talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ο νονός....πνίγηκες....γκου χου γκου χου
γκου χου γκου χου
ο νονός....πνίγηκες....γκου χου γκου χου
γκου χου γκου χου
γκου χου γκου χου
γκου χου γκου χου
αλτεκ σωμα 9 - χερια 6
συγκρατήσουυυυυυυυυ..........θα σε πούν ..στερημένη οι κακοί....πωπωπω πω ταλος σουπερ τα παιδια..
Καταρχην μανταμ δεν παρεξηγηθηκα,ουτε περιμενα απο μια αγνωστη να μου πει κατι καλο για το σωμα μου.Αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω.Οσον αφορα το ματι πιστεψε με δεν εχω αναγκη να δω ψευτικες φωτο,αν ειχα θα εμπαινα στο ιντερνετ.Απλα δεν μου αρεσει που σχολιαζεις τους παντες απο την στιγμη που εσυ η ιδια δεν βαζεις φωτο δικια σου να σχολιασουμε και εμεις.Αν σε εθιξα ζηταω συγνωμη δεν ειχα τετοιο σκοπο,φιλικα παντα και δεκτη η παρατηρηση σου.αντε παλι με τη φωτο μου
δλδ αν σου εβαζα σεβεν ποιντς δεν θα μου ζηταγες φωτο???
αυτα ειναι τα εις ανωτερα για τα οποια κραζει ο λιωμας ανωθεν (αμα σε χαλαει ο χαβαλες τι μπαινεις κ παιρνεις ματι...) αλτεκι???
δεν κακο δεν κακο... *P
ποιές?.....πούντες....σάμπως έβαλαν.....Μολις αποφασισα να αρχισω να διαβαζω και αυτο το thread..
Ομως πρεπει να κατσω να διαβασω 54 σελιδες με 750 μνμτα περιπου..
Οποτε, παρακαλω οποιο καλο μελος θελει να κερδισω χρονο, ας κανει ενα ποσταρισμα με ολες τις ΧΧΧ φωτος των γυναικειων μελων..
Ευχαριστω..
αυτο επρεπε να το γραψεις στο thread ΑνεκδοτακιΜολις αποφασισα να αρχισω να διαβαζω και αυτο το thread..
Οποτε, παρακαλω οποιο καλο μελος θελει να κερδισω χρονο, ας κανει ενα ποσταρισμα με ολες τις ΧΧΧ φωτος των γυναικειων μελων..
Ευχαριστω..
συνηθως για αλλο μου λενε καλα λογια αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις, παντως εχω βγαλει το μοτο οποια την γευεται μεγευεται! θα θελα πολυ να γ.....νωρισω την erinal και bite η και μαζι η και χωρια πρεπει να ναι οι μουνιτσες εδω μεσα
Μολις αποφασισα να αρχισω να διαβαζω και αυτο το thread..
Ευχαριστω..
Εριναλ πουριζεις και με λες τεκνακι;ρε συ μπαιτ θα παλι θα μου το φας το τεκνακι;
γου τσου γου τσου(πατ πατ στη πλατουλα μη πνιγεί τ αγόρι μας)
Μολις αποφασισα να αρχισω να διαβαζω και αυτο το thread..
Ευχαριστω..
ποιο εύκολα βρίσκεις φερέγγυα τράπεζα αυτές τις μέρες...
Καταρχην μανταμ δεν παρεξηγηθηκα,ουτε περιμενα απο μια αγνωστη να μου πει κατι καλο για το σωμα μου.Αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω.Οσον αφορα το ματι πιστεψε με δεν εχω αναγκη να δω ψευτικες φωτο,αν ειχα θα εμπαινα στο ιντερνετ.Απλα δεν μου αρεσει που σχολιαζεις τους παντες απο την στιγμη που εσυ η ιδια δεν βαζεις φωτο δικια σου να σχολιασουμε και εμεις.Αν σε εθιξα ζηταω συγνωμη δεν ειχα τετοιο σκοπο,φιλικα παντα και δεκτη η παρατηρηση σου.
ποιές?.....πούντες....σάμπως έβαλαν.....
ποιές?.....πούντες....σάμπως έβαλαν.....
αυτο επρεπε να το γραψεις στο thread Ανεκδοτακι
τα παλουκάρια...εγώ τι να βάλω.....τους 3φετους κοιλιακούς μου?......να διαγράψουν το θρέντ?.....εσυ μην μιλας
τα παλικάρια έβαλαν τουλάχιστον. Α όλα κι όλα ακριβοδίκαιη ..
Με τι "γνωστες" παρατηρησεις της καθε Νιτσας, θειτσας, Μουνιτσας κλπ κλπ ???
Απαπα..δε θα παρω...χαιρετω..