Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μουνίτσα τσα! Τα δυο μας!
Μουνίτσα τσα! Τα δυο μας!
γιορ ταιμ ιζ απ σε λιγο τελειωνουν και τα 15 του ροσι.... ;)
ο γουορχολ εχει πει μερικα πετυχημενα και δεν τον παρακολουθειτε....
Εγώ τουλάχιστον κέρδισα τη διασημότητα μου εδώ με τ' αρχίδια μου (τα κάτω και τα πάνω)!
Ουουούούούγκ μωρή! Θα μου βάλεις και τον Γουόρχολ στη μέση! Τι σκατοφασισμός είναι αυτός που σε διακρίνει; Εγώ τουλάχιστον κέρδισα τη διασημότητα μου εδώ με τ' αρχίδια μου (τα κάτω και τα πάνω)! Εσύ με τι; Με το τσατσιλίκι μόνο που έχεις;
Εχεις και στο κουτελο αρχιδια?
κ πτνια στη ψυχηΟυουούούούγκ μωρή! Θα μου βάλεις και τον Γουόρχολ στη μέση! Τι σκατοφασισμός είναι αυτός που σε διακρίνει; Εγώ τουλάχιστον κέρδισα τη διασημότητα μου εδώ με τ' αρχίδια μου (τα κάτω και τα πάνω)! Εσύ με τι; Με το τσατσιλίκι μόνο που έχεις;
κ πτνια στη ψυχη
μην ξεχνας κ αφηνεις τα μισα πισω
κοπυ πεηστ να τα κανεις ειναι πιο ευκολο
ουυγκ? γυρισαμε στην εποχη των δεινοσαυρων? εκει παραπεμπει κ το αβαταρ? που να βρουνε ξυραφακι τα κοριτσια τοτε..
χαχαχαχαχαχαχαχα εχεις πολυ πλακα ρε παλιε
ωρες ωρες νιωθω τυψεις που στη λενε αλλα μετα πετας μερικα τετοια πετυχημενα και το παιρνω πισω....
εμενα μαρεσει η φωτο του παντως....ειναι ρετρο.....
κ πτνια στη ψυχη
μην ξεχνας κ αφηνεις τα μισα πισω
κοπυ πεηστ να τα κανεις ειναι πιο ευκολο
ουυγκ? γυρισαμε στην εποχη των δεινοσαυρων? εκει παραπεμπει κ το αβαταρ? που να βρουνε ξυραφακι τα κοριτσια τοτε..
σορρυ αγαπη
η φωτο ειναι τρομακτικη
κ ειναι κ ασχημη η γκομενα
Άλλη τσατσού και συ ρε bite. Σε κάνει σπουδαία εδώ το ότι είσαι ένα αόρατο νουνί ανάμεσα σε 60.000 τσολές και τίποτε άλλο!
αχ δεν πειραζει να διαφωνουμε που και που....εγω παντα σαγαπω
εμενα μου αρεσει....δε θα την εκανα και γουολπειπερ βεβαια.... χαχαχα
κ εγω σ αγαπωαχ δεν πειραζει να διαφωνουμε που και που....εγω παντα σαγαπω
εμενα μου αρεσει....δε θα την εκανα και γουολπειπερ βεβαια.... χαχαχα
Άλλη τσατσού και συ ρε bite. Σε κάνει σπουδαία εδώ το ότι είσαι ένα αόρατο νουνί ανάμεσα σε 60.000 τσολές και τίποτε άλλο!
Το δικό σου είναι τριχωτό μουνίτσα;
νοουπ....αγαπω το ρετρο αλλα δεν το υιοθετω
Ποιος μπορεί να μου την πει ρε Μουνίτσα; Μου την πέφτουν 10-20 ρουφιανο-τσατσο-κλωνo-μπουγιοπαλίκαρα ο ένας πίσω από τον άλλο και πάλι για πλάκα τους παίζω!
Τι σχεδιάκι του έχεις; Απλή γραμμή, καρδούλα ή κάτι άλλο;