Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Βρισκόμαστε 3-4 φορές την εβδομάδα (δε συζούμε) κάνουμε κάθε φορα όταν βρισκόμαστε, και τα Σ/Κ που είμαστε χαλαροί κάνουμε και 2 φορές την ημέρα.
Φίλε ΔΕΝ σε πιστευω, λυπαμαι.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Βρισκόμαστε 3-4 φορές την εβδομάδα (δε συζούμε) κάνουμε κάθε φορα όταν βρισκόμαστε, και τα Σ/Κ που είμαστε χαλαροί κάνουμε και 2 φορές την ημέρα.

Ε μια χαρα ειστε αλλα πολυ περιεργο μου φαινεται ... τεςπα  :think:

Αλλα ρε πουστη μ δε βαριεται αυτη τα ιδια και τα ιδια  :sunglasses:?

Λογικα θα ξερεις τα γουστα της στις γυναικες , δειξ της μερικες και πες της τι θα ηθελες να κανετε ολοιιι μαζιιι και πες της τι θελει και αυτη ... αναψε την ... δραστηριοποιησου γαμω !  :s&m_3:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι και θα ξυπνησει στα 50 του και θα μπει εδω μεσα να ρωταει ποτε εχει βαρδια η ταδε στο ταδε μαγαζι.
μην το γελας καθολου ειναι ενας τυπας 58 χρονων εδω που γυρναει ολα τα θρεντ των μπουρδελων και καλημεροκαλυνυχτιζει καθε μα καθε μερα τις τανες. :grin:

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

Λογικα θα ξερεις τα γουστα της στις γυναικες , δειξ της μερικες και πες της τι θα ηθελες να κανετε ολοιιι μαζιιι και πες της τι θελει και αυτη ... αναψε την ... δραστηριοποιησου γαμω !  :s&m_3:

Που είναι το περίεργο Βίλμα; Δεν παραπονέθηκα ποτέ για ποσότητα, αλλά για ποιότητα. Το καλοκαιράκι στις διακοπές κάνουμε κάθε μέρα 2-3 φορές την ημέρα τουλάχιστον. Τελικά μάλλον είμαι ανικανοποίητος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Λογικα θα ξερεις τα γουστα της στις γυναικες , δειξ της μερικες και πες της τι θα ηθελες να κανετε ολοιιι μαζιιι(φωναξε καναν φιλο σου , καναν γνωστο απο το στρατο , καναν μακρινο ξαδερφο , καναν γειτονα , ολοι μαζι εμπρος για το χρυσο!) και πες της τι θελει και αυτη ... αναψε την ... δραστηριοποιησου γαμω !  :s&m_3:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
το εχω δει ναι...
αλλα φευγει κανονικα ρε συ.
στο ματι ειναι το θεμα.

Τα μάτια τα κρατάς κλειστά και γλιτώνεις τον κίνδυνο.

Στο πνευμόνι να μην πάει... :2funny:

Μη σου τύχει το synchronization ενώ περιμένεις με το στόμα ανοιχτό, να πάρεις ανάσα την ώρα που ο άλλος σημαδεύει στο βάθος κήπο.

Παραλίγο να μου μείνει στα χέρια  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το φλεγον ζητημα απασχολει πολυ κοσμο βλεπω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

45 μέλη και 52 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.  :grin:

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιος είχε πεί πρίν να κανονίσω "τυχαία" συνάντηση με Call Girl. Αξίζει πιστεύετε να δοκιμάσω κάτι τέτοιο; Πιστεύω ακράδαντα πως αν ξεκολλήσει και κάνουμε κάποια πιο εξτρίμ φάση δε θα κολλάει μετά σε άλλα...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τωρα γιατι το θρεντ μου φαινεται μουφα  :think: :think: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τα μάτια τα κρατάς κλειστά και γλιτώνεις τον κίνδυνο.

Στο πνευμόνι να μην πάει... :2funny:

Μη σου τύχει το synchronization ενώ περιμένεις με το στόμα ανοιχτό, να πάρεις ανάσα την ώρα που ο άλλος σημαδεύει στο βάθος κήπο.

Παραλίγο να μου μείνει στα χέρια  :2funny:
Ανθρακικό βγαζεις ρε τύπε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κάποιος είχε πεί πρίν να κανονίσω "τυχαία" συνάντηση με Call Girl. Αξίζει πιστεύετε να δοκιμάσω κάτι τέτοιο; Πιστεύω ακράδαντα πως αν ξεκολλήσει και κάνουμε κάποια πιο εξτρίμ φάση δε θα κολλάει μετά σε άλλα...
Μονο προσεξε μην σου παει με αλλον,γιατι μετα το εχασες το τρενο τυπε.σε σωζει το οτι δεν εχει παει με αλλον αντρα. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Δλδ , εδω δεν τα κανει μαζι σου,  θα "φαει" την τυχαια συναντηση????

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελος πάντων. Πιστεύετε πως γενικά δεν γίνεται τίποτα εύκολα απο ότι βλέπω. Ή ΑΠΑΙΤΩ κάποια πράγματα κ αν γίνουν έγιναν, ή χωρίζω (κάτι που ξαναλέω δεν θέλω), ή μένω με ανικανοποίητες σεξουαλικές επιθυμίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom