NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και ποιος δεν τι πάειΑυτη ειναι η Βικυ μας...
Γι αυτο την παω με χιλια.

και ποιος δεν τι πάειΑυτη ειναι η Βικυ μας...
Γι αυτο την παω με χιλια.
...οταν σου λεω,οταν μπαινει η βικυ στο γηπεδο,πρεπει να κανεις τον τραυματια...δε μ'ακους!Εσκασε η πρωτη σακουλα!!!...και επεται συνεχεια!δεν αγοραζω ουτε αγοραζομαι καλη μου... γαμιεμαι επειδη μου αρεσει το σεξ... ετσι απλα
Πως να μη συμφωνήσει κανεις......οταν σου λεω,οταν μπαινει η βικυ στο γηπεδο,πρεπει να κανεις τον τραυματια...δε μ'ακους!Εσκασε η πρωτη σακουλα!!!...και επεται συνεχεια!
Α,γεια σου!για τους κυριους το ειπα γλυκα ,δεν ηθελα να σε προσβαλω :-*
για τους κυριους το ειπα γλυκα ,δεν ηθελα να σε προσβαλω :-*
παμε με τρελλαααααααααααααααααααμπες στην παρεα και συ λοιπον να τρελλανουμε τα αγορια μας![]()
![]()
![]()
spygirl:μην κανεις τι δύσκολη κοριτσάρα μας ,το θες και το ξέρειςμπες στην παρεα και συ λοιπον να τρελλανουμε τα αγορια μας![]()
![]()
![]()
Σε διαβεβαιώ, αυτό μόνο εσύ το πρόσεξες!!το ξερω οτι ο απο κατω ειναι λιγο γεματουλης αλλα εγω δεν ειμαι ρατσιστρια![]()
![]()
εξαλλου ηταν χοντρουλης σε "ολα"
![]()
![]()
το τι κανω εγω αστο εσυ! ουτε να το δεις!!!11spygirl:μην κανεις τι δύσκολη κοριτσάρα μας ,το θες και το ξέρεις![]()
μοναχοφαηδες ολοι αφηστε και για μας τπτspygirl:πως θες να ξεκινήσουμε ? θα ξεκινής με λάλα η εμενα η τους δυο μαζί και η vicky να σου δίνει "γλωσσοφιλα" ,τους υπολοιπους αστούς να παίζουν μαλακια για την ώρα
μου αρεσει ο τροπος που...εκφραζεσαι!!!!!!το ξερω οτι ο απο κατω ειναι λιγο γεματουλης αλλα εγω δεν ειμαι ρατσιστρια![]()
![]()
εξαλλου ηταν χοντρουλης σε "ολα"
![]()
![]()
"μαρεσει" αυτή η ρόγατο τι κανω εγω αστο εσυ! ουτε να το δεις!!!11![]()
το τι κανω εγω αστο εσυ! ουτε να το δεις!!!11![]()
εγώ θέλω να γλύψω τι τρελή ρόγα τις girlμοναχοφαηδες ολοι αφηστε και για μας τπτ
εγώ την μια εσύ την ali vicky ok ?μπορω να δαγκωσω λιγακι?
μου αρεσει ο τροπος που...εκφραζεσαι!!!!!!