freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Δεν ειναι θεμα 'παρθενοπιπιασης' φιλατε...θεμα γουστου μαλλον θα ελεγαΦΥΣΙΚΟ είναι αυτό... ή νόμιζες ότι εδώ μέσα μπαίνουν τίποτα παρθένες του κατηχητικού
Δεν ειναι θεμα 'παρθενοπιπιασης' φιλατε...θεμα γουστου μαλλον θα ελεγαΦΥΣΙΚΟ είναι αυτό... ή νόμιζες ότι εδώ μέσα μπαίνουν τίποτα παρθένες του κατηχητικού
ετσι ακριβως αχαχαχΕτσι Ντραμμερ μην μας παρουν και τον αερα
Δεν ειναι θεμα 'παρθενοπιπιασης' φιλατε...θεμα γουστου μαλλον θα ελεγα
τωρα που την ειδα σαν τραβελι ειναι αλλη αλλη!!!Αντε........επειδη εισαι εσυ.........η ιδια ειναι βεβαια αλλα σε αλλη ποζα....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και λιγο ΔΑΣΟΣ εκει κατω ρε γαμωτι!!!Εχω σιχαθει να βλεπω ξυρισμενα αιδοια,σαν αν ειναι τριχρονου κοριτσιου...Αν δεν ηταν και τοσο φεηκ το στηθος.....κατα ταλλα δεν ειναι πολυ ομορφη???
ναι.......τελεια ειναι........και ο πισινος ομως δεν παει πισω ε???????
τωρα που την ειδα σαν τραβελι ειναι αλλη αλλη!!!
κι αλλο κι αλλοοοοοαν και μου χαλαει την αισθητικη λιγο το ξυραφακι αλλα τες παν......
NAI!!!!NAI!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!!Με εφτιαξες απγευματιατικο μονιτσα!!!Αθωοτητα και πουτανια σε ενα καλλιτεχνικο ρεμιξ!!!
ρε στειλτε καμμια καβλιαρικη,οχι εντελως επαγγελματικες να ουμ...
Εχει ωραια γαλλικη μυτουλα παντωςΑυτη που ακολουθει........ειναι χαλια.........αλλα οταν την ειδα.........δε μπορεσα να αντισταθω........και να μη ρωτησω.......
μηπως ειναι η καυλιτσα η κοπελια???????? (λογω του πετυγχημενου μανικιουρ οσοι θυμουνται.... )
(ντουρ πλακιτσα κανω ε? μη μου θυμωσεις....)