αν εφτασε 31 χρονων και ακομα επηρεΑΖΕται απο φιλες,γαμα τα.Προσπαθησε να τις γνωρισεις ατομα που να ειναι ανοιχτομυαλα και να σταματησει να κανει παρεα με τις καργες ζηλιαρες φιλες της
αν πηγαινε γυμνασιο να πω μαλιστα.
αν εφτασε 31 χρονων και ακομα επηρεΑΖΕται απο φιλες,γαμα τα.Προσπαθησε να τις γνωρισεις ατομα που να ειναι ανοιχτομυαλα και να σταματησει να κανει παρεα με τις καργες ζηλιαρες φιλες της
Ειμαι πολυ γαματη το ξερω
* Παντως οντως οι φιλες της ειναι καριολες
αν εφτασε 31 χρονων και ακομα επηρεΑΖΕται απο φιλες,γαμα τα.
αν πηγαινε γυμνασιο να πω μαλιστα.
ρε πατε καλα???????Ειμαι πολυ γαματη το ξερω
Μαλλον εχειs γαματεs φιλεs
Παντωs οι αλλεs ειναι σιγουρα καριολεs
φερτες για παρτουζα
Αν την αγαπας τοτε θα δεχτεις κι εσυ καποια πραγματαΔε θα συνεννοηθούμε εδω μέσα... Ξεκαθάρισα οτι την κοπέλα την αγαπώ και θέλω να είμαι μαζί της. Απλά επειδή είδα πως κάποια πράγματα στα οποία κολλούσε τα έκανε με τον καιρό, λέω μήπως υπάρχει τρόπος να ξεκολλήσει γενικότερα.
φερτες για παρτουζα
Ειμαι πολυ γαματη το ξερω
στα παπαρια μου ψωλη να μην εχουνΔεν εχουν 5αρι βυζι αρα πακετο
Μια χαρα παμε.....Για σενα αμφιβαλλω....Μηπωs καθισεs σε ολη την λειτουργια του εσπερινου στην εκκλησια???ρε πατε καλα???????
δεν εχει σχεση καμμια το ενα με το αλλο.Η κοπελιτσα για να ντρεπεται σε αυτη την ηλικια το σωμα της και τα χυσια του μεσιε μαλλον ειναι ακομα φουλ επηρεασμενη απο τον κομπλεξικο περιγυρω της
marry me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
φερτες για παρτουζα
Αν την αγαπας τοτε θα δεχτεις κι εσυ καποια πραγματα
οπως δεχτηκε κι εκεινη .... ξερεις... αυτο λεγεται και αμοιβαιος συμβιβασμος....
Αν θες οπωσδηποτε αυτα τα ''εξτρα'' στην ζωη σου τοτε χωρισε την να βρει καποιον που να μην την πιεζει να κανει πραγματα που δεν της αρεσουν
και εφοσον θεωρεις απαραιτητα καποια πραγματα στην σχεση ψαξε καποια αλλη που θα τα δεχεται...
Καλα μετα απο 9 χρονια σου ηρθε φλασια το ''προβλημα'' αυτο ?
Μου κανει εντυπωση αυτο.....
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/didumou-18a/]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/didumou-18a/[/url]Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Παράδειγμα, στην πίπα δε με αφήνει να χύνω στο στόμα της η στο πρόσωπο της,
Η κοπελιτσα για να ντρεπεται σε αυτη την ηλικια το σωμα της και τα χυσια του μεσιε μαλλον ειναι ακομα φουλ επηρεασμενη απο τον κομπλεξικο περιγυρω της