Νέα

Ξυπνήσατε ποτέ από μεθύσι χωρίς να θυμάστε τι έγινε το προηγούμενο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξυπνήσατε ποτέ από μεθύσι χωρίς να θυμάστε τι έγινε το προηγούμενο βράδυ;
:think: :think: :think: :think: :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πολλες φορες....παντα η τεκιλα μου το εκανε αυτο...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ποτε.

αλλα εχω ξυπνησει σκεφτομενη τι μαλακιες εκανα χτες κ γαμω τη μαλακια που με δερνει :-

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Απειρες ειδικα με μπομπες ποτα και ξενυχτι

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
ποτε.

αλλα εχω ξυπνησει σκεφτομενη τι μαλακιες εκανα χτες κ γαμω τη μαλακια που με δερνει :-

Εννοεις το αχαλινωτο σεξ με πολλους παρτενερ που σου προκαλεσαν ενοχικα συνδρομα και εσωτερικες υπαρξιακες αναζητησεις για το που πηγαινεις ως γυναικα(και ως κλωνος)?

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι απλα σε στιγμες που γινομαι ερπετο της ερημου...δεν θυμαμαι ποτε τα τελευταια 10 λεπτα μεχρι να λυποθυμησω απο το κομματιασμα πριν εχω πληρη συναισθηση τη εχει γινει και θυμαμαι την αλλη μερα με καποια μικρα κενα...και το πρωι αναρωτιεμαι πως καταφερα να μπω σπιτι η κοιμαμαι με τα παπουτσια κτλ..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εννοεις το αχαλινωτο σεξ με πολλους παρτενερ που σου προκαλεσαν ενοχικα συνδρομα και εσωτερικες υπαρξιακες αναζητησεις για το που πηγαινεις ως γυναικα(και ως κλωνος)?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ειδικα ως κλωνος. με προβληματιζει πολυ τον τελευταιο καιρο :-

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι .καμποσες φορες...οταν ημουν μικρουλης :grin:

αλλα το μεγαλυτερο προβλημα το ειχα με το κατουρημα...ειτε υπνοβατουσα και κατουραγα σε ακυρα σημεια του σπιτιου( :S),ειτε φυσικα τα σκαγα κρεβατι... :sleeping:

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Είχα ακούσει πως κάποτε κάποιοι είχαν σκαρώσει την εξής πλάκα στο φίλο τους...του έβαλαν οδοντόκρεμα στον κώλο ενώ κοιμόταν και κατόπιν την αλλη μέρα αυτός ξύπνησε με πόνο στον κόλο...η υπόλοιπη παρέα του ήταν στο δίπλα δωμάτιο και όταν κατάλαβαν πως σιγά σιγά ξυπνάει αρχισαν να γελάνε και να κουβεντιάζουν πως γάμησαν το φίλο τους ομαδικά μια ο ένας μια ο άλλος την ώρα που κοιμόταν...

Ο τύπος έγινε εξαλλος και παίρνοντας ένα μαχαίρι άρχισε να κηνυγάει τους φίλους του να τους σφάξει.. :pipa3:

Επισκέπτης
Πάντως πρέπει να παίζει μεγάλο ρόλο και το τσιγάρο. Όταν κάπνιζα το πάθαινα πολλές φορές σε σχέση με μετά που τό κοψα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πάντως πρέπει να παίζει μεγάλο ρόλο και το τσιγάρο. Όταν κάπνιζα το πάθαινα πολλές φορές σε σχέση με μετά που τό κοψα

Mπααααααααα...........Μαλλον θακοψεs και το ποτο ταυτοχρονα

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αναλογα τη τσιγαρο εννοεις...απο τα νομιμα η απο αυτα απο την ασημενια ταμπακιερα...
παντως δεν μπορω να φανταστω αλκοολ χωρις καπνισμα..το τσιγαρο με βοηθαει για να μην πινω το ποτο μεσα σε ενα 10λεπτο..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αναλογα τη τσιγαρο εννοεις...απο τα νομιμα η απο αυτα απο την ασημενια ταμπακιερα...
παντως δεν μπορω να φανταστω αλκοολ χωρις καπνισμα..το τσιγαρο με βοηθαει για να μην πινω το ποτο μεσα σε ενα 10λεπτο..

αυτο ρε συ. πεφτω με τα μουτρα στα πατατακια ελπιζοντας να μην ειναι κατουρημενα χαχαχα γτ πινω το ποτο με τη μια :(

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εγω πανω απο 2-3 το πολυ ποτα δεν πινω ποτε και αυτο σπανια
Μια φορα ηπια 4 μονο

Οσο για καπνισμα ουτε το εχω δοκιμασει ποτε μου.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειναι γαματη η φαση ....την μεθεπομενη μερα
Μονο που δεν θυμαμαι τιποτα

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εχω χασει την ηλικια 17-23 με αυτο τον τροπο. Δεν θυμαμαι τιποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom