Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και τι μας νοιαζει εμας ρε τυπε? Για ψυχολογους μας περασες?

ΠΛηρωσε μας να σε ακουσουμε? ΣΙγα μην κατσω εγω να βγαλω τα ματια μου

για τον καθενα και να μην πληρωνομαι... τι ειναι αυτα ρε μαλακες?

σοβαρευτειτε λιγο... ειναι δυνατον??? ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ???

Τα δικα σου προβληματα θα φορτωθουμε εδω μεσα πως την ειδες

θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε θα σας καψω το δικτυο.

anoixtos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
sigoura iparxei apla thelei i pomoni kai sizitisi kai na anoigese sthn kopela sou na mi thn fobasai na tis les ti se kaylwnei
exw kanei polla pramata me sxeseis mou kai eidiaka ayta pou perigrafei to nick sou  :s&m_3:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν σκασει κανα φραγκο.... η κανα φακελακι ισως τον ακουσουμε με περισσοτερη σοβαροτητα

πρεπει να βγαλουμε και εμεις τα προς το μπουρδελειν.

Σε δημοσια υπηρεσια ηρθε ο τυπος... μην περιμενει και τρελα πραγματα

που εισαι τυπε... δωσε κανα φραγκο η πες στη φιλη σου να φερει καμια φιλη

γιατι τωρα τελευταια θελω χαλαρωση.  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και τι μας νοιαζει εμας ρε τυπε? Για ψυχολογους μας περασες?

ΠΛηρωσε μας να σε ακουσουμε? ΣΙγα μην κατσω εγω να βγαλω τα ματια μου

για τον καθενα και να μην πληρωνομαι... τι ειναι αυτα ρε μαλακες?

σοβαρευτειτε λιγο... ειναι δυνατον??? ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ???

Τα δικα σου προβληματα θα φορτωθουμε εδω μεσα πως την ειδες

θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε θα σας καψω το δικτυο.
τυπε αυτα βλεπει ο φανατικ και σε λεει εβραιο :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Γιατι τυπε? Εχει αρχισει να σε τρωει τωρα τελευταια??? και να φευγει λιγο λοξα?
Μην ανησυχεις το πεζοδρομιο θα φταιει..

Επειδή είναι ολοφάνερο ότι ούτε και εσυ ο ίδιος δεν καταλαβαίνεις τι λες  :jerking: :jerking: :jerking:, φιλική συμβουλή: άλλαξε ντήλερ σου δίνει σκάρτο πράμα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επειδή είναι ολοφάνερο ότι ούτε και εσυ ο ίδιος δεν καταλαβαίνεις τι λες  :jerking: :jerking: :jerking:, φιλική συμβουλή: άλλαξε ντήλερ σου δίνει σκάρτο πράμα!

ειμαι διεκδικητης του τιτλου για τον απολυτο μαλακα  :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ειμαστε μια χαρουμενη ατμοσφαιρα τελικα  :rolleyes:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εντάξει! Δε φταίει κανένας άλλος, εγώ που έβαλα ένα σημαντικό ερώτημα που με απασχολεί και να απαντάει ο κάθε μαλάκας ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι παίζοντας τον έξυπνο. Πότε θα μάθουμε στο Ελλαδιστάν οτι όταν κάποιος ρωτάει κάτι που τον απασχολεί, το θέμα είναι σημαντικό για αυτόν και περιμένει απαντήσεις σε αυτό που ρωτάει και όχι μαλακίες;

