Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνίτσα δεν θυμώνω, άλλωστε κι εγώ της το είχα πει για το μανικιούρ όταν είχαμε συναντηθεί... ΑΛΛΑ για βάλε κι εσύ ΔΙΚΕΣ σου να σε δούμε + να κάνουμε κι την κριτική μας... ;) ΤΟΛΜΑΣ? ΟΧΙ... οπότε... άσε τα σχόλια κ συνέχισε να προστάρεις ότι βρίσκεις απ' το νετ...

ντουρ......ειχα γραψει και τοτε το γραφω και τωρα για να το ξαναθυμηθεις....αυτο που ειχε κανει μονο "μαγκια" δεν το ειχα βρει προσωπικα....μαλλον πανηλιθιο αν θες την αποψη μου....

και εχω γραψει και εχω ξαναπει οτι εδω μπαινω για να κανω την πλακιτσα μου....δεν μπαινω ουτε για να βρω επιδοξους μπηχτες ουτε για να κανω την τυχη μου ουτε για να αξιολογηθω ως γκομενα....αρα δε βρισκω και λογο γιατι να ανεβασω δικες μου φωτος και το βρισκω λιγο εκνευριστικο το οτι το γυριζεις διαρκως προς τα εκει το θεμα οποτε τολμησουμε να πουμε κατι...οσες θελουν ανεβαζουν και εχουν ηδη ανεβασει.....εγω δεν ανηκω σε αυτες :)

δεν ειναι θεμα τολμης ;) το καθε σαιτ θελει και την καταλληλη αντιμετωπιση....και εδω δεν ειναι ενα τετοιου ειδους σαιτ ;)

Επισκέπτης
φρεντι σε λιγο θα καει το σαιτ απ την παρακολουθηση αχαχαχχ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομιζω αντεχει πολυ ακομη...η πουτσες μας δεν ξερω για ποσο αντεχουν... :think: :2funny: :2funny: :2funny:

ιιιιιιι τι λεξιλογιο ειναι αυτο? πανω που πηρε ενα επιπεδο και ενα πεντιγκρι αυτο το θρεντ στην αισθησιακη φωτογραφια ηρθες εσυ να μας το ισοπεδωσεις?????

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ιιιιιιι τι λεξιλογιο ειναι αυτο? πανω που πηρε ενα επιπεδο και ενα πεντιγκρι αυτο το θρεντ στην αισθησιακη φωτογραφια ηρθες εσυ να μας το ισοπεδωσεις?????
Συγνωμη μουνιτσα μου :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ντουρ......ειχα γραψει και τοτε το γραφω και τωρα για να το ξαναθυμηθεις....αυτο που ειχε κανει μονο "μαγκια" δεν το ειχα βρει προσωπικα....μαλλον πανηλιθιο αν θες την αποψη μου....

και εχω γραψει και εχω ξαναπει οτι εδω μπαινω για να κανω την πλακιτσα μου....δεν μπαινω ουτε για να βρω επιδοξους μπηχτες ουτε για να κανω την τυχη μου ουτε για να αξιολογηθω ως γκομενα....αρα δε βρισκω και λογο γιατι να ανεβασω δικες μου φωτος και το βρισκω λιγο εκνευριστικο το οτι το γυριζεις διαρκως προς τα εκει το θεμα οποτε τολμησουμε να πουμε κατι...οσες θελουν ανεβαζουν και εχουν ηδη ανεβασει.....εγω δεν ανηκω σε αυτες :)

δεν ειναι θεμα τολμης ;) το καθε σαιτ θελει και την καταλληλη αντιμετωπιση....και εδω δεν ειναι ενα τετοιου ειδους σαιτ ;)

Μουνίτσα, έχουμε ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική άποψη για το θέμα... κι επειδή είναι σαν να προσπαθούν να συμφωνήσουν ένας Ολυμπιακός μ' έναν Παναθηναϊκό... ΔΕΝ έχει νόημα να συνεχίζουμε αυτή την συζήτηση... (άσε που είμαστε και off-topic) :2funny:
Απλά για να το κλείσω το θέμα από πλευράς μου, πιστεύω ότι φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να προστάρει ή όχι φωτογραφίες του... όμως, όσοι-ες το κάνουν αξίζουν τουλάχιστον την επιβράβευσή μας για την τόλμη τους... :rockon:

Επισκέπτης

Ας συνεχίσουμε με αισθησιακές  ;)

Συνημμένα

• 25489.jpg
    25489.jpg
    86,2 KB · Εμφανίσεις: 74

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και για να το κλεισουμε το θεμα λοιπον οφειλω να πω οτι οποιος αναλαμβανει το ρισκο σε ενα ΤΕΤΟΙΟ σαιτ (το τονιζω αυτο) να ανεβαζει τετοιες φωτογραφιες βοηθεια του για την καζουρα που θα ακουσει....δινει αυτοματως το δικαιωμα να σχολιαστει γιατι αυτο ακριβως το σαιτ δεν ειναι για τετοιους σκοπους....μπορει καλλιστα να μπει στο ALT ή σε καποιο αλλο σαιτ οπυ θα ανεβασει τις φωτος ου και οποιος γουσταρει θα του μιλησει ενω οποιος δε γουσταρει απλα θα προσπερασει χωρις να κριτικαρει.....το οτι το σαιτ λεγεται μπουρδελα προσδιοριζει και το θεμα το οποιο πραγματευεται...

τελος της οφ τοπικ κουβεντας (αν θες ανοιξε ενα θρεντ να το συζητησουμε δεν εχω προβλημα)

φρεντι..........το οτι ειμαι μουνιτσααααα δε σημαινει οτι δεν εχω τα πεντικγριζ μουυυυυυυυυ :P

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Xωρις να θελω να προσβαλλω καποια απο τις κυριες και περισσοτερο για λογους στατιστικης θελω να πω οτι με εξαιρεση κανα δυο,οι μεχρι τωρα ποσταρισμενες φωτο δεν με ενθουσιαζουν ιδιαιτερα.Η εννοια του προκλητικου μαλλον διαφερει στα δυο φυλα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
43 μέλη , 43 επισκέπτες :2funny: στόλος λέμεε

Stories

Νέο!

Stories