mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Mounitsa μου σε παρακαλώ μη δημοσιεύεις φωτογραφίες απο τα όργια μας. Please.
αφου δε φαινονται οι μουρες μας βρε....τι προβλημα εχεις?
Mounitsa μου σε παρακαλώ μη δημοσιεύεις φωτογραφίες απο τα όργια μας. Please.
Στα ματια ενος ανδρα ναι...μα δεν ειναι γκει???????? γιατι νομιζεις οτι το λεσβιακο ειναι πολυ πιο αποδεκτο απο το γκει σεξ? γιατι δυο γυναικες μαζι δε χανουν την ομορφια και τη θηλυκοτητα τους (ακομα και αν προκειται για καραλεσβιες και οχι αυτες που δειχνει στις τσοντες)
ο ρολος τους αλλοιωνεται τραγικα λιγο.....πολλες φορες μαλιστα ειναι αισθησιακο το θεαμα παρα "περιεργο"
Στα ματια και των δυο φυλων ναι...Το γκει σεξ αναμεσα σε ανδρες ειναι αποκρουστικο και για το ανδρικο και για το γυναικειο φυλο...Εχει βαση αυτο που λες,οτι ο ανδρας χανει την αρρενωποτητα του...Απο την αλλη, ο ρολος της γυναικας ειναι να ειναι ομορφη για να τραβαει-'ξεγελαει' τα 'αρσενικα-εκτελεστες'αφενος,αφετερου να δινει στοργη ικανοποιωντας το μητρικο της ενστικτο,το οποιο δε διακρινει φυλα...ισως γι αυτο το λεσβιακο ειναι καλυτερα 'ανεκτο' απο σας και οπωσδηποτε καρακαυλωτικο για μας...δυο αντρες ομως οταν κανουν σεξ ή οταν ενας αντρας ποζαρει σαν μοντελο φιασιδωμενος χανει οτιδηποτε αρρενωπο εχει πανω του (κατα την αποψη μου παντα ολα αυτα...) ο οποιος ρολος του ως "κυνηγος" ή η οποια αωτεροτητα και κυρος διατηρει θεωρω οτι εξαφανιζεται με ολα αυτα.....
για ποσταρε μας να δουμε τα γουστα σουπφφφφφφφφ υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερες τετοιες φωτογραφιες......Sperm included
(ψιτττττ εσυ γιατι ποσταρεις ε??????????)
Στα ματια ενος ανδρα ναι...
Στα ματια και των δυο φυλων ναι...Το γκει σεξ αναμεσα σε ανδρες ειναι αποκρουστικο και για το ανδρικο και για το γυναικειο φυλο...Εχει βαση αυτο που λες,οτι ο ανδρας χανει την αρρενωποτητα του...Απο την αλλη, ο ρολος της γυναικας ειναι να ειναι ομορφη για να τραβαει-'ξεγελαει' τα 'αρσενικα-εκτελεστες'αφενος,αφετερου να δινει στοργη ικανοποιωντας το μητρικο της ενστικτο,το οποιο δε διακρινει φυλα...ισως γι αυτο το λεσβιακο ειναι καλυτερα 'ανεκτο' απο σας και οπωσδηποτε καρακαυλωτικο για μας...
αφου δε φαινονται οι μουρες μας βρε....τι προβλημα εχεις?
οντως σε παραδεχομαι,ειναι πιο καλλιτεχνικη η δικη σου και βγαζει αναν αισθησιασμοΕνταξει για σενα μπορει να μην εχει διαφορα τωρα που το ξανασκεφτομαι.......για μενα εχει ομως
Στα ματια και των δυο φυλων ναι...Το γκει σεξ αναμεσα σε ανδρες ειναι αποκρουστικο και για το ανδρικο και για το γυναικειο φυλο...Εχει βαση αυτο που λες,οτι ο ανδρας χανει την αρρενωποτητα του...Απο την αλλη, ο ρολος της γυναικας ειναι να ειναι ομορφη για να τραβαει-'ξεγελαει' τα 'αρσενικα-εκτελεστες'αφενος,αφετερου να δινει στοργη ικανοποιωντας το μητρικο της ενστικτο,το οποιο δε διακρινει φυλα...ισως γι αυτο το λεσβιακο ειναι καλυτερα 'ανεκτο' απο σας και οπωσδηποτε καρακαυλωτικο για μας...
οντως σε παραδεχομαι,ειναι πιο καλλιτεχνικη η δικη σου και βγαζει αναν αισθησιασμο
Διαφωνώ λιγάκι. Έχω στην παρέα μου γυναίκα την οποία πήραμε ξεχωριστά με τον κολλητό μου. Δεν καταλήξαμε ποτέ σε βαρβάτο τρίο (αν και βγαίναμε οι τρεις μας και είχαμε κάνει διαφόρων ειδών άλλες μαλακίες) γιατί ήθελε πρώτα να μας δει να το κάνουμε εγώ και ο κολητός μου και μετά να μπει στη φάση κι αυτή (ντρεπότανε με δύο; δεν ξέρω τι σκατά, πάντως δεν της κάναμε τη χάρη).
πφφφφφφφφ υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερες τετοιες φωτογραφιες......Sperm included
(ψιτττττ εσυ γιατι ποσταρεις ε??????????)
ειναι υποκειμενικα αυτα.......μιλαμε ομως για την πλειοψηφια υποθετω........εμενα προσωπικα δε με αηδιαζει το ομοφυλοφυλικο σεξ και απο τα δυο φυλα.......τον πιο πολυ κοσμο ομως τον χαλαει.....
Mounitsa θα ήθελες να δεις το σύντrοφο σου να το κάνει με τον κολητό του;
Όλα μια ιδέα είναι...
Τώρα που το ξαναλές, ο κολητός μου έχει ένα κωλαράκι σπέσιαλ! Στις δύσκολες στιγμές...
Αγαπημενη μου αυτη!!!!
ειναι sub και ο νεαρχος?