Νέα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την γκόμενα σου να κάνει τα πάντα στο ΣΕΞ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα footlover81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Αν έχεις φτάσει 30 και δεν ξέρεις πώς να πείσεις τη σύντροφό σου (που είστε και 9 χρόνια μαζί) να κάνει κάτι που σου αρέσει στο κρεβάτι (ή έστω να απελευθερωθεί τέλος πάντων) τότε δεν μπορεί να σου πει κανείς τον τρόπο.

Είναι σα να έχεις φτάσει 25 και να ανοίξεις θρεντ να ρωτήσεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φλερτάρεις.

Και στο κάτω κάτω τις γραφής ρώτα τους φίλους σου που και σε ξέρουν και την ξέρουν. Κι άμα πια δε βγάλεις κι έτσι άκρη και σε κάει τοοοοοοοοσο πολύ, σκάσε φράγκα και πηγαίντε σε κανά σύμβουλο.

Το να ανοίγεις θρεντ και να ρωτάς ΣΟΒΑΡΑ τι να κάνω για να μπλα μπλα μπλα η γκόμενά μου, είναι σα να ανοίγω εγώ θρεντ και να λέω:

Έχω ένα μπλε αμάξι. Δε δουλεύει. Τι να κάνω?

Πρωτον εχουν ανοιχτει κατα καιρους θρεντ που διαφοροι ρωτουσαν πολυ χειροτερα και δευτερον πως θα πιασουν δουλεια με κατεβατα ποστ-σεντονια οι ερασιτεχνες σεξοθεραπευτες ψυχολογοι εεεε?  :cheesy:

Επισκέπτης
Φιλε σεβασμο στον απολυτο...
Μονο να κερδισεις εχεις απο αυτον.
Το οτι τον θεωρεις μαλακα, ειναι μαλλον η αιτια των προβληματων σου.

Δίκιο έχει ρε συ ο φουτ......με αυτά τα απαίσια τραγούδια που πόσταρε,και γω θα τσαντιζόμουν

OP
OP
F

footlover81

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον, αν εχω αντιληφθει ορθώς.
Ο φιλος τα εχει με καποια χρονια, η οποια δεν του εκπληρωνει τις φαντασιωσεις του.
Δεν παει με πουτανες, γιατι δεν πρεπει.
Δεν της το συζηταει, επειδη δεν θα καταλαβει.
Δεν την χωριζει, επειδη ειναι χρονια μαζι και δεν τολμαει να κανει νεα αρχη.
Δεν την κερατωνει φυσικα, γιατι θελει να ειναι σωστος.
Ωραια. Έχεις αυτο που σου αξιζει.
Παμε παρακατω. Τι να κανουμε?

Το πρώτο ισχύει!
Το θέμα με τις πουτάνες δεν είναι οτι δεν πρέπει, είναι πως έχω σχέση και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!
Το έχω συζητήσει μαζί της, απλά θέλω γνώμες.
Δεν έχω πρόβλημα μιας νέας αρχής όπως λες, αλλά μέσα σε μια σχέση υπάρχουν και αισθηματα και όχι μονο μια κάβλα μέσα απο την οποία αποφασίζεις.
Δεν την κερατώνω σωστά, γιατι προτιμώ να καταλήξω σε εναν χωρισμό αν αυτός είναι μονόδρομος και μετά βγάζω τα μάτια μου με όποια θέλω.
Έχω αυτο που αξίζω σαν σχέση γιατί είναι πολύ καλή σύντροφος και με στηρίζει στα πάντα, εκτός απο τις αναστολές που έχει στο ΣΕΞ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μητσο η σχεση δεν ειναι θεωρια ... στην πραξη δεν ισχυουν αυτα
Βρε κοπελια σιγουρα δεν ειναι θεωρια αλλα 9 χρονια μονο του λεει φαντασιωσεις και τιποτα δεν κανει οπως λεει ο φιλος
Ας το κουβεντιασουν ηρεμα χωρις πιεσεις και οτι βγει....

ΔΕΝ μου απαντησες ομως θεωρεις σωστο τον εξαναγκασμο και την πιεση σε μια σχεση ?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Βρε κοπελια σιγουρα δεν ειναι θεωρια αλλα 9 χρονια μονο του λεει φαντασιωσεις και τιποτα δεν κανει οπως λεει ο φιλος
Ας το κουβεντιασουν ηρεμα χωρις πιεσεις και οτι βγει....

ΔΕΝ μου απαντησες ομως θεωρεις σωστο τον εξαναγκασμο και την πιεση σε μια σχεση ?

Καλα κοιτα αυτη δεν θα κανει τπτ αυτος θα κουραστει θα την κερατωσει αλλα θα ειναι μαζι γιατι αγαπιουντε  :grin:

αν με ρωτας ναι καποις φορες χρειαζεται και ο εξαναγκασμος  :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Το πρώτο ισχύει!
Το θέμα με τις πουτάνες δεν είναι οτι δεν πρέπει, είναι πως έχω σχέση και ΔΕΝ ΘΕΛΩ!
Δεν έχω πρόβλημα μιας νέας αρχής όπως λες, αλλά μέσα σε μια σχέση υπάρχουν και αισθηματα και όχι μονο μια κάβλα μέσα απο την οποία αποφασίζεις.
Δεν την κερατώνω σωστά, γιατι προτιμώ να καταλήξω σε εναν χωρισμό αν αυτός είναι μονόδρομος και μετά βγάζω τα μάτια μου με όποια θέλω.
Έχω αυτο που αξίζω σαν σχέση γιατί είναι πολύ καλή σύντροφος και με στηρίζει στα πάντα, εκτός απο τις αναστολές που έχει στο ΣΕΞ.
τι αλλο ταμπου εχει?
κανενα μαλλι τραβας?
κανενα μπατσακι?
βρισιδι?
μην πεις και σαυτα οχι. :-

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το πρώτο ισχύει!
Τοτε φιλε μου εισαι τυχερος ....

Ξερεις στην ζωη δεν μπορεις να τα εχεις παντα ΟΛΑ....

Δεξου αυτα που μπορει να σου δωσει και πιστεψε με εισαι ΤΥΧΕΡΟΣ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειναι τυχαιο που ολοι οι ανεραστοι ειναι ποδολαγνοι?11880.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Βιλμα χτυπησες κεντρο τωρα...

Εχε χαρη που η ψυχολογια εχει 18000 αλλιως εκει θα ημανε  :'( :'(

τι αλλο ταμπου εχει?
κανενα μαλλι τραβας?
κανενα μπατσακι?
βρισιδι?
μην πεις και σαυτα οχι. :-

κατσεεε μαριιι εδω εχει δωσει και κωλο λεμε  :2funny:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Το πρώτο ισχύει!
Γ 1 φορα δεν ειναι κακο! Το κακο ειναι να μην εθιστεις! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom