Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
μα δεν ειναι γκει???????? γιατι νομιζεις οτι το λεσβιακο ειναι πολυ πιο αποδεκτο απο το γκει σεξ? γιατι δυο γυναικες μαζι δε χανουν την ομορφια και τη θηλυκοτητα τους (ακομα και αν προκειται για καραλεσβιες και οχι αυτες που δειχνει στις τσοντες)
ο ρολος τους αλλοιωνεται τραγικα λιγο.....πολλες φορες μαλιστα ειναι αισθησιακο το θεαμα παρα "περιεργο"
Στα ματια ενος ανδρα ναι...

δυο αντρες ομως οταν κανουν σεξ ή οταν ενας αντρας ποζαρει σαν μοντελο φιασιδωμενος χανει οτιδηποτε αρρενωπο εχει πανω του (κατα την αποψη μου παντα ολα αυτα...) ο οποιος ρολος του ως "κυνηγος" ή η οποια αωτεροτητα και κυρος διατηρει θεωρω οτι εξαφανιζεται με ολα αυτα.....
Στα ματια και των δυο φυλων ναι...Το γκει σεξ αναμεσα σε ανδρες ειναι αποκρουστικο και για το ανδρικο και για το γυναικειο φυλο...Εχει βαση αυτο που λες,οτι ο ανδρας χανει την αρρενωποτητα του...Απο την αλλη, ο ρολος της γυναικας ειναι να ειναι ομορφη  για να τραβαει-'ξεγελαει' τα 'αρσενικα-εκτελεστες'αφενος,αφετερου να δινει στοργη ικανοποιωντας το μητρικο της ενστικτο,το οποιο δε διακρινει φυλα...ισως γι αυτο το λεσβιακο ειναι καλυτερα 'ανεκτο' απο σας και οπωσδηποτε καρακαυλωτικο για μας...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στα ματια και των δυο φυλων ναι...Το γκει σεξ αναμεσα σε ανδρες ειναι αποκρουστικο και για το ανδρικο και για το γυναικειο φυλο...Εχει βαση αυτο που λες,οτι ο ανδρας χανει την αρρενωποτητα του...Απο την αλλη, ο ρολος της γυναικας ειναι να ειναι ομορφη  για να τραβαει-'ξεγελαει' τα 'αρσενικα-εκτελεστες'αφενος,αφετερου να δινει στοργη ικανοποιωντας το μητρικο της ενστικτο,το οποιο δε διακρινει φυλα...ισως γι αυτο το λεσβιακο ειναι καλυτερα 'ανεκτο' απο σας και οπωσδηποτε καρακαυλωτικο για μας...

αι τοταλυ αγκρι γουιθ γιου :) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενταξει για σενα μπορει να μην εχει διαφορα τωρα που το ξανασκεφτομαι.......για μενα εχει ομως :)

cc60a2db77be1.jpg

f668dce7364f5.jpg

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αφου δε φαινονται οι μουρες μας βρε....τι προβλημα εχεις? :P

Μα πως φαίνεται η ασπρη τουφίτσα μαλιών στην φαλάκρα μου θα με αναγνωρίσουν.
Και επιπλέον δεν θέλω photosop στο πέος μου να το δείχνεις μεγαλύτερο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ενταξει για σενα μπορει να μην εχει διαφορα τωρα που το ξανασκεφτομαι.......για μενα εχει ομως :)

cc60a2db77be1.jpg

f668dce7364f5.jpg
οντως σε παραδεχομαι,ειναι πιο καλλιτεχνικη η δικη σου και βγαζει αναν αισθησιασμο :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Διαφωνώ λιγάκι. Έχω στην παρέα μου γυναίκα την οποία πήραμε ξεχωριστά με τον κολλητό μου. Δεν καταλήξαμε ποτέ σε βαρβάτο τρίο (αν και βγαίναμε  οι τρεις μας και είχαμε κάνει διαφόρων ειδών άλλες μαλακίες) γιατί ήθελε πρώτα να μας δει να το κάνουμε εγώ και ο κολητός μου και μετά να μπει στη φάση κι αυτή (ντρεπότανε με δύο; δεν ξέρω τι σκατά, πάντως δεν της κάναμε τη χάρη).  

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Διαφωνώ λιγάκι. Έχω στην παρέα μου γυναίκα την οποία πήραμε ξεχωριστά με τον κολλητό μου. Δεν καταλήξαμε ποτέ σε βαρβάτο τρίο (αν και βγαίναμε  οι τρεις μας και είχαμε κάνει διαφόρων ειδών άλλες μαλακίες) γιατί ήθελε πρώτα να μας δει να το κάνουμε εγώ και ο κολητός μου και μετά να μπει στη φάση κι αυτή (ντρεπότανε με δύο; δεν ξέρω τι σκατά, πάντως δεν της κάναμε τη χάρη).  

