Νέα

Ξυπνήσατε ποτέ από μεθύσι χωρίς να θυμάστε τι έγινε το προηγούμενο βράδυ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ποτε.
Μπορει να βγαλω τα αντερα μου απο το ξερατι, αλλά το μυαλο το γαμημενο τα θυμαται όλα  :sunglasses:
Κάτι ψοφιες μου χουν τυχει που και καλά δε θυμοντουσαν τι ειχε γινει το προηγουμενο βραδυ  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αφου απο το μεθυσι δεν βρεθηκες απο Ελλαδα σε καμια Λιβυη στην σκηνη του Κανταφι παλι καλα τυπε.... :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μια φορα επινα με εναν φιλο και 2 γκομενες μεχρι τις 6 το πρωι...στις 7 το πρωι ειχε καραβι για πατρα...οπως ημασταν λιαρδα ολοι,παιρνουμε το αμαξι μπαινουμε στο καραβι..πατρα και μετα αθηνα...και γυρισαμε βραδυ...σαν ζομπι ημασταν και οι τεσσερις...μαλακιες που εκανα... :jerking: :jerking: :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μια φορα επινα με εναν φιλο και 2 γκομενες μεχρι τις 6 το πρωι...στις 7 το πρωι ειχε καραβι για πατρα...οπως ημασταν λιαρδα ολοι,παιρνουμε το αμαξι μπαινουμε στο καραβι..πατρα και μετα αθηνα...και γυρισαμε βραδυ...σαν ζομπι ημασταν και οι τεσσερις...μαλακιες που εκανα... :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν είναι κακές οι μαλακίες ρε... :rolleyes:

Έχουνε την γλύκα τους κ δίνουν γεύση στην ζωή.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν είναι κακές οι μαλακίες ρε... :rolleyes:

Έχουνε την γλύκα τους κ είναι αυτές που δίνουν γεύση στην ζωή.
Εναι ενταξει αν μας εβλεπες πως ημασταν...το λεω απο αποψη οτι ειμασταν ντιρλα σηκωθηκαμε απο το μπαρ και μπηκαμε στο καραβι για πατρα..και οδηγουσαμε...αυτη ειναι η μαλακια....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εναι ενταξει αν μας εβλεπες πως ημασταν...το λεω απο αποψη οτι ειμασταν ντιρλα σηκωθηκαμε απο το μπαρ και μπηκαμε στο καραβι για πατρα..και οδηγουσαμε...αυτη ειναι η μαλακια....
Εεε εφόσον δεν σκοτώθηκε κανείς τότε όλα οκ...είναι μία μαλακία που δίνει γεύση στην ζωή.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εεε σαν νέος κ συ λογικό,οι περισσότεροι κάνουν,κάποιοι τις πληρώνουν ακριβά.
Ετσι ειναι...και ειναι κριμα απο μια νεανικη μαλακια να σου τυχει κατι πολυ στραβο...τεσπα....εγω μαλλον την σκαπουλαρισα....

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Ετσι ειναι...και ειναι κριμα απο μια νεανικη μαλακια να σου τυχει κατι πολυ στραβο...τεσπα....εγω μαλλον την σκαπουλαρισα....

η νεανικη σου μαλακια τυπε εχει μια 80s αθωοτητα παντως...
Κατι αλλοι για νεανικες μαλακιες θα μας λεγανε οτι βγαλανε αυτοι και οι φιλοι τους στο δρομο τα ανακοντα απο τα παντελονια τους και επνιξαν 50 περαστικα γκομενακια... :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κατι αλλοι για νεανικες μαλακιες θα μας λεγανε οτι βγαλανε αυτοι και οι φιλοι τους στο δρομο τα ανακοντα απο τα παντελονια τους και επνιξαν 50 περαστικα γκομενακια... :2funny: :2funny: :2funny:
Διαφορετικές μαλακίες κάθε εποχή... :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ξύπνησα μια φορά καί κατάλαβα τι μαλακία είχα κάνει όταν είδα μια θεόχοντρη μα μου λέει "καλημέρα αγάπη μου"...
Για τέτοια σούρα μιλάμε...

DeliveryMan

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καθημερηνο φαινομενο οσο επινα τεκιλα απο τοτε που την εκοψα ολα καλα οσο και να ποιο θυμαμαι τα παντα
Ωραιες εποχες ξυπνουσα απο ξενα σπιτια μεχρι μια φορα στην παραλια 50 χλμ απο εκει που τα πειναμαι  :S :S
Παντως με την τεκιλα το παθαινουν πολοι γνωστοι μου

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Και που να δείτε τι 'έπαθαν' οι άλλοι στην ταινία...HANGOVER!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.448
Πόντοι
4.965

Ελάχιστες φορές αλλα ήμουν κάπως έτσι...

morningpluginbyadnrey50lr3.jpg

...κοινώς κομμάτια !!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom