Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πάω σε κολητή. Μου μαγειρεύει και άμα πιει κάνα ποτηράκι ρίχνουμε που και που κάνα μαμισάκι....

Τελικά νομίζω ότι ο παλιός είναι ο μεγαλύτερος γαμιάς του σάιτ.
Κάθε μέρα γαμάει και διαφορετική γκόμενα, έτσι στην πλάκα κιόλας :o :o :o :o :o :o
Και όποτε βγει (στην Πλάκα) πάντα θα τσιμπήσει γκομενάκι :o :o :o :ο
Και όλοι εδώ τον κοροϊδεύουν...
τς τς τς πτωχοί τω πνεύματι...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6

Συνημμένα

• happening2xm7.jpg
    happening2xm7.jpg
    195,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε Πάθος; Δεν σε αναγνωρίζω! Εσύ με αυτή την τρομακτική λατρεία για τις γυναίκες - και δη για τις Ελληνίδες - μιλάς τώρα τόσο υποτιμητικά στην παλιά σου σούπερ-ντούπερ λατρεία Bite? Δεν έδεσε το αυγολέμονο και κατάλαβες τελικά πόσο Ελλεηνίδα είναι;

όχι αγόρι μου, η λατρεία μου για τις ελλεεινίδες παραμένει ανεξητηλη, απλά ζήτησα να μου κάνει κάτι πάνω στο sex η bite και μου το αρνήθηκε... ε ξέρεις τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις... αμα σου πέσει την σηκώνεις μόνος σου.... :bigdick:  :2funny:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι να λέει ρε πούστη μου! Είμαστε σε κωλο-χώρα όπου βασιλεύει ο νεο-συντηρητισμός, η νεο-πουτανιά και η υποκρισία. Είμαι σε πολλά sites του εξωτερικού και είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Για να μην σας πάω μακρυά, σε Ιταλικά sites βγάζουν τα νουνιά τους όχι μόνο οι γυναίκες μέλη αλλά και οι ίδιες οι διαχειρίστριες! Εδώ είμαστε "σοβαροί" και απάνθρωποι (φοβόμαστε ο ένας τη γεμάτη χολή κριτική και το σαρκασμό του άλλου)! Κωλοχώρα ρε μαλάκες, κωλοχώρα! 

ποια ιταλικα σαιτ,τα γνωστα????????????????????
αυτα που εχουν τις ξαδερφες τους? :jerking:

Επισκέπτης
όχι αγόρι μου, η λατρεία μου για τις ελλεεινίδες παραμένει ανεξητηλη, απλά ζήτησα να μου κάνει κάτι πάνω στο sex η bite και μου το αρνήθηκε... ε ξέρεις τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις... αμα σου πέσει την σηκώνεις μόνος σου.... :bigdick:  :2funny:

πω πω πω πικρα το παλικάρι... χολή λέμε χολή.. πρέπει να σε εφτυσε άσχημα η μπαιτ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

αφου ειχα πονοκεφαλο...

παλιε νομιζα τον ενδιεφερε ο πλουσιος ψυχικος μου κοσμος.. τελικα ειναι κ αυτος σαν ολους τους αλλους...

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Δεν γραφεις κανα ιταλικο σαιτ να παρουμε κανα ματι? εδω βαριεμαι

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν γραφεις κανα ιταλικο σαιτ να παρουμε κανα ματι? εδω βαριεμαι

Περίμενε τώρα έχει πάει σε μια κολλητή να του μαγειρέψει και αν αυτή πιει μπορεί να γαμηθεί κιόλας με τον παλαιό, για να γουστάρουν :uglystupid:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Εχω μεγαλο ενδιαφερον για Ψυχικους κόσμους.Και για Φιλοθέους και για Χαλάνδρους.Οθεν...παρακαλω στειλτε μου ενα σχεδιάκι,πως θα σας πλησιασω για να ψυχιστω μαζι σας,αν ειναι και δικη σας επιθυμία και δεν γράφετε κωλοβαριδόν,οπότε καλυτερα μη μου στείλετε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολυ ωραιες οι σημερινες φωτοζ!!! ειδικα οι ασπρομαυρες και οι δυο τελευταιες της πουσι:) ιναξεσιμπολ και μενα μου αρεσαν τα αγορακια που εβαλαν (περιεργως το να ειναι ενας αντρας μονος του μου φαινεται πιο γκει....αυτο μου φανηκε πολυ τρυφερο...βεβαια ειμαι ψυχανωμαλη προφανως...)

