Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
fd200eb276d1d.jpg

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
μπα...όχι..

απλά είμαι για δέσιμο  :sunglasses:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τι ανωμαλία ρε πούστη μου τραβάνε οι γυναίκες!

Οι περισσότερες από τις φώτο που ποστάρανε εδώ είναι με κάτι δεμένες με τριχιές, με γκόμενες οι οποίες τσιμπουκώνουνε άντρες με πλαστικούς φαλούς κ.λ.π.

Μετά πας να τις φερμάρεις απλά και σου λένε "για ποια με πέρασες" και "εγώ δεν κάνω τέτοια"!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι ανωμαλία ρε πούστη μου τραβάνε οι γυναίκες!

Οι περισσότερες από τις φώτο που ποστάρανε εδώ είναι με κάτι δεμένες με τριχιές, με γκόμενες οι οποίες τσιμπουκώνουνε άντρες με πλαστικούς φαλούς κ.λ.π.

Μετά πας να τις φερμάρεις απλά και σου λένε "για ποια με πέρασες" και "εγώ δεν κάνω τέτοια"! Ήμαρτον ρε, ήμαρτον (που λέει και μια ψυχή)! 

ε ισως επειδη πας να τις φερμαρεις εσυ :) σε αλλους μπορει να καθονται....γιου νεβερ νοου......

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ε ισως επειδη πας να τις φερμαρεις εσυ :) σε αλλους μπορει να καθονται....γιου νεβερ νοου......

Καλή πουτάνα είσαι και συ στην ψυχή ρε μουνίτσα! Είχες δεν είχες την αμόλησες και συ την τορπίλη σου....Μου κάθονται μωρό μου, μην ανησυχείς! Απλά μου πρήζουνε τ' αρχίδια πρώτα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλή πουτάνα είσαι και συ στην ψυχή ρε μουνίτσα! Είχες δεν είχες την αμόλησες και συ την τορπίλη σου....Μου κάθονται μωρό μου, μην ανησυχείς! Απλά μου πρήζουνε τ' αρχίδια πρώτα....

τοτε μη διαμαρτυρεσαι....σε αλλους δεν καθονται καν.....απο τους τυχερους εισαι ;)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
τοτε μη διαμαρτυρεσαι....σε αλλους δεν καθονται καν.....απο τους τυχερους εισαι ;)

Σιγά μην κάνω και τάμα στην Τήνο! Το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο δεν είναι να κάνει έρωτα ένας άντρας και μία γυναίκα; Ή στον κύκλο σου δεν συνηθίζεται αυτό;

Υ.Γ. Το 4ρτέτο που έβαλες αρκούντως πιο ταυλωτικό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom