NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
mmm καλο , αυτό μάλιστα όχι τον αστράγαλο που ήθελε Iblis...
mmm καλο , αυτό μάλιστα όχι τον αστράγαλο που ήθελε Iblis...
Το θέμα του θρεντ είναι "ποιές φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου αρέσουν στις γυναίκες μέλη του site".
Περίμενα να δώ κυρίως άντρες και αντιρκά γεννητικά όργανα. Βλέπω κυρίως φωτο γυναικών.
Άβυσσος η ψυχολογία του ανθρώπου...
Άσε φιλε , να μας λείπουνε τα αντρικά γενετικά όργανα ,καλά τα πάτε κορίτσια ...Το θέμα του θρεντ είναι "ποιές φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου αρέσουν στις γυναίκες μέλη του site".
Περίμενα να δώ κυρίως άντρες και αντιρκά γεννητικά όργανα. Βλέπω κυρίως φωτο γυναικών.
Άβυσσος η ψυχολογία του ανθρώπου...
Καμιά άποψη υπάρχει για Γ Σεπτεμβρίου 25?
Θες να μετρήσω πόσες φωτό δείχνουν μόνο γυναίκες, ενώ σε καμία δεν υπάρχει μόνο άντρας;καλα ουτε εναν δεν βλεπεις στις φωτο που με φτιαχνουν?
Ναι, ευτυχώς!Άσε φιλε , να μας λείπουνε τα αντρικά γενετικά όργανα ,καλά τα πάτε κορίτσια ...
τι να το κάνουμε τον αστράγαλο , κάνα ωραίο κωλαράκι να βάλουνε
δεν καταλαβαίνεις ? τα κορίτσια εμάς θέλουν να καυλώσουν .Ναστέ καλά κορίτσιαΘες να μετρήσω πόσες φωτό δείχνουν μόνο γυναίκες, ενώ σε καμία δεν υπάρχει μόνο άντρας;
Αν και εσύ έχεις καλύτερη αναλογία...Ναι, ευτυχώς!
Αλλά το μυστήριο παραμένει:
1) Είτε οι γυναίκες φτιάχνονται με φωτό γυναικών, άρα πάνω από όλα τους συγκινεί η δική τους εικόνα
2) Είτε το κάνουν για να μας ευχαριστήσουν, οπότε thanks.
ας ειναι δικια τους φωτο κι ας βαλουν και τα νυχια των ποδιων...
άφησε τον , είναι απασχολημένος τώραβολευεσαι με την φωτο στο αβαταρ μου iblis?
τις μοιάζειςβολευεσαι με την φωτο στο αβαταρ μου iblis?
τις μοιάζεις
Εύγε, ωραίο το φορεματάκι. Το περιεχόμενο λίγο δύσκολο να το διακρίνουμε. Καλές αναλογίες δείχνει να έχει πάντως.βολευεσαι με την φωτο στο αβαταρ μου iblis?