ζορζ?υποθετω οτι εχεις αδεια απο τις δεσποινιδες για να δημοσιευσεις τις φωτογραφιες τους ε? ;)

ροσι παω για χυμουλη....οταν γυρισω περιμενω ναμου λαδωσεις τους σουμιεδες....και εγω θα σου λαδωσω το εντερακι :P

υ.γ. ρε σεις ακομα με τον πικραμενο παλιο ασχολειστε?? τα 15 λεπτα δημοσιοτητας του περασαν....επομενοςςςςςςςς

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εχω μεγαλο ενδιαφερον για Ψυχικους κόσμους.Και για Φιλοθέους και για Χαλάνδρους.Οθεν...παρακαλω στειλτε μου ενα σχεδιάκι,πως θα σας πλησιασω για να ψυχιστω μαζι σας,αν ειναι και δικη σας επιθυμία και δεν γράφετε κωλοβαριδόν,οπότε καλυτερα μη μου στείλετε.

ασε καλυτερα
ο ψυχικος μου κοσμος ειναι σε ηρεμια τωρα...
μετα τον παθος υπηρξε το χαος... :idiot: :idiot:
μου εκανε την καρδουλα μου κομματια με την συμπεριφορα του ο ελλεηνας  :P

να σου στειλω τον ψυχικο κοσμο καμιας αλλης?

Πολυ ωραιες οι σημερινες φωτοζ!!! ειδικα οι ασπρομαυρες και οι δυο τελευταιες της πουσι:) ιναξεσιμπολ και μενα μου αρεσαν τα αγορακια που εβαλαν (περιεργως το να ειναι ενας αντρας μονος του μου φαινεται πιο γκει....αυτο μου φανηκε πολυ τρυφερο...βεβαια ειμαι ψυχανωμαλη προφανως...)

ζορζ?υποθετω οτι εχεις αδεια απο τις δεσποινιδες για να δημοσιευσεις τις φωτογραφιες τους ε? ;)

ροσι παω για χυμουλη....οταν γυρισω περιμενω ναμου λαδωσεις τους σουμιεδες....και εγω θα σου λαδωσω το εντερακι :P

υ.γ. ρε σεις ακομα με τον πικραμενο παλιο ασχολειστε?? τα 15 λεπτα δημοσιοτητας του περασαν....επομενοςςςςςςςς

πραγματι ειχε μερικες ωραιες σημερα

οι γκευ αδιαφορες

λιγα με τον βαλεντινο... :tickedoff:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Α ρε αδελφέ Βαλεντίνο. Πέταξες το ξεροκόματο και το γέμισες το γήπεδο. Είμαι περήφανος για σένα παιδί μου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

magicon

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ασε καλυτερα
ο ψυχικος μου κοσμος ειναι σε ηρεμια τωρα...
μετα τον παθος υπηρξε το χαος... :idiot: :idiot:
μου εκανε την καρδουλα μου κομματια με την συμπεριφορα του ο ελλεηνας  :P

να σου στειλω τον ψυχικο κοσμο καμιας αλλης?

πραγματι ειχε μερικες ωραιες σημερα

οι γκευ αδιαφορες

λιγα με τον βαλεντινο... :tickedoff:

Ηρεμα με τον Παθος...
  Ειναι γαμω τα παιδια και μαλλον δεν σου αξιζε
  Θες μια ουχου για τα κομματια σου;
  Μια φορα παντως,σφραγισμενη σε εχει...

Ακους εκει ο Παθος,ελλεηνας.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
   Ηρεμα με τον Παθος...
   Ειναι γαμω τα παιδια και μαλλον δεν σου αξιζε
   Θες μια ουχου για τα κομματια σου;
   Μια φορα παντως,σφραγισμενη σε εχει...

Ακους εκει ο Παθος,ελλεηνας.....

τι να πρωτοσχολιασω.. τι...:2funny: 4 ποστς οταν φτασεις τα 100 ή οταν μπεις με το αλλο το κανονικο σου νικνεημ ιιιιιιιιιισως ν ασχοληθω κ με σενα..

παθος εχεις δικηγορους? :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom