NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και ποιος δεν τι πάει είναι αυτό ακριβώς ,όλοι οι καλοί χωράνεΑυτη ειναι η Βικυ μας...
Γι αυτο την παω με χιλια.
και ποιος δεν τι πάει είναι αυτό ακριβώς ,όλοι οι καλοί χωράνεΑυτη ειναι η Βικυ μας...
Γι αυτο την παω με χιλια.
...οταν σου λεω,οταν μπαινει η βικυ στο γηπεδο,πρεπει να κανεις τον τραυματια...δε μ'ακους!Εσκασε η πρωτη σακουλα!!!...και επεται συνεχεια!δεν αγοραζω ουτε αγοραζομαι καλη μου... γαμιεμαι επειδη μου αρεσει το σεξ... ετσι απλα
Πως να μη συμφωνήσει κανεις......οταν σου λεω,οταν μπαινει η βικυ στο γηπεδο,πρεπει να κανεις τον τραυματια...δε μ'ακους!Εσκασε η πρωτη σακουλα!!!...και επεται συνεχεια!
Α,γεια σου!για τους κυριους το ειπα γλυκα ,δεν ηθελα να σε προσβαλω :-*
για τους κυριους το ειπα γλυκα ,δεν ηθελα να σε προσβαλω :-*
παμε με τρελλαααααααααααααααααααμπες στην παρεα και συ λοιπον να τρελλανουμε τα αγορια μας
spygirl:μην κανεις τι δύσκολη κοριτσάρα μας ,το θες και το ξέρειςμπες στην παρεα και συ λοιπον να τρελλανουμε τα αγορια μας
Σε διαβεβαιώ, αυτό μόνο εσύ το πρόσεξες!!το ξερω οτι ο απο κατω ειναι λιγο γεματουλης αλλα εγω δεν ειμαι ρατσιστρια εξαλλου ηταν χοντρουλης σε "ολα"
το τι κανω εγω αστο εσυ! ουτε να το δεις!!!11spygirl:μην κανεις τι δύσκολη κοριτσάρα μας ,το θες και το ξέρεις
μοναχοφαηδες ολοι αφηστε και για μας τπτspygirl:πως θες να ξεκινήσουμε ? θα ξεκινής με λάλα η εμενα η τους δυο μαζί και η vicky να σου δίνει "γλωσσοφιλα" ,τους υπολοιπους αστούς να παίζουν μαλακια για την ώρα
μου αρεσει ο τροπος που...εκφραζεσαι!!!!!!το ξερω οτι ο απο κατω ειναι λιγο γεματουλης αλλα εγω δεν ειμαι ρατσιστρια εξαλλου ηταν χοντρουλης σε "ολα"
"μαρεσει" αυτή η ρόγατο τι κανω εγω αστο εσυ! ουτε να το δεις!!!11
το τι κανω εγω αστο εσυ! ουτε να το δεις!!!11
εγώ θέλω να γλύψω τι τρελή ρόγα τις girlμοναχοφαηδες ολοι αφηστε και για μας τπτ
εγώ την μια εσύ την ali vicky ok ?μπορω να δαγκωσω λιγακι?
μου αρεσει ο τροπος που...εκφραζεσαι!!!!!!