Φίλε μια χαρα ειναι η κοπελα. μεχρι και κουλουρι σου δινει.
Μην εισαι τοσο απαιτητικος. Εκτος και αν θες καμια ξεκωλιαρα για δεσμο σου.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε εσύ που άνοιξες το θρεντ, άρχισε να συμβιβάζεσαι με το γεγονός πως θα την χάσεις.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Έχω μια σχέση με μια πολύ καλή κοπέλα εδώ και 9 χρόνια. Γουστάρουμε που είμαστε μαζί και περνάμε πολύ καλά, αλλά στο ΣΕΞ υπάρχουν πράγματα που δεν κάνει επειδή τα θεωρεί ξέρω γω ανήθικα κλπ, παρόλο που έχει ζωηρές φαντασιώσεις. Παράδειγμα, στην πίπα δε με αφήνει να χύνω στο στόμα της η στο πρόσωπο της, αλλά μόνο στα στήθη της ή στα ποδαράκια της (δαχτυλάκια ή πατουσάκια) και ενω δίνει κώλο και της αρέσει το κάνουμε σπάνια επειδή κατά κάποιον τρόπο δείχνει να νιώθει ενοχές που της αρέσει. Όταν της κάνω γλυφομούνι δεν θέλει μετά να με φιλάει, και δεν πιάνει το μουνί της γιατί το αηδιάζει, και γενικά δεν έχει άνεση με το σώμα της παρόλο που έχει πολύ ωραίο κορμάκι. Μου έχει εκμυστηρευτεί οτι έχει φαντασιώσεις τρίο με άλλη γυναίκα και με άλλο άντρα, και παρόλο που είμαι μέσα στο να κάνουμε την φάση για να ικανοποιήσω τόσο την φαντασίωση της όσο και την περιέργεια μου, δεν θέλει να το κάνουμε, ή τουλάχιστον όχι τωρα. Κωλαράκι δεν έδωσε εύκολα, πήρε χρόνο, και έτσι πιστεύω πως μπορεί σιγά σιγά να πεισθεί και για άλλα πράγματα στο ΣΕΞ. Ένα παράδειγμα οτι δεν νιώθει άνετα με το κορμί της είναι και ο γυμνισμός. Επειδή έχω κάνει κανα 2 φορές στο παρελθόν γυμνισμό και μου άρεσε πολύ, θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν την υπέροχη εμπειρία και με την σύντροφό μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την πείσω. Το θεωρεί ανήθικο, δε θέλει να βλέπει άλλους γυμνούς κλπ, και παρόλο που δεν είναι θεούσα, μου δείχνει οτι έχει επηρρεαστεί απο το αρκετά θρήσκο περιβάλλον που μεγάλωσε όσον αφορά για την απεχθεια προς το σώμα και για τις ενοχές στο ΣΕΞ. Εδώ να σημειώσω, πως δεν έχω γυμνασμένο κορμί, αλλά παρόλα αυτά μου αρέσει το σώμα μου και δεν ντρέπομαι για αυτό και τον γυμνισμό δεν τον έκανα για να προκαλέσω σεξουαλικά, αλλά γιατι ήθελα να το δοκιμάσω και την ελευθερία που νιώθω όταν κολυμπώ γυμνός δεν την αλλάζω με τιποτα!

Θεωρείτε πως υπάρχει τρόπος να κάνεις μια κοπέλα να νιώσει άνετα και να αποβάλλει τις όποιες ενοχές μπορεί να νιώθει για τα πράγματα που την ευχαριστούν, ώστε να κάνει πλέον τα πάντα στο ΣΕΞ χωρίς αναστολές και ηλίθια κολλήματα; Πείτε με όπως θέλετε, αλλά πιστεύω πως στην εποχή μας που τα πάντα πλέον απαγορεύονται και μπαίνουν σε ενα καλούπι του τι είναι επιτρεπτό και τί όχι, το ΣΕΞ θα έπρεπε να είναι το μοναδικό απόλυτα ελεύθερο αγαθό-ανθρώπινη ανάγκη, όπως επίσης και ό,τι αφορά το σωμα μας. Αν υπάρχουν τρόποι θα ήθελα να τους μοιραστείτε μαζί μου. Ευχαριστώ όλους και όλες σας και πάλι χρόνια σας πολλά!

Δεν ειναι ευκολο πλεον μετα απο τοσα χρονια να υπαρξει εξελιξη. Καηκε το χαρτι. Καλα θα περασει ο μεθεπόμενος (οχι ο επομενος) γκομενος της. Βρες μια πιο απελευθερωμενη να περασεις καλ και εσυ.

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφοι και συναγωνιστές, καταρχήν χρόνια πολλά και καλά σε όλους.

Το υποκείμενο της απορίας μου (τρέχον γκομενικό τράβηγμα) έχει τα εξής χαρακτηριστικά: 33 ετών, μόνη, ούτε παντρεμένη, ούτε χωρισμένη ούτε τίποτα. Με καλά ένσημα στο παρελθόν (σεξουαλικά), εμφανισιακά ελκυστική (=της κάνουν πέσιμο σχεδόν οι πάντες), αλλά όχι σώματος μοντελέ, κυριλλοκαυλόφατσα, οικονομικά ανεξάρτητη. Δεκτική σε επιθετικό άνευ προκαταρκτικών σεξ, αλλά με μία εμμονή: Μόνιμη άρνηση στο στοματικό. Έχει κανείς καμμιά ιδέα πώς μπορεί να ξεπεραστεί? Έχω δοκιμάσει τα πάντα...δε γίνεται τίποτα...ακόμη και με ultrex λούστηκα πάλι τίποτα. Λέει ότι θέλει να μη της το ζητάω για να το κάνει από μόνη της...???(αντιδραστική ως χαρακτήρας στο έπακρο). Δεκτές απαντήσεις με χιούμορ, επιθυμητές οι έξυπνες και αποτελεσματικές απαντήσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Το υποκείμενο της απορίας μου (τρέχον γκομενικό τράβηγμα) έχει τα εξής χαρακτηριστικά: 33 ετών, μόνη, ούτε παντρεμένη, ούτε χωρισμένη ούτε τίποτα. Με καλά ένσημα στο παρελθόν (σεξουαλικά), εμφανισιακά ελκυστική (=της κάνουν πέσιμο σχεδόν οι πάντες), αλλά όχι σώματος μοντελέ, κυριλλοκαυλόφατσα, οικονομικά ανεξάρτητη. Δεκτική σε επιθετικό άνευ προκαταρκτικών σεξ, αλλά με μία εμμονή: Μόνιμη άρνηση στο στοματικό. Έχει κανείς καμμιά ιδέα πώς μπορεί να ξεπεραστεί? Έχω δοκιμάσει τα πάντα...δε γίνεται τίποτα...ακόμη και με ultrex λούστηκα πάλι τίποτα. Λέει ότι θέλει να μη της το ζητάω για να το κάνει από μόνη της...???(αντιδραστική ως χαρακτήρας στο έπακρο). Δεκτές απαντήσεις με χιούμορ, επιθυμητές οι έξυπνες και αποτελεσματικές απαντήσεις.

Οσο τηs παs κοντρα δεν θα καταφερειs τιποτα...Αστην να το κανει απο μονη τηs
Χρειαζεται υπομονη.....Εχειs??

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

στα 33 της προφανως εχει κατασταλλαξει στο τι της αρεσει κ τι οχι, εφοσον λες οτι εμπειριες ειχε. δεν προκειται να καταφερεις κατι.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

αγαπητε, δεν ειμαι ψυχολογος αλλα η αρνηση πεοθηλκασμου γυναικας με το προφιλ που περιγραφεις ειναι περιεργη. πιθανιον να συνδεεται με την ηλικια που τρεχει. οσο πλησιαζει στην ''ραφατη'' φαση της - ανευ παντριας δηλαδη- τοσο αντιδρα στο πεος (που την απορριπτει ως μανα/συζυγο και θελει απλα να την χυσει στη μουρη :2funny: :2funny:).

Πρόταση: πες της - εν μεσω δειπνου- οτι βλέπεις τη σχεση με προοπτικη (εστω και ψευδομενος, σαφως :2funny:) και βλέπω το πεος σου να αναπαυεται στο λαρυγγι της  :2funny:

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11

έβαλα τις ελβιέλες μου και τρέχω μακριά μόνο με την ιδέα.. κι ας μην έχω σχέση με την κυρία, και βέβαια δεν θα διατηρούσα ούτε καλημέρα αν μου τύχαινε...

η φράση της αυτή Λέει ότι θέλει να μη της το ζητάω για να το κάνει από μόνη της τα λέει όλα και μην σου περάσει απο το μυαλό να παίξεις μαζί της.. παίζει, με την πολύ κακή έννοια, με όποιον αναπνέει.

καμένη για λόγους που αυτή ξέρει, σου εύχομαι να μην χρειαστεί να μάθεις ποτέ. καλή τύχη.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αγαπητε, δεν ειμαι ψυχολογος αλλα η αρνηση πεοθηλκασμου γυναικας με το προφιλ που περιγραφεις ειναι περιεργη. πιθανιον να συνδεεται με την ηλικια που τρεχει. οσο πλησιαζει στην ''ραφατη'' φαση της - ανευ παντριας δηλαδη- τοσο αντιδρα στο πεος (που την απορριπτει ως μανα/συζυγο και θελει απλα να την χυσει στη μουρη :2funny: :2funny:).

Πρόταση: πες της - εν μεσω δειπνου- οτι βλέπεις τη σχεση με προοπτικη (εστω και ψευδομενος, σαφως :2funny:) και βλέπω το πεος σου να αναπαυεται στο λαρυγγι της  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Αυτη θελει να της κανουν στοματικο?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Εσύ είσαι δύσκολη περίπτωση.

zdoupi

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Θέμα γεύσης! Το αηδιάζει...
Aρα τι; θα τη πείσεις να μη το αηδιάζει;
Ρε φίλε, είσαι ολιγον μαλακας με το συμπαθιο :2funny:
εχεις μιας γκομενα, που αγαπας λες και περνατε ομορφα, σου κανει σχεδον τα παντα είτε έτσι είτε αλλιώς
και κολλάς στο ότι δε κάνει παρτούζες (λες και θα βρεις πολλές που κάνουν :2funny:), δεν κάνει γυμνισμό και δε τα καταπίνει με ευχαρίστηση :2funny: :2funny:, και οτι τρωει κολληματα με το σωμα της (μα ποια γυναίκα δεν έχει ανασφάλειες; :rolleyes:)
Χωρισε, σε πληροφορώ ότι η επόμενη ούτε τα μισά απ' όσα κάνει η δικιά σου δε θα κάνει :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom