baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Ρε μην χαλατε το σοβαροτατο αυτο θρεντ.οποιος ξαναπει μαλακια θα τον μπαναρω.
Ρε μην χαλατε το σοβαροτατο αυτο θρεντ.οποιος ξαναπει μαλακια θα τον μπαναρω.
Συμφωνουμε καλο μου.αλεξ στη συγκεκριμενη περιπτωση καλα του κανει η τυπισα.
αφου δεν καθεται να εξηγησει πως εγω θελω να κανω και αυτα στο σεξ και αν δεν τα κανεις εσυ,θα μου τα κανει καποια αλλη (ΠΑΝΤΑ βρισκεται καποια προθυμη) καλα του κανει!!
αλεξ στη συγκεκριμενη περιπτωση καλα του κανει η τυπισα.
αφου δεν καθεται να εξηγησει πως εγω θελω να κανω και αυτα στο σεξ και αν δεν τα κανεις εσυ,θα μου τα κανει καποια αλλη (ΠΑΝΤΑ βρισκεται καποια προθυμη) καλα του κανει!!
αλεξ στη συγκεκριμενη περιπτωση καλα του κανει η τυπισα.
Βιλμα συμφωνω στο πρωτο σκελος αν και οχι απολυτα γιατι δεν αντιδρουν ολοι και ολες ετσιΚαλα κοιτα αυτη δεν θα κανει τπτ αυτος θα κουραστει θα την κερατωσει αλλα θα ειναι μαζι γιατι αγαπιουντε
αν με ρωτας ναι καποις φορες χρειαζεται και ο εξαναγκασμος
συμφωνω.Συμφωνουμε καλο μου.
Το θεμα ειναι, οτι ο φιλος δεν αντιλαμβανεται οτι η δικια του δεν προκειται να του κανει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ακριβως επειδη συμπεριφερεται σαν αγαπουλης και η κοπελα εχει ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ απιστευτα.
Βεβαια αποκλειεται να το καταλαβει, το πιθανοτερο ειναι να θυμωσει και να μου πει οτι λεω μαλακιες. Και θα μου πει για αγαπες και λουλουδια και θεωριες.
Φιλε σταματα να φερεσαι ετσι. Αυτη ειναι η αιτια του προβληματος σου. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
Τερμα με την αλφαβητα πια.
Δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Παραδινομαι.Βρε συ, αυτο δεν είναι ψυχαναγκασμός; Αν της πώ έτσι, μετά ό,τι θα κάνει στο ΣΕΞ θα το κάνει αγγαρεια μόνο για μένα και για να μη με χάσει!!
1) Το πιθανότερο για αφού χωρίσετε: Με τον επόμενο, αφού έχει κάτσει και σκεφτεί τι έγινε με σένα, θα του τα κάνει όλα, από πίπα-κώλο μέχρι παρτούζες με buckake φιλμαρισμένες για το internet.
2) Δε δοκιμάζεις τίποτα "ενισχυτικά"? Εννοώ από αυτά που "απελευθερώνουν συνειδήσεις". Επικίνδυνο (γιατί αν φρικάρει σε έτζασε), αλλά τι έχεις να χάσεις? Ούτως ή άλλως για τζάσιμο πάει η ιστορία, οπότε τι είχες, τι έχασες.
3) Πρόσεχε μόνο, μη γίνει μπλέξιμο με τη δίωξη (για τα ενισχυτικά).
Βιλμα συμφωνω στο πρωτο σκελος αν και οχι απολυτα γιατι δεν αντιδρουν ολοι και ολες ετσι
Μπορει να μην θελει η κοπελα να κανει καποια πραγματα η και ο ανδρας ...
Οσον αφορα το δευτερο σκελος, ο εξαναγκασμος θα ερθει 1-2 φορες και σε λογικα πλαισια
και απο εκει και περα βλεπουν και καταλληγουν στο που θα φτασουν....
ΕΔΩ ομως μιλαμε για μια σχεση 9 ετων !!!!!!!
Ξαφνικα του ηρθαν στο νου μετα απο 8-9 χρονια τα πραγματα που θελει να κανει μαζι της ?
συμφωνω.
με ομορφο τροπο ομως ετσι?
οχι "καταπιε τα μωρη ψωλορουφηχτρα".
συμφωνω.
Ωραιοι είμαστε! Και έχουμε και διαφορά ύψους. Εγώ 1,76 εκείνη 1,50.
θα σηκωνε τον αβραμη τυπεΑπόλυτε, αν πίστευε στον Δία, πως θα λυνόταν το πρόβλημα? Για δώσε πλάνο Please.
Λεπτομερειες.συμφωνω.
Σε καταλαβαινω φιλαρακο ....Αυτά σκέφτομαι και είμαι μαζί της φίλε Δημήτρη. Απλά δεν είναι κακό να ζητάς στη ζωή σου και κάτι παραπάνω!
Επισης κεντρο...Μετα απο 9 χρονια .. καθε ποτε ?
Ποια ολα μωρε κι εσυ?Σε καταλαβαινω φιλαρακο ....
Κανε μια προσπαθεια και κουβεντιασε το μαζι της χαλαρα και αν το δεχτει το δεχτηκε
αν δεν το δεχτει δεν χαθηκε και ο κοσμος νομιζω....
ΔΕΝ μπορουμε να τα εχουμε παντα ολα σε αυτη την ζωη ....
ναι και θα ξυπνησει στα 50 του και θα μπει εδω μεσα να ρωταει ποτε εχει βαρδια η ταδε στο ταδε μαγαζι.Σε καταλαβαινω φιλαρακο ....
Κανε μια προσπαθεια και κουβεντιασε το μαζι της χαλαρα και αν το δεχτει το δεχτηκε
αν δεν το δεχτει δεν χαθηκε και ο κοσμος νομιζω....
ΔΕΝ μπορουμε να τα εχουμε παντα ολα σε αυτη την ζωη ....