mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δεν τσιμπαω φιλε μου και ουτε εχω αναγκη να γαμησω απο εδω μεσα,απλα χαβαλες να γινεται να περναει η ωρα.![]()
την πιο ωραια φωτο εβαλες παντως
Δεν τσιμπαω φιλε μου και ουτε εχω αναγκη να γαμησω απο εδω μεσα,απλα χαβαλες να γινεται να περναει η ωρα.![]()
Ευχαριστω.Ναι ειμαι νεος στην παρεα και ελπιζω να σας μαθω.Ειμαι οντως ευγενικος αλλα την σημερον ημερα το να εισαι ευγενικος παραπαιμπει σε "θυμα".Πρεπει να εισαι λιγο κωλοπαιδο για να "περνας" καλα.Τεσπα..
την πιο ωραια φωτο εβαλες παντωςουτε τσουτσουνες ουτε πιπες ουτε τιποτα ;) μπραβο σου
![]()
Συναγωνιστές Βαλεντίνο και Naruto μην τσιμπάτε! Ποιο εύκολα θα γαμήσετε τη Σάσα Μπάστα παρά κάποια από δω μέσα. Θα σας "παίξουν" (γιατί τις ψιλο-καυλώσατε) και θα σας αδειάσουν μετά (γιατί δεν έχουν την ψυχή)....
δλδ βαλανε φωτο για να μας γΑστερακιαΗσουν????
ε πεφτω απ τα συννεφα!
νέος αλλα ωραίος...
Ειμαι οντως ευγενικος αλλα την σημερον ημερα το να εισαι ευγενικος παραπαιμπει σε "θυμα".Πρεπει να εισαι λιγο κωλοπαιδο για να "περνας" καλα.Τεσπα..
Λάθος.
Η ευγένεια είναι σαν τον αέρα των ελαστικών. Δεν στοιχίζει τίποτα αλλά κάνει την διαδρομή πολύ πιο ευχάριστη/άνετη.
Όσοι δεν την εκτιμούν, δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους either way, οπότε και δεν χρειάζεται να σταματήσεις να είσαι ευγενικός.
την πιο ωραια φωτο εβαλες παντωςουτε τσουτσουνες ουτε πιπες ουτε τιποτα ;) μπραβο σου
![]()
μου εφτιαξες την διαθεση.
λοιπόν.....
καριόλες.....
Τρία Δύο ένα.......
Ποστάρω το πουλί μου..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μουνίτσα έχουμε τα ίδια γούστα ;![]()
![]()
Πάντα τέτοια...
εγώ εσένα σου φέρομαι με το σεις και με το σάς αλλά ρώγα ακόμα να δω........τι καλο παιδι ο ναρουτος
να παιρνουν παραδειγματα μερικοι μερικοι
που νομιζουν οτι στις γυναικες αρεσουν οι αγενεις...
αααα ξεχασα να σου πω οτι εχει και τελειο αβαταρ.....αι λαβ ανιμε ;)
Συναγωνιστές Βαλεντίνο και Naruto μην τσιμπάτε! Ποιο εύκολα θα γαμήσετε τη Σάσα Μπάστα παρά κάποια από δω μέσα. Θα σας "παίξουν" (γιατί τις ψιλο-καυλώσατε) και θα σας αδειάσουν μετά (γιατί δεν έχουν την ψυχή)....
Καλα τωρα με εστειλες!!Μπραβο σου,χαιρομαι που βλεπεις ανιμε.Αν θες θα σου στειλω καποια στιγμη πριβε ποια να δεις. :-*