You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τενιας Μακρη Χαουζ καταντησε εδω μεσα παλι
σε αντικαθιστουμε επαξια θαρρω
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
προφανως κ κανω. απειρους. αν θελω να ειμαι με τον αλλον ομως. αν βγαζει περισσοτερη μιζερια η σχεση, παρα χαρα, ε γαμα το. δε θα μεινεις με καποιον επειδη ειναι πολυυυυυυυυυ καλος. γτ εσενα δε σε ικανοποιει. κ αυτο ειναι μη αναστρεψιμο.
Αυτό που λέω είναι ότι η μετάβαση από μια σχέση σε μια μη σχέση ή ακόμη χειρότερο σε μια άλλη σχέση έχει κραδασμούς. Το άλλο μέλος δεν θα μείνει έτσι. Μπορεί να σου κάνει το βίο αβίωτο. Μπορεί να αρχίσεις να στενοχωριέσαι εσύ. Αντέχεις να τον δεις με άλλη;
Οπότε το κόστος της μετάβασης από τη μία κατάσταση στην άλλη πρέπει να περιλαμβάνει και αυτά τα side effects. Από το να υποστείς κάτι χειρότερο δεν υφίστασαι αυτό που υφίστασαι, καλύτερα; Και ας προσπαθήσεις να του πεις ότι βγάζει μιζέρια κτλ. Ας προσπαθήσεις να το λύσεις. Ξερω 'γω;
Επισκέπτης
Αυτό που λέω είναι ότι η μετάβαση από μια σχέση σε μια μη σχέση ή ακόμη χειρότερο σε μια άλλη σχέση έχει κραδασμούς. Το άλλο μέλος δεν θα μείνει έτσι. Μπορεί να σου κάνει το βίο αβίωτο. Μπορεί να αρχίσεις να στενοχωριέσαι εσύ. Αντέχεις να τον δεις με άλλη;
Οπότε το κόστος της μετάβασης από τη μία κατάσταση στην άλλη πρέπει να περιλαμβάνει και αυτά τα side effects. Από το να υποστείς κάτι χειρότερο δεν υφίστασαι αυτό που υφίστασαι, καλύτερα; Και ας προσπαθήσεις να του πεις ότι βγάζει μιζέρια κτλ. Ας προσπαθήσεις να το λύσεις. Ξερω 'γω;
Θεμα χαρακτηρα ειναι αυτο που λες. Προσωπικα πιστευω οτι μεγαλυτερη δυστυχια απο εναν συμβιβασμο ειδικα στις ανθρωπινες σχεσεις δεν υπαρχει...
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ολα παιζουν ομως.
αν τον δω με αλλη, ενω τον εχω χωρισει εγω, ψαχνοντας κατι καλυτερο πχ, κ ζηλεψω, τοτε η μαλακισμενη ανασφαλεια μου θα φταιει κ ο εγωισμος.
δεν καθεσαι ομως γι αυτα σε μια σχεση.
το καλυτερο ειναι οντως να προσπαθησεις να το λυσεις, δινοντας μια ευκαιρια στον αλλον, μπας κ σωσετε αυτο που εχετε.
αλλα καποιες φορες, απλα δεν μπορεις να συμβιβαστεις σε καποια πραγματα κ δε θελεις δλδ. οποτε ας πουμε οτι δινεις στον εαυτο σου την ευκαιρια να βρει κατι 'καλυτερο'. και φευγεις.
οπως κ να εχει, τπτ δε γινεται χωρις παρενεργειες.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ολα παιζουν ομως.
αν τον δω με αλλη, ενω τον εχω χωρισει εγω, ψαχνοντας κατι καλυτερο πχ, κ ζηλεψω, τοτε η μαλακισμενη ανασφαλεια μου θα φταιει κ ο εγωισμος.
το καλυτερο ειναι οντως να προσπαθησεις να το λυσεις, δινοντας μια ευκαιρια στον αλλον, μπας κ σωσετε αυτο που εχετε.
αλλα καποιες φορες, απλα δεν μπορεις να συμβιβαστεις σε καποια πραγματα κ δε θελεις δλδ. οποτε ας πουμε οτι δινεις στον εαυτο σου την ευκαιρια να βρει κατι 'καλυτερο'. και φευγεις.
Σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ μαζί σου.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ολα παιζουν ομως.
Συνημμένα
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Μην το λες απολυτα αυτο.....Θεμα χαρακτηρα ειναι αυτο που λες. Προσωπικα πιστευω οτι μεγαλυτερη δυστυχια απο εναν συμβιβασμο ειδικα στις ανθρωπινες σχεσεις δεν υπαρχει...
Η ιδια η ζωη ειναι ενας συμβιβασμος !!!
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ μαζί σου.
κι εγω σε θεωρητικο επιπεδο καλα τα λεω
στην πραξη το γαμαω λιγο που κ που
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ελα ρε μην το λες αυτο , εμεις ειμασταν σιγουροι για το αντιθετο
Επισκέπτης
Μην το λες απολυτα αυτο.....
Η ιδια η ζωη ειναι ενας συμβιβασμος !!!
Αυτα τα λενε οι καρπαζοεισπρακτορες.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μα κι' εγώ, καλή μου, στην πράξη ίσως να πράττω διαφορετικά (γι' αυτό και χρησιμοποίησα τη φράση "σε θεωρητικό επίπεδο").
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ελα ρε μην το λες αυτο , εμεις ειμασταν σιγουροι για το αντιθετο
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Οχι φιλε μουΑυτα τα λενε οι καρπαζοεισπρακτορες.
Αυτο λεγεται και ρεαλισμος
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Επισκέπτης
Οχι φιλε μου
Αυτο λεγεται και ρεαλισμος
ηττοπαθεια λεγεται.
σκυβεις κεφαλι και ριχνεις τα στανταρ σου.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
κανε κανα φρεντ ρικουεστ ρε
εχω κανει ενα... το θεμα ειναι να κανω και 2ο? στο 2ο προφιλ?
ηττοπαθεια λεγεται.
σκυβεις κεφαλι και ριχνεις τα στανταρ σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 291
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις