Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αλεξ στη συγκεκριμενη περιπτωση καλα του κανει η τυπισα.
αφου δεν καθεται να εξηγησει πως εγω θελω να κανω και αυτα στο σεξ και αν δεν τα κανεις εσυ,θα μου τα κανει καποια αλλη (ΠΑΝΤΑ βρισκεται καποια προθυμη) καλα του κανει!!
Συμφωνουμε καλο μου.
Το θεμα ειναι, οτι ο φιλος δεν αντιλαμβανεται οτι η δικια του δεν προκειται να του κανει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ακριβως επειδη συμπεριφερεται σαν αγαπουλης και η κοπελα εχει ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ απιστευτα.
Βεβαια αποκλειεται να το καταλαβει, το πιθανοτερο ειναι να θυμωσει και να μου πει οτι λεω μαλακιες. Και θα μου πει για αγαπες και λουλουδια και θεωριες.
Φιλε σταματα να φερεσαι ετσι. Αυτη ειναι η αιτια του προβληματος σου. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
Τερμα με την αλφαβητα πια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για άλλη μία φορά καταλήγω ότι το Ισλάμ είναι πολύ μπροστά.

Ο φίλος μας θα κρατούσε την καλή του που έχει τώρα, θα έβρισκε και άλλες τρεις καταπιόλες και όλα καλά και ωραία.

Θα έκανε και τρίγωνα τετράγωνα πεντάγωνα με όλες και πάλι όλα καλά και όλα ωραία.

Και θα ήταν και απόλυτα ηθικός (αλλά και νόμιμος σύμφωνα με τον βουλγαράκη).

Απλά πράγματα ρε γμτ.

Απόλυτε, αν πίστευε στον Δία, πως θα λυνόταν το πρόβλημα? Για δώσε πλάνο Please.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αφου δεν καθεται να εξηγησει πως εγω θελω να κανω και αυτα στο σεξ και αν δεν τα κανεις εσυ,θα μου τα κανει καποια αλλη (ΠΑΝΤΑ βρισκεται καποια προθυμη) καλα του κανει!!

Ελααα μωρη σιλβαρααα  :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum:

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0

Βρε συ, αυτο δεν είναι ψυχαναγκασμός; Αν της πώ έτσι, μετά ό,τι θα κάνει στο ΣΕΞ θα το κάνει αγγαρεια μόνο για μένα και για να μη με χάσει!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καλα κοιτα αυτη δεν θα κανει τπτ αυτος θα κουραστει θα την κερατωσει αλλα θα ειναι μαζι γιατι αγαπιουντε  :grin:

αν με ρωτας ναι καποις φορες χρειαζεται και ο εξαναγκασμος  :grin:
Βιλμα συμφωνω στο πρωτο σκελος αν και οχι απολυτα γιατι δεν αντιδρουν ολοι και ολες ετσι
Μπορει να μην θελει η κοπελα να κανει καποια πραγματα η και ο ανδρας ...

Οσον αφορα το δευτερο σκελος, ο εξαναγκασμος θα ερθει 1-2 φορες και σε λογικα πλαισια
και απο εκει και περα βλεπουν και καταλληγουν στο που θα φτασουν....
ΕΔΩ ομως μιλαμε για μια σχεση 9 ετων !!!!!!!
Ξαφνικα του ηρθαν στο νου μετα απο 8-9 χρονια τα πραγματα που θελει να κανει μαζι της ?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Συμφωνουμε καλο μου.
Το θεμα ειναι, οτι ο φιλος δεν αντιλαμβανεται οτι η δικια του δεν προκειται να του κανει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ακριβως επειδη συμπεριφερεται σαν αγαπουλης και η κοπελα εχει ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ απιστευτα.
Βεβαια αποκλειεται να το καταλαβει, το πιθανοτερο ειναι να θυμωσει και να μου πει οτι λεω μαλακιες. Και θα μου πει για αγαπες και λουλουδια και θεωριες.
Φιλε σταματα να φερεσαι ετσι. Αυτη ειναι η αιτια του προβληματος σου. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
Τερμα με την αλφαβητα πια.
συμφωνω.
με ομορφο τροπο ομως ετσι?
οχι "καταπιε τα μωρη ψωλορουφηχτρα".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βρε συ, αυτο δεν είναι ψυχαναγκασμός; Αν της πώ έτσι, μετά ό,τι θα κάνει στο ΣΕΞ θα το κάνει αγγαρεια μόνο για μένα και για να μη με χάσει!!
Δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Παραδινομαι.

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
1) Το πιθανότερο για αφού χωρίσετε:  Με τον επόμενο, αφού έχει κάτσει και σκεφτεί τι έγινε με σένα, θα του τα κάνει όλα, από πίπα-κώλο μέχρι παρτούζες με buckake φιλμαρισμένες για το internet.

2) Δε δοκιμάζεις τίποτα "ενισχυτικά"? Εννοώ από αυτά που "απελευθερώνουν συνειδήσεις". Επικίνδυνο (γιατί αν φρικάρει σε έτζασε), αλλά τι έχεις να χάσεις?  Ούτως ή άλλως για τζάσιμο πάει η ιστορία, οπότε τι είχες, τι έχασες.

3) Πρόσεχε μόνο, μη γίνει μπλέξιμο με τη δίωξη (για τα ενισχυτικά).

Τι εννοείς με ενισχυτικά;

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Βιλμα συμφωνω στο πρωτο σκελος αν και οχι απολυτα γιατι δεν αντιδρουν ολοι και ολες ετσι
Μπορει να μην θελει η κοπελα να κανει καποια πραγματα η και ο ανδρας ...

Οσον αφορα το δευτερο σκελος, ο εξαναγκασμος θα ερθει 1-2 φορες και σε λογικα πλαισια
και απο εκει και περα βλεπουν και καταλληγουν στο που θα φτασουν....
ΕΔΩ ομως μιλαμε για μια σχεση 9 ετων !!!!!!!
Ξαφνικα του ηρθαν στο νου μετα απο 8-9 χρονια τα πραγματα που θελει να κανει μαζι της ?

εχω απαντησει με τα προηγουμενα ποστς ^^^

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αυτά σκέφτομαι και είμαι μαζί της φίλε Δημήτρη. Απλά δεν είναι κακό να ζητάς στη ζωή σου και κάτι παραπάνω!
Σε καταλαβαινω φιλαρακο ....

Κανε μια προσπαθεια και κουβεντιασε το μαζι της χαλαρα και αν το δεχτει το δεχτηκε
αν δεν το δεχτει δεν χαθηκε και ο κοσμος νομιζω....
ΔΕΝ μπορουμε να τα εχουμε παντα ολα σε αυτη την ζωη ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Κανε μια προσπαθεια και κουβεντιασε το μαζι της χαλαρα και αν το δεχτει το δεχτηκε
Ποια ολα μωρε κι εσυ?
Καλο σεξ ζηταει ο ανθρωπος, δεν ζηταει να παει στο φεγγαρι!
Συνελθε και συ!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

ναι και θα ξυπνησει στα 50 του και θα μπει εδω μεσα να ρωταει ποτε εχει βαρδια η ταδε στο ταδε μαγαζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom