You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Φίλε απλά μην τις κοιτάς...
Έχω άσχημη συνήθεια, δεν αλλάζω εύκολα πράγματα...
Όπως το σώβρακο.
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δλδ εχεις βιτσιο με τις τριχες?ή απλα το εβαλες για το χαβαλε?
Είμαι και γω Agrimi!
Όσο πιο πρωτόγονη και λιγότερο "κομωτηριασμένη" και "ντεπιλαρισμένη" η γυναίκα τόσο πιο πολύ με τρελαίνει. Αν είναι και ζουλού ακόμη καλύτερα.....
Πολύ καλή ιδέα, και μία μοναδική ευκαιρία για την καταπληκτικότερη photo opportunity.το ξερα οτι οι Uhu μου αξιζαν τελικα..
χααα.. ευθυμησαμε παλι..
δλδ αμα μου την λενε αυτοι που δεν σε γνωριζουν.. τι να περιμενω απ τους υπολοιπους? κρεμασμα στο συνταγμα?
Ακούς εκεί ο Master Pathos Ελλέηνας. Τελικά έχετε χάσει το μέτρο ορισμένες, ορισμένες.
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πολύ καλή ιδέα, και μία μοναδική ευκαιρία για την καταπληκτικότερη photo opportunity.
Ακούς εκεί ο Master Pathos Ελλέηνας. Τελικά έχετε χάσει το μέτρο ορισμένες, ορισμένες.
Σαφέστατα ο Πάθος είναι Ελλέηνας, αφού λατρεύει τόσο πολύ τις Ελλεηνίδες! Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα...
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Θα μας βάλει καμία άλλη φώτο ή να πάω να κυνηγήσω άλλη κολητή μήπως και μου κάτσει (η μεσημεριανή δεν είχε διάθεση)....
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Άντε, θα βγάλω τη μαλαπέρδα μου σε πλήρη "δόξα"! Αρκεί να μου το ζητήσουν 5 γυναίκες!
Επισκέπτης
Θα μας βάλει καμία άλλη φώτο ή να πάω να κυνηγήσω άλλη κολητή μήπως και μου κάτσει (η μεσημεριανή δεν είχε διάθεση)....
Αχ, σε ξεχασα, αλλα καλυτερα να πας για κυνηγι ;)
Συνημμένα
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αχ, σε ξεχασα, αλλα καλυτερα να πας για κυνηγι ;)
Έτσι που με φτιάχνεις τώρα δεν πάω πουθενά....
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Και στη συγκεκριμένη φώτο μ' αρέσει το αριστοκρατικό κολιεδάκι και το άρτια τσιμπιδο-βγαλμένο φρύδι, σε αυτή τη φάση που ψιμπουκώνεται ανέμελα η κυρία...
Άντε, θα βγάλω τη μαλαπέρδα μου σε πλήρη "δόξα"! Αρκεί να μου το ζητήσουν 5 γυναίκες!
μαλα-κια περδα θα βγαλεις.γαμηκουλα!!
ολες τις πουτανες και πουστηδες στην ψυχη γαμησες πια.
ΜΕ ΤΙ???????????????????????????????
Με το καυλακι σου το βρωμικο,εσυ ρε αμα την τιναζεις θα τραβας και τις πουτσοτριχες μαζι.
μικροτσουτσουνοβρωμιαρη!
Τα ιταλικα σαιτ που ειναι θα μας πεις???ο κολητουλης σου σε τραβαει φοτο με το γαριδακι σου εξω πια?
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μαλα-κια περδα θα βγαλεις.γαμηκουλα!!
ολες τις πουτανες και πουστηδες στην ψυχη γαμησες πια.
ΜΕ ΤΙ???????????????????????????????
Με το καυλακι σου το βρωμικο,εσυ ρε αμα την τιναζεις θα τραβας και τις πουτσοτριχες μαζι.
μικροτσουτσουνοβρωμιαρη!
Τα ιταλικα σαιτ που ειναι θα μας πεις???ο κολητουλης σου σε τραβαει φοτο με το γαριδακι σου εξω πια?
Γεια σου μικρό στρουμφάκι! Είσαι ένα μικρό και κομπλεξικό ανθρωπάκι! Πας να μου την βγεις για να νοιώσεις σπουδαίος αλλά θα σου γαμήσω το κωλαράκι!
Γεια σου μικρό στρουμφάκι! Είσαι ένα μικρό και κομπλεξικό ανθρωπάκι! Πας να μου την βγεις για να νοιώσεις σπουδαίος αλλά θα σου γαμήσω το κωλαράκι!
και μενα θα γαμησεις παλι?στην ερωτηση που με ξαναγαμουσες δεν απαντησες?θυμασαι?????
Παντως εισαι διαχρονικα ο ποιο γελοιος του σαιτ,σιγχαρητηρια γιατι ξεπερνας τα 15 λεπτα δημοσιοτητας και μας χαρηζεις αφθονο γελοιο
το κλωνοποιημενο σου στρουμφακι(γαμω τισ μαλακ.......ε..συγνωμη ατακες πετας,γαρηδακια μου εσυ!!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
και μενα θα γαμησεις παλι?στην ερωτηση που με ξαναγαμουσες δεν απαντησες?θυμασαι?????
Παντως εισαι διαχρονικα ο ποιο γελοιος του σαιτ,σιγχαρητηρια γιατι ξεπερνας τα 15 λεπτα δημοσιοτητας και μας χαρηζεις αφθονο γελοιο
το κλωνοποιημενο σου στρουμφακι(γαμω τισ μαλακ.......ε..συγνωμη ατακες πετας,γαρηδακια μου εσυ!!
Εγώ τουλάχιστον κέρδισα με τ' αρχίδια μου 15 λεπτά διασημότητας....
Εσύ που είσαι ανύπαρκτος, κομπλεξικός (και μάλλον ρουφιανο-κλώνος) τι καταλαβαίνεις; Τ' απόλυτο μηδέν είσαι και προσπαθείς με πουστιές και κακίες να γίνεις κάποιος....
Επισκέπτης
Τελικά νομίζω ότι ο παλιός είναι ο μεγαλύτερος γαμιάς του σάιτ.
Κάθε μέρα γαμάει και διαφορετική γκόμενα, έτσι στην πλάκα κιόλας :o :o :o :o :o :o
Και όποτε βγει (στην Πλάκα) πάντα θα τσιμπήσει γκομενάκι :o :o :o :ο
Και όλοι εδώ τον κοροϊδεύουν...
τς τς τς πτωχοί τω πνεύματι...
Εγώ πίστευα ότι ο περσόνα είναι ο πιο μεγάλος γαμιάς για την πλάκα του..
Αλλά αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο..ε εμάς μας περισσεύει κοπέλα μου ;)
(Ηθικόν δίδαγμα: τα κέρατα του το ελάφι δεν τα βλέπει, βλέπει όμως των άλλων - Σημειωση:το νόημα ΔΕν ειναι στα κέρατα)
Επισκέπτης
Πάνθηρα δεν έχει; Γιατί για αρκούδα να μην ρωτήσω.. τις έχουν τσακίσει..www.zoofiliaperisteri.gr/#]διάλεξε και πάρε[/url]
δεν διαφωνω,συμφωνω απολυτα οτι κερδισες την διμοσιοτητα μονο με τα αρχιδια σου,αλωστε δεν εχεις και κατι αλλο.
πρεπει να εισαι μεγαλο μηδενικο στην ζωη σου για να τσιτσιδωνεσαι σ ενα φορουμ για λιγη δημοσιοτητα.επειδη εισαι τοσο λιγος σαν ατομο σε φτυνουν οι Ελληνιδες και τις βριζεις.Βλεπεις οι Ελληνιδες δεν γουσταρουν μηδενικα και τιποτενοιους ποσο μαλιστα αν ειναι μικροτσουτσουνοι και βρωμιαριδες σαν εσενα.
Οσο για την ανωνυμη "δημοσιοτητα" ειναι το μοναδικο που δεν με αγγιζει ειδικα εδω μεσα.οτι θελω απο την ζωη μου το περνω με την πρωσοπικοτητα μου στην κανονικη ζωη με το πρωσοπο μου και το ονομα μου μπροστα.οχι μεσα απο ενα nickname και μαι φωτο μια τριχωτη γκομενα.
Μαλλον κακως γελαμε μαζι σου,προφανως εχεις σβαρο προβλημα και πρεπει να το ψαξεις.φιλικα
πρεπει να εισαι μεγαλο μηδενικο στην ζωη σου για να τσιτσιδωνεσαι σ ενα φορουμ για λιγη δημοσιοτητα.επειδη εισαι τοσο λιγος σαν ατομο σε φτυνουν οι Ελληνιδες και τις βριζεις.Βλεπεις οι Ελληνιδες δεν γουσταρουν μηδενικα και τιποτενοιους ποσο μαλιστα αν ειναι μικροτσουτσουνοι και βρωμιαριδες σαν εσενα.
Οσο για την ανωνυμη "δημοσιοτητα" ειναι το μοναδικο που δεν με αγγιζει ειδικα εδω μεσα.οτι θελω απο την ζωη μου το περνω με την πρωσοπικοτητα μου στην κανονικη ζωη με το πρωσοπο μου και το ονομα μου μπροστα.οχι μεσα απο ενα nickname και μαι φωτο μια τριχωτη γκομενα.
Μαλλον κακως γελαμε μαζι σου,προφανως εχεις σβαρο προβλημα και πρεπει να το ψαξεις.φιλικα
Εγώ τουλάχιστον κέρδισα με τ' αρχίδια μου 15 λεπτά διασημότητας....
Εσύ που είσαι ανύπαρκτος, κομπλεξικός (και μάλλον ρουφιανο-κλώνος) τι καταλαβαίνεις; Τ' απόλυτο μηδέν είσαι και προσπαθείς με πουστιές και κακίες να γίνεις κάποιος....
Εκείνα τα ...συνηθισμένα ιταλικά σάιτ που η κάθε ιταλίδα μπάιτ και μουνίτσα ξεβρακώνεται, θα μας τα πεις τελικά;
Εγώ τουλάχιστον κέρδισα με τ' αρχίδια μου 15 λεπτά διασημότητας
Είναι αυτό που λένε αρχίδια δημοσιότητα δηλαδή;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 959
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις