Σωστη !!!!!!!!!την αληθεια dick... ποτε δεν κρινω τους αντρες μετρωντας φετες στους κοιλιακους... το σεξ ξεκιναει οταν αρχιζει καποιος και σου γαμαει το μυαλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
infernoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
προλαβαινουμε νομιζεις να γραψουμε μεχρι να γραψουμε εχουν πεσει 3 απαντησεις ουτε στο msn να ειμασταν
Σωστη !!!!!!!!!
σου αρεσει η τελευταια αραχνουλα? εμενα με τρελλαινει αυτο
infernoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αυτο δεν το εφαρμοζουν ολες κακα τα ψεματα η εξωτερικη εμφανιση σας τραβαει εστω και λιγο ωστε να κανετε κατι με καποιον που δεν ξερετετην αληθεια dick... ποτε δεν κρινω τους αντρες μετρωντας φετες στους κοιλιακους... το σεξ ξεκιναει οταν αρχιζει καποιος και σου γαμαει το μυαλο
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εγώ με το ένα χέρι προλαβαίνω έλα ρε vicky βοηθα λίγο τι κατάσταση είσαι έξυπνη και sexyπρολαβαινουμε νομιζεις να γραψουμε μεχρι να γραψουμε εχουν πεσει 3 απαντησεις ουτε στο msn να ειμασταν
σωστο κ για μενα αυτο μετραει σε μια γκομενατην αληθεια dick... ποτε δεν κρινω τους αντρες μετρωντας φετες στους κοιλιακους... το σεξ ξεκιναει οταν αρχιζει καποιος και σου γαμαει το μυαλο
infernoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
τι να σου πω νονε πρεπει να παρω μαθηματα μαλλονεγώ με το ένα χέρι προλαβαίνω έλα ρε vicky βοηθα λίγο τι κατάσταση είσαι έξυπνη και sexy
βικυ ανεβασε και αλλες εστω και με πμ τις δεχομαστε
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
girl θα προτιμούσα το στήθος σου .Είναι καύλα χωρίς πλακαΣωστη !!!!!!!!!
αυτο δεν το εφαρμοζουν ολες κακα τα ψεματα η εξωτερικη εμφανιση σας τραβαει εστω και λιγο ωστε να κανετε κατι με καποιον που δεν ξερετε
παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση, η πρωτη ματια οπως λες... μετα ομως παιζουν αλλα πραγματα ρολο... εχω παει με αντρες που δεν ηταν σπουδαιοι εμφανισιακα αλλα απιστευτα ερωτικοι στο κρεββατι
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
που εισαι lala?
infernoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
οκ ισως εχεις δικιοπαιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση, η πρωτη ματια οπως λες... μετα ομως παιζουν αλλα πραγματα ρολο... εχω παει με αντρες που δεν ηταν σπουδαιοι εμφανισιακα αλλα απιστευτα ερωτικοι στο κρεββατι
Εγω ειμαι οκ με αυτον που ειμαι.οταν τον βαρεθω απλα τον στελνω....
εγω ειναι σαφες νομιζω οτι ειμαι παιδι του λαου
για μενα η μονογαμικοτητα εχει να κανει με τη συντροφικοτητα στη ζωη και οχι με το σεξ
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καταφέρατε και το ξενερώσατε τελείως το θέμα μας
το θεμα ειναι ομως αν μπορει καποιος μη εμφανισημος να σε πλησιασειπαιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση, η πρωτη ματια οπως λες... μετα ομως παιζουν αλλα πραγματα ρολο... εχω παει με αντρες που δεν ηταν σπουδαιοι εμφανισιακα αλλα απιστευτα ερωτικοι στο κρεββατι
ρε συ βικυ αφου το κανεις που το κανεις το καλο...γιατι δεν βαζεις τις φωτο κανονικα...στραβωθηκαμε
με τα avatar :-*
μια μονο... διαλεχτε
φτυσιμο για να κολλησεις...ΕΤΣΙ!!!!Το μονο σιγουρο ειναι πως για να δοκιμασω καποιον πρεπει να μην μου την πεσει.
Τοτε κατι γινετε το ψαχνω το θεματακι.
το θεμα ειναι ομως αν μπορει καποιος μη εμφανισημος να σε πλησιασει
ευκολα dick ειμαι πολυ απλος ανθρωπος και καθολου σνομπ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 33K