life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τα συνδιάζεις γκόμενα κ πουτάνες ή ξεκόβεις;;;;
Ψηφιζω....συνδυασμο
Τα συνδιάζεις γκόμενα κ πουτάνες ή ξεκόβεις;;;;
Αυτονοητο ειναι οτι δεν θα της το δειχνεις αυτο παντα.....οχι τυπε
αν εισαι πολυ ενταξει μαζι της θα σε βαρεθει
μπορεις απλα να αφηνεις και λιγο την αγωνια της ζωντανη....
και απο εκει και περα αν θα εισαι ενταξει η οχι ειναι δικο σου θεμα
το 1ο σκελος ειναι υποχρεωτικο το 2ο ειναι προαιρετικο
the clone wars.
αυτο εννοει μαλλον
Δεν την ξερουν την συνταγη
Αυτονοητο ειναι οτι δεν θα της το δειχνεις αυτο παντα.....
Θα πρεπει να την κρατας λιγο στην τσιτα..... οσο παταει η γατα στο χιονι
Σωστο κι αυτο αλλα οχι απολυτοαν σε γουσταρει θα κανει τα παντα....και πανω απο 1 φορα......
σαν να εισαι μενταλιστ τυπεΗ διορατικοτητα ειναι δυναμη και η δυναμη μαγεια... Η μαγεια ελκει τις γκομενες
να και μια σωστη αποψηαν σε γουσταρει θα κανει τα παντα....και πανω απο 1 φορα......
σαν να εισαι μενταλιστ τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.e-radio.gr/repository/2009/UriGellerEnd_480.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μικρε.... ειμαι ο καπταιν Τζακ σπαροου :2funny: :2funny:
οτι δεν ξερει τον σωτηρη τυπεεγω δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα που ειναι ακομη στον θεματοθετη....
οτι δεν ξερει τον σωτηρη τυπε
τυπε ενας γνωστος μου παντρευτηκε απο εκει :Sαν και δεν ειμαι γαυρος αυτο το εξτρα3 εχει γραψει ιστορια....
ειχε και κατι τσατ επι εποχες 2001-2003 στο τελετεξτ
βασικα ειχε μια υπηρεσια που ενω επαιζε τραγουδια το βραδυ εδειχνε και τα μηνυματα που εστελναν
εβλεπες κατι "Μαρινα σου εχω δωσει τον αριθμο μου στο πριβε μην με ξεχασεις"
"Ελενα θελω να βγουμε οπωςδηποτε δεν το περιμενα ποτε οτι θα εβρισκα το αλλο μου μισο απο εδω μεσα"
Πλακα πλακα εχω δει ζευγαρι που γνωριστηκε απο κει,σχεση βασικα οχι γαμος,το 2002..τυπε ενας γνωστος μου παντρευτηκε απο εκει :S
την γνωρισε απο αυτο το τηλε τσατ
τυπε ενας γνωστος μου παντρευτηκε απο εκει :S
την γνωρισε απο αυτο το τηλε τσατ
Μορτη ειχα βγαλει γκομενακι απο το τσατ της τιμ πρωτα ειχα βγει και με ενα μπαζακιΤοτε τυπε??? ΤΗν χρονια φωτια???
ΠΟυ ηταν ολοι με τα τηλεκοντρολ και τα κινητα στα χερια??? τυπε ηθελα και εγω να στειλω σε αυτα
αλλα ηταν πανακριβο απο οσο εβλεπα και εκανα τσατ τοτε απο το τσατ της κοσμοτε 2001-2002 τωρα. 10 χρονια πριν!!!!
Το συγκεκριμενο καναλι το εβαζα απλα για τα κλιπακια που επαιζε και εβλεπα και το τσατ αν και
μετα απο λιγο καιρο σταματησα γιατι επαιζε τα ιδια τραγουδια τις ιδιες ακριβως ωρες.
τυπε αυτος αθηνα αυτη λαρισα νομιζωΤοτε τυπε??? ΤΗν χρονια φωτια???
ΠΟυ ηταν ολοι με τα τηλεκοντρολ και τα κινητα στα χερια??? τυπε ηθελα και εγω να στειλω σε αυτα
αλλα ηταν πανακριβο απο οσο εβλεπα και εκανα τσατ τοτε απο το τσατ της κοσμοτε 2001-2002 τωρα. 10 χρονια πριν!!!!
Το συγκεκριμενο καναλι το εβαζα απλα για τα κλιπακια που επαιζε και εβλεπα και το τσατ αν και
μετα απο λιγο καιρο σταματησα γιατι επαιζε τα ιδια τραγουδια τις ιδιες ακριβως ωρες.
Μορτη ειχα βγαλει γκομενακι απο το τσατ της τιμ πρωτα ειχα βγει και με ενα μπαζακι