Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μονο προσεξε μην σου παει με αλλον,γιατι μετα το εχασες το τρενο τυπε.σε σωζει το οτι δεν εχει παει με αλλον αντρα. :grin:
τυπε το ανεκδοτο της εβδομαδας ειπες? :2funny:
εδω του ζηταει παρτουζες με αλλους και λες να μην του τα εχει φορεσει? :2funny:
URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τελος πάντων. Πιστεύετε πως γενικά δεν γίνεται τίποτα εύκολα απο ότι βλέπω. Ή ΑΠΑΙΤΩ κάποια πράγματα κ αν γίνουν έγιναν, ή χωρίζω (κάτι που ξαναλέω δεν θέλω), ή μένω με ανικανοποίητες σεξουαλικές επιθυμίες.
Ειδεs τι ωραια που σε βοηθησαμε να καταλαβειs τα αυτονοητα???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τελος πάντων. Πιστεύετε πως γενικά δεν γίνεται τίποτα εύκολα απο ότι βλέπω. Ή ΑΠΑΙΤΩ κάποια πράγματα κ αν γίνουν έγιναν, ή χωρίζω (κάτι που ξαναλέω δεν θέλω), ή μένω με ανικανοποίητες σεξουαλικές επιθυμίες.
Ωσαννα.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
Μην εισαι τοσο απολυτος .....

Μπορεις να τα συμβιβασεις με διαλογο σε θεμιτα πλαισια
Ειναι κριμα να χαλασεις μια σχεση 9 ετων για μερικα βιτσια εφοσον εισαι καλυμενος στα περισσοτερα.
Ασε και το αλλο που λεει οτι οταν πραγματοποιουνται επιθυμιες μεγαλωνουν οι απαιτησεις....  ;)

Αν την χωρισεις ....
Ποιος μπορει να σου εγγυηθει οτι θα βρεις ολα οσα θελεις σε καποια αλλη ?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Ρε φιλεβρες εναν ωραιο τροπο να της το πλασαρεις να τελειωνουμε  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
http://[URL unfurl="true"]www.me.gr/m/photos/get_image/file/2054c68444ca6d1d1fd4540bd7e4b58e.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

πιστευω οχι ... γιατι θα ειχε ενοχες μετα.  :rolleyes:

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.me.gr/m/photos/get_image/file/2054c68444ca6d1d1fd4540bd7e4b58e.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εντάξει φίλε μου, με έπεισες. Παίρνεις όντως το βραβείο του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ του φόρουμ. Δεν είναι τυχαίο που κάτω απο το όνομα σου γράφει τιμημένος.... Σε έχουν ήδη τιμήσει με το βραβείο και φροντίζεις σε κάθε απάντηση να αποδείξεις πως όντως το άξιζες...

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μην εισαι τοσο απολυτος .....

Μπορεις να τα συμβιβασεις με διαλογο σε θεμιτα πλαισια
Ειναι κριμα να χαλασεις μια σχεση 9 ετων για μερικα βιτσια εφοσον εισαι καλυμενος στα περισσοτερα.
Ασε και το αλλο που λεει οτι οταν πραγματοποιουνται επιθυμιες μεγαλωνουν οι απαιτησεις....  ;)

Αν την χωρισεις ....
Ποιος μπορει να σου εγγυηθει οτι θα βρεις ολα οσα θελεις σε καποια αλλη ?

Ρε φιλεβρες εναν ωραιο τροπο να της το πλασαρεις να τελειωνουμε  :-

Δημήτρη και Βίλμα σας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας. Είναι πολύ όμορφο το γεγονός οτι υπάρχουν και άτομα σαν εσάς που κρατάνε ενα σοβαρό επίπεδο στο φόρουμ. Να είστε καλά.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Δημήτρη και Βίλμα σας ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας. Είναι πολύ όμορφο το γεγονός οτι υπάρχουν και άτομα σαν εσάς που κρατάνε ενα σοβαρό επίπεδο στο φόρουμ. Να είστε καλά.

Τωρα εμενα αυτο γιατι με τρομαζει ?  :think: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
Εμενα παντως φιλε footlover81 θα με ενοχλουσε να μου λεει η κοπελα μου για παρτουζες....
Δεν ξερω μου φαινεται ''καπως''....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εντάξει φίλε μου, με έπεισες. Παίρνεις όντως το βραβείο του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ του φόρουμ. Δεν είναι τυχαίο που κάτω απο το όνομα σου γράφει τιμημένος.... Σε έχουν ήδη τιμήσει με το βραβείο και φροντίζεις σε κάθε απάντηση να αποδείξεις πως όντως το άξιζες...
τυπε αυτο ειναι που λενε μαλακας με βραβειο :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα εμενα αυτο γιατι με τρομαζει ?  :think: :2funny:

Σε τρομάζει το γεγονός οτι έχεις ενα διανοητικό επίπεδο ανώτερο απο τα γουρούνια που μπαίνουν εδω μέσα; Εξ αρχής έδωσες την πιο σωστη προσέγγιση, όσο οι άλλοι σκεφτόντουσαν τι μαλακία να πούν για να το παίξουν έξυπνοι. Μην τρομάζεις ποτέ με τα προτερήματα σου.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
Παρτο πισω ρε αυτο ....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

σε εβρισα εγω ?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην κλαιτε ρε σεις πλακα κανω  :crazy:

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα παντως φιλε footlover81 θα με ενοχλουσε να μου λεει η κοπελα μου για παρτουζες....

Μια φαντασίωση μου εκμυστητέυτικε και δεν αφορούσε μόνο με άντρα αλλά και με γυναίκα. Μακάρι να το κάναμε και στην πράξη, πολύ θα θελα να το δοκιμάσω και δε θα με πείραζε καθόλου η σύντροφος μου να μην κολλάει σε τίποτα όσον αφορά το ΣΕΞ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

ε μου εχετε λυσσαξει ολοι με τις σχεσεις τις γκομενες και τις συντροφικοτητες...

κοιτα τι θα τραβας αν βρεις γκομενα τυπε , για αυτο σου λεω λεγε δοξα το θεο

και ολα καλα.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
ε μου εχετε λυσσαξει ολοι με τις σχεσεις τις γκομενες και τις συντροφικοτητες...

κοιτα τι θα τραβας αν βρεις γκομενα τυπε , για αυτο σου λεω λεγε δοξα το θεο

και ολα καλα.
τα βλεπω .....

τα βλεπω .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom