Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Έχω μια σχέση με μια πολύ καλή κοπέλα εδώ και 9 χρόνια. Γουστάρουμε που είμαστε μαζί και περνάμε πολύ καλά, αλλά στο ΣΕΞ υπάρχουν πράγματα που δεν κάνει επειδή τα θεωρεί ξέρω γω ανήθικα κλπ, παρόλο που έχει ζωηρές φαντασιώσεις. Παράδειγμα, στην πίπα δε με αφήνει να χύνω στο στόμα της η στο πρόσωπο της, αλλά μόνο στα στήθη της ή στα ποδαράκια της (δαχτυλάκια ή πατουσάκια) και ενω δίνει κώλο και της αρέσει το κάνουμε σπάνια επειδή κατά κάποιον τρόπο δείχνει να νιώθει ενοχές που της αρέσει. Όταν της κάνω γλυφομούνι δεν θέλει μετά να με φιλάει, και δεν πιάνει το μουνί της γιατί το αηδιάζει, και γενικά δεν έχει άνεση με το σώμα της παρόλο που έχει πολύ ωραίο κορμάκι. Μου έχει εκμυστηρευτεί οτι έχει φαντασιώσεις τρίο με άλλη γυναίκα και με άλλο άντρα, και παρόλο που είμαι μέσα στο να κάνουμε την φάση για να ικανοποιήσω τόσο την φαντασίωση της όσο και την περιέργεια μου, δεν θέλει να το κάνουμε, ή τουλάχιστον όχι τωρα. Κωλαράκι δεν έδωσε εύκολα, πήρε χρόνο, και έτσι πιστεύω πως μπορεί σιγά σιγά να πεισθεί και για άλλα πράγματα στο ΣΕΞ. Ένα παράδειγμα οτι δεν νιώθει άνετα με το κορμί της είναι και ο γυμνισμός. Επειδή έχω κάνει κανα 2 φορές στο παρελθόν γυμνισμό και μου άρεσε πολύ, θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν την υπέροχη εμπειρία και με την σύντροφό μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την πείσω. Το θεωρεί ανήθικο, δε θέλει να βλέπει άλλους γυμνούς κλπ, και παρόλο που δεν είναι θεούσα, μου δείχνει οτι έχει επηρρεαστεί απο το αρκετά θρήσκο περιβάλλον που μεγάλωσε όσον αφορά για την απεχθεια προς το σώμα και για τις ενοχές στο ΣΕΞ. Εδώ να σημειώσω, πως δεν έχω γυμνασμένο κορμί, αλλά παρόλα αυτά μου αρέσει το σώμα μου και δεν ντρέπομαι για αυτό και τον γυμνισμό δεν τον έκανα για να προκαλέσω σεξουαλικά, αλλά γιατι ήθελα να το δοκιμάσω και την ελευθερία που νιώθω όταν κολυμπώ γυμνός δεν την αλλάζω με τιποτα!
Θεωρείτε πως υπάρχει τρόπος να κάνεις μια κοπέλα να νιώσει άνετα και να αποβάλλει τις όποιες ενοχές μπορεί να νιώθει για τα πράγματα που την ευχαριστούν, ώστε να κάνει πλέον τα πάντα στο ΣΕΞ χωρίς αναστολές και ηλίθια κολλήματα; Πείτε με όπως θέλετε, αλλά πιστεύω πως στην εποχή μας που τα πάντα πλέον απαγορεύονται και μπαίνουν σε ενα καλούπι του τι είναι επιτρεπτό και τί όχι, το ΣΕΞ θα έπρεπε να είναι το μοναδικό απόλυτα ελεύθερο αγαθό-ανθρώπινη ανάγκη, όπως επίσης και ό,τι αφορά το σωμα μας. Αν υπάρχουν τρόποι θα ήθελα να τους μοιραστείτε μαζί μου. Ευχαριστώ όλους και όλες σας και πάλι χρόνια σας πολλά!