Ρε συ Βίκυ,
να γνωριστούμε ρε!!!
γιατι οχι
Ρε συ Βίκυ,
να γνωριστούμε ρε!!!
Ομολόγησε τώρα... αυτά σου αρέσουν και θα ήθελες να τα κάνεις, ή αυτά κάνεις;;;;;γιατι οχι
Εγω πάντως,εκτός απο την προδήλως χιουμοριστική υπερτοποθέτηση της Μουνίτσας,δε βλέπω κατι που να ανταποκρίνεται στο πρωταρχικο αίτημα του Μότζο που ανοιξε το θρέντ.Εκτός ίσως απο τις φωτό της vickycf και της Bite.
Ομολόγησε τώρα... αυτά σου αρέσουν και θα ήθελες να τα κάνεις, ή αυτά κάνεις;;;;;
απιστευτη φωτο αυτη
τι μπουχεσες πρεπει να ειστε ολες για να μη βαζετε φωτο ε; προστατευομενα μελη της WWF
κοταρες ειστε, απλα δεν ειπαμε να βαλετε τα μουτρα σας (κ καλυτερα γιατι ειδα 2 απο δω μεσα και φρικαρα)βαλτε σωματαμην εισαι εκτος θεματος
δεν ζηταει δικες μας φωτο το θεμα
αλλα κ να ζηταγε.. ας γελασουμε που θα βαλουμε..
κ μερικες εχουν βαλει εδω κ καιρο οποτε τι τις κραζεις βαλεντινε??
βαλε εσυ αυτα που ξερεις τωρα .....εσυ μπουχεσα γιατι δε μας βαζεις την τσουτσου σου να την αξιολογησουμε? αντε ρε μαζευτηκαν ολοι οι γαμικοι ξερολες να μας την πουν....οξωωωωω
θα την βαλω αυριο τωρα ειμαι στο μαγαζι δεν μπορω να ειμαι με το παπαρι εξω, παντως ειδικα εσυ καλυτερα μη βαλειςεσυ μπουχεσα γιατι δε μας βαζεις την τσουτσου σου να την αξιολογησουμε? αντε ρε μαζευτηκαν ολοι οι γαμικοι ξερολες να μας την πουν....οξωωωωω
τι μπουχεσες πρεπει να ειστε ολες για να μη βαζετε φωτο ε; προστατευομενα μελη της WWF
κοταρες ειστε, απλα δεν ειπαμε να βαλετε τα μουτρα σας (κ καλυτερα γιατι ειδα 2 απο δω μεσα και φρικαρα)βαλτε σωματα
θα την βαλω αυριο τωρα ειμαι στο μαγαζι δεν μπορω να ειμαι με το παπαρι εξω, παντως ειδικα εσυ καλυτερα μη βαλεις
κοταρες ειστε, απλα δεν ειπαμε να βαλετε τα μουτρα σας (κ καλυτερα γιατι ειδα 2 απο δω μεσα και φρικαρα)βαλτε σωματα
αντε καλα βαλε φωτο στο thread "Φαε το φαι σου παιδι μου μη ερθει η mounitsa"ασε ρε τζιτζιφιογκο....αντε πουλα κανα ταπεργουεαρ που θα μας κανεις και κουβεντουλα απο πανω...αντε....
πελατες μουυυυυυυυυυυ
βαλε εσυ ρε φιλαρακι αμα γουσταρεις
εγω προσωπικα δεν γουσταρω να βαζω φωτος μου στα φορουμ
νταξει? χρωσταω σε κανενα μηπως να με παρει ματι εδω μεσα?
μπορεις να πιστευεις οτι ειμαι κοτα/μπαζο/μελος της wwf
ποσως μ ενδιαφερει
ειλικρινα δεν ζηταω επιβεβαιωση απο ενα φορουμ
αντε καλα βαλε φωτο στο thread "Φαε το φαι σου παιδι μου μη ερθει η mounitsa"