Επισκέπτης
τι τελος ρε,βουρ στις φωτο ρεεεεεεεεε
Τωρα που το λες εχει κατι το αρρενωπο στο προσωπο της,,,εμενα μου αρεσει
Μουνίτσα δεν θυμώνω, άλλωστε κι εγώ της το είχα πει για το μανικιούρ όταν είχαμε συναντηθεί... ΑΛΛΑ για βάλε κι εσύ ΔΙΚΕΣ σου να σε δούμε + να κάνουμε κι την κριτική μας... ;) ΤΟΛΜΑΣ? ΟΧΙ... οπότε... άσε τα σχόλια κ συνέχισε να προστάρεις ότι βρίσκεις απ' το νετ...
Τωρα που το λες εχει κατι το αρρενωπο στο προσωπο της,,,
φρεντι σε λιγο θα καει το σαιτ απ την παρακολουθηση αχαχαχχ
Νομιζω αντεχει πολυ ακομη...η πουτσες μας δεν ξερω για ποσο αντεχουν...φρεντι σε λιγο θα καει το σαιτ απ την παρακολουθηση αχαχαχχ
Και στο λογκ αουτ θα το γεννατε!!!!θα κανουμε λογκ ιν και θα πιανουμε παιδι.....απαπαπαπα
Νομιζω αντεχει πολυ ακομη...η πουτσες μας δεν ξερω για ποσο αντεχουν...
Συγνωμη μουνιτσα μουιιιιιιι τι λεξιλογιο ειναι αυτο? πανω που πηρε ενα επιπεδο και ενα πεντιγκρι αυτο το θρεντ στην αισθησιακη φωτογραφια ηρθες εσυ να μας το ισοπεδωσεις?????
ντουρ......ειχα γραψει και τοτε το γραφω και τωρα για να το ξαναθυμηθεις....αυτο που ειχε κανει μονο "μαγκια" δεν το ειχα βρει προσωπικα....μαλλον πανηλιθιο αν θες την αποψη μου....
και εχω γραψει και εχω ξαναπει οτι εδω μπαινω για να κανω την πλακιτσα μου....δεν μπαινω ουτε για να βρω επιδοξους μπηχτες ουτε για να κανω την τυχη μου ουτε για να αξιολογηθω ως γκομενα....αρα δε βρισκω και λογο γιατι να ανεβασω δικες μου φωτος και το βρισκω λιγο εκνευριστικο το οτι το γυριζεις διαρκως προς τα εκει το θεμα οποτε τολμησουμε να πουμε κατι...οσες θελουν ανεβαζουν και εχουν ηδη ανεβασει.....εγω δεν ανηκω σε αυτες
δεν ειναι θεμα τολμης ;) το καθε σαιτ θελει και την καταλληλη αντιμετωπιση....και εδω δεν ειναι ενα τετοιου ειδους σαιτ ;)
ιιιιιιι τι λεξιλογιο ειναι αυτο? πανω που πηρε ενα επιπεδο και ενα πεντιγκρι αυτο το θρεντ στην αισθησιακη φωτογραφια ηρθες εσυ να μας το ισοπεδωσεις?????