You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Παλιε μου ενδιαφεροντα τα οσα λες και τα οσα παρακολουθουμε ...Αλλα για τους ανδρες δεν ειναι παντα ετσι οπως τα περιγραφεις...με λιγο ωμο βυζι και τελος φτιαχτηκαμε...Εγω ας πουμε φτιαχνομαι με το ντυσιμο που θα εχει μια γκομενα,δεν υπαρχει δε πιο ξενερωτικο πραγμα για μενα απο την εντελως γυμνη γυναικεια σαρκα οσο ωραια κι αν ειναι...εκμηδενιζει και γειωνει τη φαντασια μου κι αυτο ειναι τοσο αντι ερωτικο...Ακομη,δε μου αρεσει να μου το δινει η αλλη και στο πιατο...ουτε φυσικα να με παιδευει...αλλα καυλωνω και μονο απο την ιδεα οτι θα βγω για καφε με μια γυναικα,που στην αρχη ειναι κατι το αγνωστο για μενα....απο τον τροπο που θα ανταλασσουμε ματιες στη συναντηση μας..απο τον τροπο που θα κινειται και θα μιλαει...Και για να δεις διαστροφη ο δικος σου οταν πηδαω μια γυναικα εκεινο που με καρακαβλωνει δν ειναι να της πιανω τον κωλο η τα βυζια,αλλα το χερι
Καταληγω λοιπον ,αδερφε, στο οτι γουστα ειναι αυτα...
αγορακιιιιιιιιιιιιιιι θελεις να κανουμε παρεαααααααααααααα??????? εεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????
εισαι πολυ διεστραμμενος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Παλιε μου ενδιαφεροντα τα οσα λες και τα οσα παρακολουθουμε ...Αλλα για τους ανδρες δεν ειναι παντα ετσι οπως τα λες...με λιγο ομο βυζι και τελος...Εγω ας πουμε φτιαχνομαι με το ντυσιμο που θα εχει μια γκομενα,δεν υπαρχει δε πιο ξενερωτικο πραγμα για μενα απο την εντελως γυμνη γυναικεια σαρκα οσο ωραια κι αν ειναι...εκμηδενιζει και γειωνει τη φαντασια μου κι αυτο ειναι τοσο αντι ερωτικο...Ακομη,δε μου αρεσει να μου το δινει η αλλη και στο πιατο...ουτε φυσικα να με παιδευει...αλλα καυλωνω και μονο απο την ιδεα οτι θα βγω για καφε με μια γυναικα,που στην αρχη ειναι κατι το αγνωστο για μενα....απο τον τροπο που θα ανταλασσουμε ματιες στη συναντηση μας..απο τον τροπο που θα κινειται και θα μιλαει...Και για να δεις διαστροφη ο δικος σου οταν πηδαω μια γυναικα εκεινο που με καρακαβλωνει δν ειναι να της πιανω τον κωλο η τα βυζια,αλλα το χερι
Καταληγω λοιπον ,αδερφε, στο οτι γουστα ειναι αυτα...
Φίλε αυτό με το χέρι μου συμβαίνει και μένα!
Άμα δω όμως ωραίο βυζάκι ή κωλαράκι μου γαργαλιέται ο Νικολής....
παντως για να συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες κυριους, το γεγονος οτι μια γυναικα βλεπει πορνο η εχει μια δικη της συλλογη η φτιαχνεται βλεποντας τετοιες εικονες σε τρελαινει...εμενα προσωπικα αυτο μου κανει...αλλα περα απο αυτο θα επιμεινω και στη προηγουμενη δηλωση μου
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
εισαι πολυ διεστραμμενος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
νομιζω πρεπει ν αρχισεις να κανεις παρεα με τον νεαρχο χαχαχαχαχα
δεν εχω διαβασει τ αλλα ποστς ... αλλα πηρε το ματι μου τον παλαιο? χι ις μπακ στρονγκερ εντ μπετερ δαν εβερ? χαχα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
νομιζω πρεπει ν αρχισεις να κανεις παρεα με τον νεαρχο χαχαχαχαχα
δεν εχω διαβασει τ αλλα ποστς ... αλλα πηρε το ματι μου τον παλαιο? χι ις μπακ στρονγκερ εντ μπετερ δαν εβερ? χαχα
ειναι sub και ο νεαρχος?
MojoRising
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είμαστε πολύ μακριά από το να κατανοήσουμε πως σκέφτονται και ειδικά ερωτικά οι γυναίκες. Αυτά τα απολύτως τέλεια πλάσματα που έφτιαξε ο παντοδύναμος ή όποιος άλλος τέλος πάντων κρύβουν αναρίθμητα μυστικά. Σε εμάς δείνουν, και αυτό αν το θέλουν, ψίχουλα από την τεράστια αποθήκη συναισθημάτων και ερεθισμάτων που τους ανήκει.
