Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ε μου εχετε λυσσαξει ολοι με τις σχεσεις τις γκομενες και τις συντροφικοτητες...

κοιτα τι θα τραβας αν βρεις γκομενα τυπε , για αυτο σου λεω λεγε δοξα το θεο

και ολα καλα.

Άμα νιώθεις ότι πιέζεσαι και πιέζεται,χωρίζετε και τελείωσε η υπόθεση.....γιατί τα πιο απλά τα κάνετε δύσκολα;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μια φαντασίωση μου εκμυστητέυτικε και δεν αφορούσε μόνο με άντρα αλλά και με γυναίκα. Μακάρι να το κάναμε και στην πράξη, πολύ θα θελα να το δοκιμάσω και δε θα με πείραζε καθόλου η σύντροφος μου να μην κολλάει σε τίποτα όσον αφορά το ΣΕΞ.
φαντασου να της αρεσει ο τριτος ......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άμα νιώθεις ότι πιέζεσαι και πιέζεται,χωρίζετε και τελείωσε η υπόθεση.....γιατί τα πιο απλά τα κάνετε δύσκολα;

εγω αν βρω γκομενα δεν χωριζω ευκολα παντως  :sunglasses:

κατι με πιανει και θελω να ελεγχω την κατασταση  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
number-one-043.gif

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Έχω μια σχέση με μια πολύ καλή κοπέλα εδώ και 9 χρόνια. Γουστάρουμε που είμαστε μαζί και περνάμε πολύ καλά, αλλά στο ΣΕΞ υπάρχουν πράγματα που δεν κάνει επειδή τα θεωρεί ξέρω γω ανήθικα κλπ, παρόλο που έχει ζωηρές φαντασιώσεις. Παράδειγμα, στην πίπα δε με αφήνει να χύνω στο στόμα της η στο πρόσωπο της, αλλά μόνο στα στήθη της ή στα ποδαράκια της (δαχτυλάκια ή πατουσάκια) και ενω δίνει κώλο και της αρέσει το κάνουμε σπάνια επειδή κατά κάποιον τρόπο δείχνει να νιώθει ενοχές που της αρέσει. Όταν της κάνω γλυφομούνι δεν θέλει μετά να με φιλάει, και δεν πιάνει το μουνί της γιατί το αηδιάζει, και γενικά δεν έχει άνεση με το σώμα της παρόλο που έχει πολύ ωραίο κορμάκι. Μου έχει εκμυστηρευτεί οτι έχει φαντασιώσεις τρίο με άλλη γυναίκα και με άλλο άντρα, και παρόλο που είμαι μέσα στο να κάνουμε την φάση για να ικανοποιήσω τόσο την φαντασίωση της όσο και την περιέργεια μου, δεν θέλει να το κάνουμε, ή τουλάχιστον όχι τωρα. Κωλαράκι δεν έδωσε εύκολα, πήρε χρόνο, και έτσι πιστεύω πως μπορεί σιγά σιγά να πεισθεί και για άλλα πράγματα στο ΣΕΞ. Ένα παράδειγμα οτι δεν νιώθει άνετα με το κορμί της είναι και ο γυμνισμός. Επειδή έχω κάνει κανα 2 φορές στο παρελθόν γυμνισμό και μου άρεσε πολύ, θα ήθελα να μοιραστώ αυτήν την υπέροχη εμπειρία και με την σύντροφό μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την πείσω. Το θεωρεί ανήθικο, δε θέλει να βλέπει άλλους γυμνούς κλπ, και παρόλο που δεν είναι θεούσα, μου δείχνει οτι έχει επηρρεαστεί απο το αρκετά θρήσκο περιβάλλον που μεγάλωσε όσον αφορά για την απεχθεια προς το σώμα και για τις ενοχές στο ΣΕΞ. Εδώ να σημειώσω, πως δεν έχω γυμνασμένο κορμί, αλλά παρόλα αυτά μου αρέσει το σώμα μου και δεν ντρέπομαι για αυτό και τον γυμνισμό δεν τον έκανα για να προκαλέσω σεξουαλικά, αλλά γιατι ήθελα να το δοκιμάσω και την ελευθερία που νιώθω όταν κολυμπώ γυμνός δεν την αλλάζω με τιποτα!

Θεωρείτε πως υπάρχει τρόπος να κάνεις μια κοπέλα να νιώσει άνετα και να αποβάλλει τις όποιες ενοχές μπορεί να νιώθει για τα πράγματα που την ευχαριστούν, ώστε να κάνει πλέον τα πάντα στο ΣΕΞ χωρίς αναστολές και ηλίθια κολλήματα; Πείτε με όπως θέλετε, αλλά πιστεύω πως στην εποχή μας που τα πάντα πλέον απαγορεύονται και μπαίνουν σε ενα καλούπι του τι είναι επιτρεπτό και τί όχι, το ΣΕΞ θα έπρεπε να είναι το μοναδικό απόλυτα ελεύθερο αγαθό-ανθρώπινη ανάγκη, όπως επίσης και ό,τι αφορά το σωμα μας. Αν υπάρχουν τρόποι θα ήθελα να τους μοιραστείτε μαζί μου. Ευχαριστώ όλους και όλες σας και πάλι χρόνια σας πολλά!
τον παιρνει απο κωλο αλλα δε κανει γυμνισμο?  σωστηηη...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εγω αν βρω γκομενα δεν χωριζω ευκολα παντως  :sunglasses:

κατι με πιανει και θελω να ελεγχω την κατασταση  :P
Να ελεγχεις την κατασταση δεν το νομιζω... παρα πολυ δυσκολο το κοβω...
Μπορει να ειμαι και λαθος εδω.....

Αυτο ομως που πραγματικα μπορεις να κανεις, ειναι να εισαι ενταξει απεναντι της
ελπιζοντας να ειναι το ιδιο και αυτη μαζι σου.......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να ελεγχεις την κατασταση δεν το νομιζω... παρα πολυ δυσκολο το κοβω...
Μπορει να ειμαι και λαθος εδω.....

οχι τυπε  :P

αν εισαι πολυ ενταξει μαζι της θα σε βαρεθει

μπορεις απλα να αφηνεις και λιγο την αγωνια της ζωντανη....

και απο εκει και περα αν θα εισαι ενταξει η οχι ειναι δικο σου θεμα

το 1ο σκελος ειναι υποχρεωτικο το 2ο ειναι προαιρετικο  :grin: :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ως γνωστόν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom