Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το μ..νι σερνει καραβι δε το ξερεις συναδελφε?μολις ακουσαμε γυναικα ολοι σα παλαβοι κανουμε...μηδενως εξαιρουμενου!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παλιε μου ενδιαφεροντα τα οσα λες και τα οσα παρακολουθουμε :rolleyes:...Αλλα για τους ανδρες δεν ειναι παντα ετσι οπως τα περιγραφεις...με λιγο ωμο βυζι και τελος φτιαχτηκαμε...Εγω ας πουμε φτιαχνομαι με το ντυσιμο που θα εχει μια γκομενα,δεν υπαρχει δε πιο ξενερωτικο πραγμα για μενα απο την εντελως γυμνη γυναικεια σαρκα οσο ωραια κι αν ειναι...εκμηδενιζει και γειωνει τη φαντασια μου κι αυτο ειναι τοσο αντι ερωτικο...Ακομη,δε μου αρεσει να μου το δινει η αλλη και στο πιατο...ουτε φυσικα να με παιδευει...αλλα καυλωνω και μονο απο την ιδεα οτι θα βγω για καφε με μια γυναικα,που στην αρχη ειναι κατι το αγνωστο για μενα....απο τον τροπο που θα ανταλασσουμε ματιες στη συναντηση μας..απο τον τροπο που θα κινειται και θα μιλαει...Και για να δεις διαστροφη ο δικος σου :idiot: :idiot: οταν πηδαω μια γυναικα εκεινο που με καρακαβλωνει δν ειναι να της πιανω τον κωλο η τα βυζια,αλλα το χερι :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Καταληγω λοιπον ,αδερφε, στο οτι γουστα ειναι αυτα...

αγορακιιιιιιιιιιιιιιι θελεις να κανουμε παρεαααααααααααααα??????? εεεεεεεεεεεεεεεεεε????????? :2funny:

εισαι πολυ διεστραμμενος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :cheesy: :cheesy:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλιε μου ενδιαφεροντα τα οσα λες και τα οσα παρακολουθουμε :rolleyes:...Αλλα για τους ανδρες δεν ειναι παντα ετσι οπως τα λες...με λιγο ομο βυζι και τελος...Εγω ας πουμε φτιαχνομαι με το ντυσιμο που θα εχει μια γκομενα,δεν υπαρχει δε πιο ξενερωτικο πραγμα για μενα απο την εντελως γυμνη γυναικεια σαρκα οσο ωραια κι αν ειναι...εκμηδενιζει και γειωνει τη φαντασια μου κι αυτο ειναι τοσο αντι ερωτικο...Ακομη,δε μου αρεσει να μου το δινει η αλλη και στο πιατο...ουτε φυσικα να με παιδευει...αλλα καυλωνω και μονο απο την ιδεα οτι θα βγω για καφε με μια γυναικα,που στην αρχη ειναι κατι το αγνωστο για μενα....απο τον τροπο που θα ανταλασσουμε ματιες στη συναντηση μας..απο τον τροπο που θα κινειται και θα μιλαει...Και για να δεις διαστροφη ο δικος σου :idiot: :idiot: οταν πηδαω μια γυναικα εκεινο που με καρακαβλωνει δν ειναι να της πιανω τον κωλο η τα βυζια,αλλα το χερι :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Καταληγω λοιπον ,αδερφε, στο οτι γουστα ειναι αυτα...

Φίλε αυτό με το χέρι μου συμβαίνει και μένα!

Άμα δω όμως ωραίο βυζάκι ή κωλαράκι μου γαργαλιέται ο Νικολής....

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παντως για να συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες κυριους, το γεγονος οτι μια γυναικα βλεπει πορνο η εχει μια δικη της συλλογη η φτιαχνεται βλεποντας τετοιες εικονες σε τρελαινει...εμενα προσωπικα αυτο μου κανει...αλλα περα απο αυτο θα επιμεινω και στη προηγουμενη δηλωση μου

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
46a41fbb0e2e0.jpg

νομιζω πρεπει ν αρχισεις να κανεις παρεα με τον νεαρχο χαχαχαχαχα
δεν εχω διαβασει τ αλλα ποστς ... αλλα πηρε το ματι μου τον παλαιο? χι ις μπακ στρονγκερ εντ μπετερ δαν εβερ? χαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νομιζω πρεπει ν αρχισεις να κανεις παρεα με τον νεαρχο χαχαχαχαχα
δεν εχω διαβασει τ αλλα ποστς ... αλλα πηρε το ματι μου τον παλαιο? χι ις μπακ στρονγκερ εντ μπετερ δαν εβερ? χαχα

ειναι sub και ο νεαρχος? :2funny:

