You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Xωρις να θελω να προσβαλλω καποια απο τις κυριες και περισσοτερο για λογους στατιστικης θελω να πω οτι με εξαιρεση κανα δυο,οι μεχρι τωρα ποσταρισμενες φωτο δεν με ενθουσιαζουν ιδιαιτερα.Η εννοια του προκλητικου μαλλον διαφερει στα δυο φυλα...
σαφως....... δεν υπηρχε περιπτωση εγω τουλαχιστον να αρχισω να βαζω close Ups απο πισωκολλητα ή ιεραποστολικα.....να ηταν βιντεακια να βαλω σαφως παρελαση απο κρεας....απλα για μενα τουλαχιστον η φωτογραφια ειναι τεχνη....και εγω προσωπικα φτιαχνομαι πολυ περισσοτερο στο θεμα φωτογραφιας οταν βλεπω κατι θεματικο ειτε αυτο ειναι σκηνη απο κάτι ειτε ειναι role playing ειτε ειναι Bdsm ειτε ειναι οτιδηποτε......αλλα ειναι κατανοητο αυτο που λες ;)
για μενα τουλαχιστον η φωτογραφια ειναι τεχνη... και εγω προσωπικα φτιαχνομαι πολυ περισσοτερο στο θεμα φωτογραφιας οταν βλεπω κατι θεματικο ειτε αυτο ειναι σκηνη απο κάτι ειτε ειναι role playing ειτε ειναι Bdsm ειτε ειναι οτιδηποτε...
Και για μένα...
Υπενθυμίζω ότι υπάρχει και σχετικό thread με artistic nudes φώτος...
Συνημμένα
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σεβαστο...παρακαλω συνεχισε.Θα παρακολουθω με επιστημονικο ενδιαφερονσαφως....... δεν υπηρχε περιπτωση εγω τουλαχιστον να αρχισω να βαζω close Ups απο πισωκολλητα ή ιεραποστολικα.....να ηταν βιντεακια να βαλω σαφως παρελαση απο κρεας....απλα για μενα τουλαχιστον η φωτογραφια ειναι τεχνη....και εγω προσωπικα φτιαχνομαι πολυ περισσοτερο στο θεμα φωτογραφιας οταν βλεπω κατι θεματικο ειτε αυτο ειναι σκηνη απο κάτι ειτε ειναι role playing ειτε ειναι Bdsm ειτε ειναι οτιδηποτε......αλλα ειναι κατανοητο αυτο που λες ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Υπενθυμίζω ότι υπάρχει και σχετικό thread με artistic nudes φώτος...
α δεν το ηξερα φανταστικο θρεντ!! παω να τις αποθηκευσω χεχε........ε παντως αυτο ειναι για μας ιδιαιτερως αρα μπορουμε να βαζουμε ο,τι θεμε ε??
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Suicide girls rules.....
προσκυνω λεμεεεεεε
Επισκέπτης
Επισκέπτης
τι τοθελα και ξαναμπηκα
Επισκέπτης
οσο παει το χειροτερευουν ρε συ....xaxa.... βρε καλώς τον.....
Επισκέπτης
ειδικα αυτη με τις τρεις λεσβιες
Επισκέπτης
καπνιστο που λεμε?
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 206