ειναι υποκειμενικα αυτα.......μιλαμε ομως για την πλειοψηφια υποθετω........εμενα προσωπικα δε με αηδιαζει το ομοφυλοφυλικο σεξ και απο τα δυο φυλα.......τον πιο πολυ κοσμο ομως τον χαλαει.....

TitMan

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πφφφφφφφφ υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερες τετοιες φωτογραφιες......Sperm included :P :P

(ψιτττττ εσυ γιατι ποσταρεις ε??????????)

Μα είναι πολύ καλλιτεχνική φωτογραφία, με υποβόσκουσα σημειολογία. Φανερώνει ανάγλυφα τους προβληματισμούς της γυναικός: "Που πάει ο πλανήτης, η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει?, η καρέτα καρέτα???... έχει φάει πεπόνι να τα καταπιώ....???"

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ειναι υποκειμενικα αυτα.......μιλαμε ομως για την πλειοψηφια υποθετω........εμενα προσωπικα δε με αηδιαζει το ομοφυλοφυλικο σεξ και απο τα δυο φυλα.......τον πιο πολυ κοσμο ομως τον χαλαει.....

Mounitsa θα ήθελες να δεις το σύντροφο σου να το κάνει με τον κολητό του (και μετά να το κάνεις και με τους δύο);

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Mounitsa θα ήθελες να δεις το σύντrοφο σου να το κάνει με τον κολητό του;

δε νομιζω :) αλλα καθως προειπα αυτα ειναι γουστα και ειναι υποκειμενικα......σιγουρα δε με χαλαει να το βλεπω σε φωτογραφιες και ταινιες......πιθανον να μην ειναι η πρωτη μου επιλογη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να αρχιζω να ουρλιαζω και να λεω μπλιαξξξξξξξξξ μπλιαξξξξξξξξξ τι ναι αυτααααααααα βγαλτε τοοοοοοοοοο

εμενα ουτως η αλλως δε μου αρεσει ο υποτακτικος αντρας οποτε ειναι εξ αρχης ακυρη η ερωτηση του να δω το συνροφο μου να το κανει με τον κολλητο του και κοινως να πεφτει στα ματια μου......σαφως δε θα ηταν συντροφος μου υπο τετοιες συνθηκες

ισως να μη με χαλαγε να τον δω να υποττασει ομως καποιο τραβεστι ή ομοφυλοφιλο........παρακινδινευμενο τωρα αυτο που λεω και δεν το εχω κανει για να ειμαι ειλικρινης αλλα μιας και αυτη ειναι η θεματολογια της συζητησης σκεφτομαι οτι αυτο το συγκεκριμενο μπορει και να μη με χαλασει.....

ολα ειναι λεπτες ισορροπιες....αν χασεις λιγο την αισθηση του μετρου παει :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όλα μια ιδέα είναι...

Τώρα που το ξαναλές, ο κολητός μου έχει ένα κωλαράκι σπέσιαλ (άτριχο και με δέρμα τρυφερό σαν μωρού)! Στις δύσκολες στιγμές...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ερωτήσεις προς μουνίτσα:
1ον: Γιατί σου αρέσουν τα σαδομαζοχιστικά; :uglystupid:
2ον: Γιατί σου αρέσουν τα λεσβιακά; (Κι εμένα μου αρέσουν αλλά εσύ είσαι γυναίκα) :uglystupid:
3ον: Γιατί σου αρέσουν οι φωτογραφίες που φαίνονται μόνο γυναίκες;  :uglystupid:

Υ.Γ. Απάντηση μουνίτσας: Η φωτογραφία είναι τέχνη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655

Παιδες, παρολο που το σεξ μεταξυ δυο ανδρων δε μου φαινεται οκ σε σχεση με αυτο μεταξυ δυο γυναικων (λογω ανατροφης 8α ελεγα και ταμπου σε μια καθαρα ανδροκρατουμενη και καλα "ματσο" κοινωνια). Αναρωτιεμαι γιατι τα S/M στα οποια ο ανδρας ειναι ιδιατερα sub δεν κανουν τον ανδρα να χανει την αρρενωποτητα του...δεν ειναι περιεργο? Ως ρητορικη η ερωτηση, θελω να πω οτι στο σεξ το θεμα ειναι να κανεις που σε καβλωνει και να ειναι απελευθερωτικο και κυριως, καθαρτικο. Η εννοια του αρσενικου-κυνηγου-εκτελεστη ειναι ξεπερασμενη λογω του οτι ο ρολος της γυναικας-θηραμα απλα δεν ισχυει πλεον, τουλαχιστον οχι στο βαθμο που το βλεπαμε πριν 20 χρονια.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ευχαριστω για την προσοχη σας.

Συνημμένα