Επισκέπτης
τυπε δεν ακουω τετοια
απλα επειδη κολλαν στην φαση τα εβαλα
Πάλι καλά....αλλά και πάλι,πες το με λόγια,αντί να βάζεις αυτά τα κωλοτράγουδα....χαλάνε την αισθητική
τυπε δεν ακουω τετοια
απλα επειδη κολλαν στην φαση τα εβαλα
το παλευω τυπεΕίσαι εκ γενετής τόσο μαλάκας η το παλεύεις πολύ να πείς την μαλακία σου;
Αν έχεις φτάσει 30 και δεν ξέρεις πώς να πείσεις τη σύντροφό σου (που είστε και 9 χρόνια μαζί) να κάνει κάτι που σου αρέσει στο κρεβάτι (ή έστω να απελευθερωθεί τέλος πάντων) τότε δεν μπορεί να σου πει κανείς τον τρόπο.
Είναι σα να έχεις φτάσει 25 και να ανοίξεις θρεντ να ρωτήσεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φλερτάρεις.
Και στο κάτω κάτω τις γραφής ρώτα τους φίλους σου που και σε ξέρουν και την ξέρουν. Κι άμα πια δε βγάλεις κι έτσι άκρη και σε κάει τοοοοοοοοσο πολύ, σκάσε φράγκα και πηγαίντε σε κανά σύμβουλο.
Το να ανοίγεις θρεντ και να ρωτάς ΣΟΒΑΡΑ τι να κάνω για να μπλα μπλα μπλα η γκόμενά μου, είναι σα να ανοίγω εγώ θρεντ και να λέω:
Έχω ένα μπλε αμάξι. Δε δουλεύει. Τι να κάνω?
Φιλε σεβασμο στον απολυτο...
Μονο να κερδισεις εχεις απο αυτον.
Το οτι τον θεωρεις μαλακα, ειναι μαλλον η αιτια των προβληματων σου.
Περαστε απο το λογιστηριο να παρετε τα δεδουλευμενα του τρεχοντος μηνός.παραιτουμαι.
τυπε ειναι 31 την εχεις γκομενα 9 χρονια και δεν σου εχει πει για γαμο?
και μετα οταν λεω οτι στα φοραει ειμαι ο μαλακας
Σου φαινεται για τυπος που δινει πόδι?e ti na pw tote.
γιατι αν νομιζει πως θα τον κρατησει με το απλο ιεραποστολικο καποια μερα στα 35 της θα παρει ποδι.
Λοιπον, αν εχω αντιληφθει ορθώς.
Ο φιλος τα εχει με καποια χρονια, η οποια δεν του εκπληρωνει τις φαντασιωσεις του.
Δεν παει με πουτανες, γιατι δεν πρεπει.
Δεν της το συζηταει, επειδη δεν θα καταλαβει.
Δεν την χωριζει, επειδη ειναι χρονια μαζι και δεν τολμαει να κανει νεα αρχη.
Δεν την κερατωνει φυσικα, γιατι θελει να ειναι σωστος.
Ωραια. Έχεις αυτο που σου αξιζει.
Παμε παρακατω. Τι να κανουμε?
Βρε κοπελια σιγουρα δεν ειναι θεωρια αλλα 9 χρονια μονο του λεει φαντασιωσεις και τιποτα δεν κανει οπως λεει ο φιλοςΜητσο η σχεση δεν ειναι θεωρια ... στην πραξη δεν ισχυουν αυτα
Βρε κοπελια σιγουρα δεν ειναι θεωρια αλλα 9 χρονια μονο του λεει φαντασιωσεις και τιποτα δεν κανει οπως λεει ο φιλος
Ας το κουβεντιασουν ηρεμα χωρις πιεσεις και οτι βγει....
ΔΕΝ μου απαντησες ομως θεωρεις σωστο τον εξαναγκασμο και την πιεση σε μια σχεση ?
Βιλμα χτυπησες κεντρο τωρα...φουτ εμφανισιακα πως εισαι εσυ και πως εκεινη ?
τι αλλο ταμπου εχει?Το πρώτο ισχύει!
Το θέμα με τις πουτάνες δεν είναι οτι δεν πρέπει, είναι πως έχω σχέση και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!
Το έχω συζητήσει μαζί της, απλά θέλω γνώμες.
Δεν έχω πρόβλημα μιας νέας αρχής όπως λες, αλλά μέσα σε μια σχέση υπάρχουν και αισθηματα και όχι μονο μια κάβλα μέσα απο την οποία αποφασίζεις.
Δεν την κερατώνω σωστά, γιατι προτιμώ να καταλήξω σε εναν χωρισμό αν αυτός είναι μονόδρομος και μετά βγάζω τα μάτια μου με όποια θέλω.
Έχω αυτο που αξίζω σαν σχέση γιατί είναι πολύ καλή σύντροφος και με στηρίζει στα πάντα, εκτός απο τις αναστολές που έχει στο ΣΕΞ.
Τοτε φιλε μου εισαι τυχερος ....Το πρώτο ισχύει!
Το θέμα με τις πουτάνες δεν είναι οτι δεν πρέπει, είναι πως έχω σχέση και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!
Δεν έχω πρόβλημα μιας νέας αρχής όπως λες, αλλά μέσα σε μια σχέση υπάρχουν και αισθηματα και όχι μονο μια κάβλα μέσα απο την οποία αποφασίζεις.
Δεν την κερατώνω σωστά, γιατι προτιμώ να καταλήξω σε εναν χωρισμό αν αυτός είναι μονόδρομος και μετά βγάζω τα μάτια μου με όποια θέλω.
Έχω αυτο που αξίζω σαν σχέση γιατί είναι πολύ καλή σύντροφος και με στηρίζει στα πάντα, εκτός απο τις αναστολές που έχει στο ΣΕΞ.
φουτ εμφανισιακα πως εισαι εσυ και πως εκεινη ?
φουτ εμφανισιακα πως εισαι εσυ και πως εκεινη ?
Βιλμα χτυπησες κεντρο τωρα...
τι αλλο ταμπου εχει?
κανενα μαλλι τραβας?
κανενα μπατσακι?
βρισιδι?
μην πεις και σαυτα οχι. :-
Γ 1 φορα δεν ειναι κακο! Το κακο ειναι να μην εθιστεις!Το πρώτο ισχύει!