sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
υπάρχει τρόπος: να της δώσεις extra bonus σε χρήμα
To εχεις δοκιμασει..?
Που κολλαει..?Αυτό έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Το θέμα είναι να το κάνει οικιοθελώς! ;)
9 χρονια ερασιτεχνης κερατας
και οπως σε κοβω βλεπω να την παντρευεσαι και να γινεις επαγγελματιας κερατας τυπε
τυπε 9 χρονια,αυτη δεν θελει γαμο οπως λεει ο τυποςΡε τύπε δεν παίζεσαι....! Από που και ως που κερατάς το νιάτο; Μια χαρά σχέση έχουν, απλά ζητάει το κάτι παραπάνω.
τυπε 9 χρονια,αυτη δεν θελει γαμο οπως λεει ο τυπος
και του ζηταει παρτουζες με αλλους αντρες
εσυ τι λες?να μην τον εχει κανει κερατα?
Που κολλαει..?
Απο θεμα γευσης ή απο θεμα μυαλου..?
τυπε ειπαμε εχω βραβειοquote author=ProudToBeGreek link=topic=121379.msg2775910#msg2775910 date=1303759000]
Ρε τύπε δεν παίζεσαι....! Από που και ως που κερατάς το νιάτο; Μια χαρά σχέση έχουν, απλά ζητάει το κάτι παραπάνω.
Φίλε Proud τι ασχολείσαι; Μιλάμε ο άνθρωπος δεν είναι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ είναι εντελώς διανοητικά ανάπηρος. Πάλι καλά που ο εγκέφαλος του παράγει αρκετή ενεργεια για να μπορεί να αναπνέει ωστε να κρατιέται εν ζωή... Η κοπέλα εξέφρασε μια φαντασίωση που αφορούσε τόσο μια επιπλέον γυναίκα όσο και έναν επιπλέον άντρα, και ο μαλάκας εδώ εχει γαμηθεί να μιλάει για κέρατα (τόσο μαλάκας που είναι δεν απορώ γιατί όλες οι γκόμενες του τον κεράτωσαν και έχει τέτοιο απωθημένο) και σε λίγο θα μου την βγάλει οτι έχει πηδηχτεί με όλη την Αθήνα... Θα έπρεπε να περνάνε τεστ IQ ακόμα και για να μπεί σε ένα μπουρδέλο να γαμήσει ο τύπος..
Φίλε Proud τι ασχολείσαι; Μιλάμε ο άνθρωπος δεν είναι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ είναι εντελώς διανοητικά ανάπηρος. Πάλι καλά που ο εγκέφαλος του παράγει αρκετή ενεργεια για να μπορεί να αναπνέει ωστε να κρατιέται εν ζωή... Η κοπέλα εξέφρασε μια φαντασίωση που αφορούσε τόσο μια επιπλέον γυναίκα όσο και έναν επιπλέον άντρα, και ο μαλάκας εδώ εχει γαμηθεί να μιλάει για κέρατα (τόσο μαλάκας που είναι δεν απορώ γιατί όλες οι γκόμενες του τον κεράτωσαν και έχει τέτοιο απωθημένο) και σε λίγο θα μου την βγάλει οτι έχει πηδηχτεί με όλη την Αθήνα... Θα έπρεπε να περνάνε τεστ IQ ακόμα και για να μπεί σε ένα μπουρδέλο να γαμήσει ο τύπος..
χαλαρωσε παιδι μου, πλακα σου κανει. τον εχεις πει ποσες φορες μαλακα με βραβειο κ ποσταρε εμοτ με κυπελλο
τι παραπανω να κανει για να καταλαβεις το χιουμορ του?
Η πλάκα και το χιούμορ έχει γέλιο 1 φορα. Όταν επαναλαμβάνεται διαρκώς καταντάει αηδία... Και το πιο έξυπνο αστείο να πεί κάποιος, αν το λέει σε κάθε πρόταση δείχνει απλά το διανοητικό του επίπεδο και παύει να καταντάει αστείο.
Ναι γιατί στην περίπτωση μου, αυτό ΔΕΝ ήταν αστείο εξ αρχής...
Παμε παλι.Η πλάκα και το χιούμορ έχει γέλιο 1 φορα. Όταν επαναλαμβάνεται διαρκώς καταντάει αηδία... Και το πιο έξυπνο αστείο να πεί κάποιος, αν το λέει σε κάθε πρόταση δείχνει απλά το διανοητικό του επίπεδο και παύει να καταντάει αστείο.
Δε νομίζω ότι του ζητάει παρτούζες τύπε. Μάλλον ο τύπος την έχει βάλει στο τρυπάκι...
Πάντως γενικά θα συμφωνήσω, εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο σου δεν πρέπει να έχεις!
Ναι γιατί στην περίπτωση μου, αυτό ΔΕΝ ήταν αστείο εξ αρχής...
μαλλον θελει να μοιραστει το βραβειο μαζι μου τυπεΠαμε παλι.
Φιλε γινεσαι εντελως ακυρος, λεγοντας μαλακα τον απολυτο.
Ολοι σου το λεμε. Ξεκολλα επιτελους.
Κατι παραπανω ξερουμε.
Σταματα να φερεσαι σαν 15 χρονων. Γενικως.