Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τενιας Μακρη Χαουζ καταντησε εδω μεσα παλι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
προφανως κ κανω. απειρους. αν θελω να ειμαι με τον αλλον ομως. αν βγαζει περισσοτερη μιζερια η σχεση, παρα χαρα, ε γαμα το. δε θα μεινεις με καποιον επειδη ειναι πολυυυυυυυυυ καλος. γτ εσενα δε σε ικανοποιει. κ αυτο ειναι μη αναστρεψιμο.

Αυτό που λέω είναι ότι η μετάβαση από μια σχέση σε μια μη σχέση ή ακόμη χειρότερο σε μια άλλη σχέση έχει κραδασμούς. Το άλλο μέλος δεν θα μείνει έτσι. Μπορεί να σου κάνει το βίο αβίωτο. Μπορεί να αρχίσεις να στενοχωριέσαι εσύ. Αντέχεις να τον δεις με άλλη;

Οπότε το κόστος της μετάβασης από τη μία κατάσταση στην άλλη πρέπει να περιλαμβάνει και αυτά τα side effects. Από το να υποστείς κάτι χειρότερο δεν υφίστασαι αυτό που υφίστασαι, καλύτερα; Και ας προσπαθήσεις να του πεις ότι βγάζει μιζέρια κτλ. Ας προσπαθήσεις να το λύσεις. Ξερω 'γω;

Επισκέπτης
Αυτό που λέω είναι ότι η μετάβαση από μια σχέση σε μια μη σχέση ή ακόμη χειρότερο σε μια άλλη σχέση έχει κραδασμούς. Το άλλο μέλος δεν θα μείνει έτσι. Μπορεί να σου κάνει το βίο αβίωτο. Μπορεί να αρχίσεις να στενοχωριέσαι εσύ. Αντέχεις να τον δεις με άλλη;

Οπότε το κόστος της μετάβασης από τη μία κατάσταση στην άλλη πρέπει να περιλαμβάνει και αυτά τα side effects. Από το να υποστείς κάτι χειρότερο δεν υφίστασαι αυτό που υφίστασαι, καλύτερα; Και ας προσπαθήσεις να του πεις ότι βγάζει μιζέρια κτλ. Ας προσπαθήσεις να το λύσεις. Ξερω 'γω;

Θεμα χαρακτηρα ειναι αυτο που λες. Προσωπικα πιστευω οτι μεγαλυτερη δυστυχια απο εναν συμβιβασμο ειδικα στις ανθρωπινες σχεσεις δεν υπαρχει...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ολα παιζουν ομως.
αν τον δω με αλλη, ενω τον εχω χωρισει εγω, ψαχνοντας κατι καλυτερο πχ, κ ζηλεψω, τοτε η μαλακισμενη ανασφαλεια μου θα φταιει κ ο εγωισμος.
δεν καθεσαι ομως γι αυτα σε μια σχεση.
το καλυτερο ειναι οντως να προσπαθησεις να το λυσεις, δινοντας μια ευκαιρια στον αλλον, μπας κ σωσετε αυτο που εχετε.
αλλα καποιες φορες, απλα δεν μπορεις να συμβιβαστεις σε καποια πραγματα κ δε θελεις δλδ. οποτε ας πουμε οτι δινεις στον εαυτο σου την ευκαιρια να βρει κατι 'καλυτερο'. και φευγεις.

οπως κ να εχει, τπτ δε γινεται χωρις παρενεργειες.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ολα παιζουν ομως.
αν τον δω με αλλη, ενω τον εχω χωρισει εγω, ψαχνοντας κατι καλυτερο πχ, κ ζηλεψω, τοτε η μαλακισμενη ανασφαλεια μου θα φταιει κ ο εγωισμος.
το καλυτερο ειναι οντως να προσπαθησεις να το λυσεις, δινοντας μια ευκαιρια στον αλλον, μπας κ σωσετε αυτο που εχετε.
αλλα καποιες φορες, απλα δεν μπορεις να συμβιβαστεις σε καποια πραγματα κ δε θελεις δλδ. οποτε ας πουμε οτι δινεις στον εαυτο σου την ευκαιρια να βρει κατι 'καλυτερο'. και φευγεις.

Σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ μαζί σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολα παιζουν ομως.

Συνημμένα

• TeniaMakri1-233x350.jpg
    TeniaMakri1-233x350.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 14

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Θεμα χαρακτηρα ειναι αυτο που λες. Προσωπικα πιστευω οτι μεγαλυτερη δυστυχια απο εναν συμβιβασμο ειδικα στις ανθρωπινες σχεσεις δεν υπαρχει...
Μην το λες απολυτα αυτο.....
Η ιδια η ζωη ειναι ενας συμβιβασμος !!!

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
κι εγω σε θεωρητικο επιπεδο καλα τα λεω :2funny:
στην πραξη το γαμαω λιγο που κ που :dancing:

Μα κι'  εγώ, καλή μου, στην πράξη ίσως να πράττω διαφορετικά (γι' αυτό και χρησιμοποίησα τη φράση "σε θεωρητικό επίπεδο").

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
και ο ορισμός του < καλύτερου> ???     ( μεχρι της αποδείξεως ως χειρότερου) :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

κανε κανα φρεντ ρικουεστ ρε :s&m_3:

Boldemort