Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

magicon

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ τουλάχιστον κέρδισα με τ' αρχίδια μου 15 λεπτά διασημότητας....

Εσύ που είσαι ανύπαρκτος, κομπλεξικός (και μάλλον ρουφιανο-κλώνος) τι καταλαβαίνεις; Τ' απόλυτο μηδέν είσαι και προσπαθείς με πουστιές και κακίες να γίνεις κάποιος....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• index.png
    index.png
    124,1 KB · Εμφανίσεις: 19

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
την εχει αναγκη δεν βλεπεις?τα ιταλικα σαιτ τα κραταει για τον εαυτο του δεν ειπαμε? :jerking: :jerking: :jerking:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πρώτα απ' όλα είσαι κλώνος του γνωστού; (που διαλαλεί πόσα λεφτά έχει εδώ μέσα και πληγώνει κατά παραγγελία Ελλεηνίδων γυναίκες;)

Και δεύτερον, πόσο πλήρης μπορεί να είναι η ζωή σου ρε ανθρωπάκο που γράφεις ολόκληρα κατεβατά με κακίες για να πληγώσεις ένα συνάνθρωπο σου και να νοιώσεις καλά εσύ με αυτό τον τρόπο;  

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και δεύτερον, πόσο πλήρης μπορεί να είναι η ζωή σου ρε ανθρωπάκο που γράφεις ολόκληρα κατεβατά με κακίες για να πληγώσεις ένα συνάνθρωπο σου και να νοιώσεις καλά εσύ με αυτό τον τρόπο; 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πίστευα ότι ο περσόνα είναι ο πιο μεγάλος γαμιάς για την πλάκα του..
Αλλά αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο..ε εμάς μας περισσεύει κοπέλα μου ;)

(Ηθικόν δίδαγμα: τα κέρατα του το ελάφι δεν τα βλέπει, βλέπει όμως των άλλων - Σημειωση:το νόημα ΔΕν ειναι στα κέρατα)

Πίκρααααααααααααααααααα...
περσόνα λέμε έχεις δημιουργήσει ψυχολογικά σε κόσμο εδώ μέσα :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχισε κοπελίτσα μου να βάζεις βαθμούς στα χέρια των αντρών μελών που ανέβασαν ποστ με τους πούτσους τους εδώ μέσα και να φαντασιώνεσαι και άσε την ΟΧΙΑ. :uglystupid:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πρώτα απ' όλα είσαι κλώνος του γνωστού; (που διαλαλεί πόσα λεφτά έχει εδώ μέσα και πληγώνει κατά παραγγελία Ελλεηνίδων γυναίκες;)

ποιος ειναι ο γνωστος?δες το ιστορικο μου και θα δεις αν ειμαι κανενος κλωνος.
ειπα καμια κακια την αληθεια ειπα,απαντηση σου εδωσα.απλα προφανως εχω δικιο και το πηρες σαν κακια.δεν εχω καμια κακια προς εσενα αντιθετως εισαι διασκεδαστικος.  :boobies: :boobies: :boobies:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
περσόνα λέμε έχεις δημιουργήσει ψυχολογικά σε κόσμο εδώ μέσα :2funny: :2funny: :2funny:

Συνέχισε κοπελίτσα μου να βάζεις βαθμούς στα χέρια των αντρών μελών που ανέβασαν ποστ με τους πούτσους τους εδώ μέσα και να φαντασιώνεσαι και άσε την ΟΧΙΑ. :uglystupid:

Κανονίστε να μαλλιοτραβηχτείτε τώρα κορίτσια.      :)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης

Τι έγινε οχια τσιτώθηκες που είδες ότι βλέπουμε τα χάλια σας; :2funny: :2funny: :2funny:
Κουλ μαι ντιαρ.. ΄μην μας πάθεις τίποτα στην ηλικια σου ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.230
Πόντοι
12.056
Ορσε  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1 9  08 007.jpg
    1 9 08 007.jpg
    253,1 KB · Εμφανίσεις: 14

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Πολύ καλή ιδέα, και μία μοναδική ευκαιρία για την καταπληκτικότερη photo opportunity.
Ακούς εκεί ο Master Pathos Ελλέηνας. Τελικά έχετε χάσει το μέτρο ορισμένες, ορισμένες.

ειδες κατι πραγματα τελικα?
αισχος αισχος ορισμενες.... ελλεινιδες καλε τι περιμενεις? ντροπη τους.. *P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom