life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ;
:- :'( ;)
Oχι δεν ειναι ντροπαλοι , ουτε ενοχοι
Απλα δεν θυμουνται και προτου μεθυσουν
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ;
:- :'( ;)
Oχι δεν ειναι ντροπαλοι , ουτε ενοχοι
Απλα δεν θυμουνται και προτου μεθυσουν
Το να σηκωθεις να το χορεψεις ομως δειχνει οτι υποσυνειδητα σου αρεσει ...σιχαινομαι το τσιφτετελι οποτε....
οχι σημαινει οτι ειχα πιει τα αντερα μου.κ φοξ τροτ να επαιζε θα χορευα....Το να σηκωθεις να το χορεψεις ομως δειχνει οτι υποσυνειδητα σου αρεσει ...
Μηπως εχεις βαλει λαθος προτυπα στην ζωη σου και στις αξιες σου ?
Το να σηκωθεις να το χορεψεις ομως δειχνει οτι υποσυνειδητα σου αρεσει ...
Μηπως εχεις βαλει λαθος προτυπα στην ζωη σου και στις αξιες σου ?
οχι σημαινει οτι ειχα πιει τα αντερα μου.κ φοξ τροτ να επαιζε θα χορευα....
λαθος με τπτ...τα καλυτερα ...
Λοιπον....την μπουκαλα την ανοιξα...Μεθαυριο δεν θα θυμαμαι τιποτα
Βιβα
Μετα απο δυο μπουκαλια ουισκυ, εκ των οποιων και τα δυο μπουκαλια μπομπες !!!
Οχι μονο δεν θυμομουν το προηγουμενο βραδυ, αλλα ειχα ξεχασει εναν ολοκληρο μηνα !!!
Παιδια, κακα τα ψεματα, οταν το πινεις το ξεφτυλισμενο ειναι καλα, αλλα μετα αμα σε πιει, φασκελοκουκουλοστα και μακρυα και αλαργα, γι'αυτο και εγω το εκοψα και πινω που και που κανα ποτηρακι κρασι μονο και φυσικα αυτο που φτιαχνω μονος μου !!!
παντα, η ατιμη........ :-Πολλες φορες....παντα η τεκιλα μου το εκανε αυτο...
Γαμημενο πργμα η τεκιλα...αλλα σε εμενα λειτουργουσε και σαν αφροδισιακο...παντα οση και να επινα μου γινοταν καγκελο..και εριχνα κατι μετα.....παντα, η ατιμη........ :-
Γαμημενο πργμα η τεκιλα...αλλα σε εμενα λειτουργουσε και σαν αφροδισιακο...παντα οση και να επινα μου γινοταν καγκελο..και εριχνα κατι μετα.....
Αμερικη γενηθικες?Εγω αμε επινα πολλη τεκιλα το πιθανοτερο θα ηταν να ξυπνησω γυμνος πανω σε βαρκουλα σε καμια λιμνουλα επαρχιακης πολης των ΗΠΑ.....
Αμερικη γενηθικες?
εχω κανει και εχω πληρωσει αμαρτιες με την κωλοτεκιλα...μιλαμε τωρα για ενα μπουκαλι ουισκι σε ποτο,και ενα μπουκαλι τεκιλα σε σφηνακια..αφου ζουμε παλι καλα...Οχι απλα απο το μεθυσι δεν ξερω ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ που θα ειχα φτασει να βρεθω το πρωι....
εχω κανει και εχω πληρωσει αμαρτιες με την κωλοτεκιλα...μιλαμε τωρα για ενα μπουκαλι ουισκι σε ποτο,και ενα μπουκαλι τεκιλα σε σφηνακια..αφου ζουμε παλι καλα...