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Πραγματικα αβυσσος η ψυχη της γυναικας...δε μου αρεσουν οι φωτογραφιες με αντρες σκετους......ειναι πολυ γκει ρε συ......μου αρεσουν ή ζευγαρια ή γυναικες......ειναι πολυ πιο ερωτικο......
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
παντως για να συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες κυριους, το γεγονος οτι μια γυναικα βλεπει πορνο η εχει μια δικη της συλλογη η φτιαχνεται βλεποντας τετοιες εικονες σε τρελαινει...
Επίσης σε τρελαίνει να μιλάς ψιλο-ξώφαλτσα με γυναίκες για σεξ. Προχτές σε κουλτουριάρικη και καλά εκδήλωση με άφθονο (20χρονο - 40χρονο) νουνί την είχα πέσει σε καναπέδες με γυναίκες που μιλούσαν για το πρωκτικό σεξ στην αρχαία Ελλάδα (και τους δασκάλους που φέρμαραν τους μαθητές, πώς τους φέρμαραν κ.λ.π.). Μου τον είχαν κάνει νταούλι....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οντως η φωτο ειναι τεχνη και εμενα δεν μ'αρεσουν οι φωτο με κρεας οπως λεει η μουνιτσα
να και μια καλλιτεχνικη φωτο χωρις κρεας και θελω να την σχολιασουν οι κυριες
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Κοιτα μονο μην απορροφηθεις απο την πολλη σκεψη και χασεις το δρομο...φιλε πολυ ψαγμενο αυτο που ειπες...πολυ πολυ ψαγμενο...παω super market να σκεφτω
ασε αδερφε γιατι σαν φοιτητης που τα λεγαμε με τη κοριτσοπαρεα κοντευα να τρελαθω...τα λενε ομως ωραια οι ατιμες...εχουν κατι γλυκα στοματακια και οταν μιλανε προστυχα σουρχεται να φουνταρεις απο το πεμπτο απο τις σηκωμαρεςΕπίσης σε τρελαίνει να μιλάς ψιλο-ξώφαλτσα με γυναίκες για σεξ. Προχτές σε κουλτουριάρικη και καλά εκδήλωση με άφθονο (20χρονο - 40χρονο) νουνί την είχα πέσει σε καναπέδες με γυναίκες που μιλούσαν για το πρωκτικό σεξ στην αρχαία Ελλάδα (και τους δασκάλους που φέρμαραν τους μαθητές, πώς τους φέρμαραν κ.λ.π.). Μου τον είχαν κάνει νταούλι....
Κοιτα μονο μην απορροφηθεις απο την πολλη σκεψη και χασεις το δρομο...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ειναι sub και ο νεαρχος?
sub θα εισαι εσυ μαζι του χαχαχαχα
μ αρεσει που προσπαθειτε να εξηγησετε το γυναικειο μυαλο γι αλλη μια φορα... γιατι σας αρεσει να βασανιζεστε?
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Στους καναπεδες την ειχες πεσει??Επίσης σε τρελαίνει να μιλάς ψιλο-ξώφαλτσα με γυναίκες για σεξ. Προχτές σε κουλτουριάρικη και καλά εκδήλωση με άφθονο (20χρονο - 40χρονο) νουνί την είχα πέσει σε καναπέδες με γυναίκες που μιλούσαν για το πρωκτικό σεξ στην αρχαία Ελλάδα (και τους δασκάλους που φέρμαραν τους μαθητές, πώς τους φέρμαραν κ.λ.π.). Μου τον είχαν κάνει νταούλι....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πραγματικα αβυσσος η ψυχη της γυναικας...
μα δεν ειναι γκει???????? γιατι νομιζεις οτι το λεσβιακο ειναι πολυ πιο αποδεκτο απο το γκει σεξ? γιατι δυο γυναικες μαζι δε χανουν την ομορφια και τη θηλυκοτητα τους (ακομα και αν προκειται για καραλεσβιες και οχι αυτες που δειχνει στις τσοντες)
ο ρολος τους αλλοιωνεται τραγικα λιγο.....πολλες φορες μαλιστα ειναι αισθησιακο το θεαμα παρα "περιεργο"
δυο αντρες ομως οταν κανουν σεξ ή οταν ενας αντρας ποζαρει σαν μοντελο φιασιδωμενος χανει οτιδηποτε αρρενωπο εχει πανω του (κατα την αποψη μου παντα ολα αυτα...) ο οποιος ρολος του ως "κυνηγος" ή η οποια αωτεροτητα και κυρος διατηρει θεωρω οτι εξαφανιζεται με ολα αυτα.....
η γυναικα ειναι γεννημενη για να ποζαρει και ο αντρας για να εκτελει ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
οντως η φωτο ειναι τεχνη και εμενα δεν μ'αρεσουν οι φωτο με κρεας οπως λεει η μουνιτσα
πφφφφφφφφ υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερες τετοιες φωτογραφιες......Sperm included
(ψιτττττ εσυ γιατι ποσταρεις ε??????????)
Mounitsa μου σε παρακαλώ μη δημοσιεύεις φωτογραφίες απο τα όργια μας. Please.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K