OP
OP
M

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
   Είμαστε πολύ μακριά από το να κατανοήσουμε πως σκέφτονται και ειδικά ερωτικά οι γυναίκες. Αυτά τα απολύτως τέλεια πλάσματα που έφτιαξε ο παντοδύναμος ή όποιος άλλος τέλος πάντων κρύβουν αναρίθμητα μυστικά. Σε εμάς δείνουν, και αυτό αν το θέλουν, ψίχουλα από την τεράστια αποθήκη συναισθημάτων και ερεθισμάτων που τους ανήκει.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
δε μου αρεσουν οι φωτογραφιες με αντρες σκετους......ειναι πολυ γκει ρε συ......μου αρεσουν ή ζευγαρια ή γυναικες......ειναι πολυ πιο ερωτικο......
Πραγματικα αβυσσος η ψυχη της γυναικας...

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε πολυ ψαγμενο αυτο που ειπες...πολυ πολυ ψαγμενο...παω super market να σκεφτω

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παντως για να συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες κυριους, το γεγονος οτι μια γυναικα βλεπει πορνο η εχει μια δικη της συλλογη η φτιαχνεται βλεποντας τετοιες εικονες σε τρελαινει...

Επίσης σε τρελαίνει να μιλάς ψιλο-ξώφαλτσα με γυναίκες για σεξ. Προχτές σε κουλτουριάρικη και καλά εκδήλωση με άφθονο (20χρονο - 40χρονο) νουνί την είχα πέσει σε καναπέδες με γυναίκες που μιλούσαν για το πρωκτικό σεξ στην αρχαία Ελλάδα (και τους δασκάλους που φέρμαραν τους μαθητές, πώς τους φέρμαραν κ.λ.π.). Μου τον είχαν κάνει νταούλι....  

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οντως η φωτο ειναι τεχνη και εμενα δεν μ'αρεσουν οι φωτο με κρεας οπως λεει η μουνιτσα
να και μια καλλιτεχνικη φωτο χωρις κρεας και θελω να την σχολιασουν οι κυριες
01.jpg

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης σε τρελαίνει να μιλάς ψιλο-ξώφαλτσα με γυναίκες για σεξ. Προχτές σε κουλτουριάρικη και καλά εκδήλωση με άφθονο (20χρονο - 40χρονο) νουνί την είχα πέσει σε καναπέδες με γυναίκες που μιλούσαν για το πρωκτικό σεξ στην αρχαία Ελλάδα (και τους δασκάλους που φέρμαραν τους μαθητές, πώς τους φέρμαραν κ.λ.π.). Μου τον είχαν κάνει νταούλι....  
ασε αδερφε γιατι σαν φοιτητης που τα λεγαμε με τη κοριτσοπαρεα κοντευα να τρελαθω...τα λενε ομως ωραια οι ατιμες...εχουν κατι γλυκα στοματακια και οταν μιλανε προστυχα σουρχεται να φουνταρεις απο το πεμπτο απο τις σηκωμαρες

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στους καναπεδες την ειχες πεσει?? :huh: :tooth: :tooth: :tooth:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πραγματικα αβυσσος η ψυχη της γυναικας...

μα δεν ειναι γκει???????? γιατι νομιζεις οτι το λεσβιακο ειναι πολυ πιο αποδεκτο απο το γκει σεξ? γιατι δυο γυναικες μαζι δε χανουν την ομορφια και τη θηλυκοτητα τους (ακομα και αν προκειται για καραλεσβιες και οχι αυτες που δειχνει στις τσοντες)
ο ρολος τους αλλοιωνεται τραγικα λιγο.....πολλες φορες μαλιστα ειναι αισθησιακο το θεαμα παρα "περιεργο"

δυο αντρες ομως οταν κανουν σεξ ή οταν ενας αντρας ποζαρει σαν μοντελο φιασιδωμενος χανει οτιδηποτε αρρενωπο εχει πανω του (κατα την αποψη μου παντα ολα αυτα...) ο οποιος ρολος του ως "κυνηγος" ή η οποια αωτεροτητα και κυρος διατηρει θεωρω οτι εξαφανιζεται με ολα αυτα.....

η γυναικα ειναι γεννημενη για να ποζαρει και ο αντρας για να εκτελει ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οντως η φωτο ειναι τεχνη και εμενα δεν μ'αρεσουν οι φωτο με κρεας οπως λεει η μουνιτσα
να και μια καλλιτεχνικη φωτο χωρις κρεας και θελω να την σχολιασουν οι κυριες
01.jpg

πφφφφφφφφ υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερες τετοιες φωτογραφιες......Sperm included :P :P

(ψιτττττ εσυ γιατι ποσταρεις ε??????????)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom