τι περιμενες να σου στηθουμε και να πουμε ελα?Καταφέρατε και το ξενερώσατε τελείως το θέμα μας
οκ κανουμε σεξ ανετα αλλα δεν ειμαστε πηδιολες.
Χαλαστικες?
τι περιμενες να σου στηθουμε και να πουμε ελα?Καταφέρατε και το ξενερώσατε τελείως το θέμα μας
εσύ τελικά καλύτερα να μην μιλάς καθόλου .Να τον χαίρεσαι τον δικό σου τι μας το λες ? εδώ μιλάμε για "πολυγαμικοτιτα"Εγω ειμαι οκ με αυτον που ειμαι.οταν τον βαρεθω απλα τον στελνω....
μια μονο... διαλεχτε
καλάaaaaa τέτοια κορίτσια τα έχουν διώξει από το δωμάτιο με το βρακάκι στο χέριτι περιμενες να σου στηθουμε και να πουμε ελα?
οκ κανουμε σεξ ανετα αλλα δεν ειμαστε πηδιολες.
Χαλαστικες?
γιατι υπαρχει περιπτωση να μας δωσεις το βραβειο του φιλοτιμου κλαρινετου?εσύ τελικά καλύτερα να μην μιλάς καθόλου .Να τον χαίρεσαι τον δικό σου τι μας το λες ? εδώ μιλάμε για "πολυγαμικοτιτα"
godfather ειναι οποτε κανει οτι θελειγιατι υπαρχει περιπτωση να μας δωσεις το βραβειο του φιλοτιμου κλαρινετου?
το κακο ειναι οτι δεν ειναι ολες ετσι ομωςευκολα dick ειμαι πολυ απλος ανθρωπος και καθολου σνομπ
+1το κακο ειναι οτι δεν ειναι ολες ετσι ομως
δεν φοραωωωωωωωωωκαλάaaaaa τέτοια κορίτσια τα έχουν διώξει από το δωμάτιο με το βρακάκι στο χέρι
και το κλαρινέτο να σου δώσω θα το σκεφτώ ,κρίνοντας από τα λεγόμενα σουγιατι υπαρχει περιπτωση να μας δωσεις το βραβειο του φιλοτιμου κλαρινετου?
τώρα μπαίνεις στο κλίμα ;)δεν φοραωωωωωωωωω
σου αρεσει να μας βασανιζεις ε..?δυσκολα μας βαζεις δεν μπορω να διαλεξω
ετσι μπραβοδεν φοραωωωωωωωωω
θα με πονεσεις πολυ? η να παρω μανο μαζι μου να περασω κανα νυχι?και το κλαρινέτο να σου δώσω θα το σκεφτώ ,κρίνοντας από τα λεγόμενα σου
πολλέςαυτη λεει? η θελετε κι αλλη?
αυτη λεει? η θελετε κι αλλη?
καλά κρασιά .Σε λάθος μέρος είσαι κοριτσάκι μου .θα με πονεσεις πολυ? η να παρω μανο μαζι μου να περασω κανα νυχι?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θελουμε κιαλλη...
Δεν θα λέγαμε όχι και για άλλη φωτο πάντως, Βίκυ.