μια εικονα απο εμενα...ολα τα σχολια δεκτα δεν παρεξηγιεμαι.
τελικά ίσως να κυκλοφορουν και μερικα καλα κομματια εδω!!!!
τοτε οντως σαν παιδι της Αιθιοπιας θα γινω
εμεις μπορουμε να πουμε αραγε το ιδιο;τελικά ίσως να κυκλοφορουν και μερικα καλα κομματια εδω!!!!
τελικά ίσως να κυκλοφορουν και μερικα καλα κομματια εδω!!!!
σε περιφρονώ ταμαλα......κωστας ναρουτο.. six points..
σορρυ κανω συγκρισεις με αλλους διαγωνιζομενους...
κ μας το παιζει σουπερ μαγειρας... *P
λυσσάρεςςςςςςςςςς..........θα το φάτε το παιδί...μην δείτε γυμνό άντρα...ορμάτε.....τεκνατζούδες....τελικά ίσως να κυκλοφορουν και μερικα καλα κομματια εδω!!!!
ταλουλη μου εμενα?σε περιφρονώ ταμαλα......
σακουκο πουλι δεν βλέπω αλλά σώμα 8 μην πω 9 και χέρια 7. Σαν του ροσι τα χέρια κανεις..
συγγνώμη αλλά...κουλό το παιδί......μύτη θέλεις?....ή το θεληματικό πηγούνι μου?...ταλουλη μου εμενα?
που σ αγαπαω τοσο?
θα μου βαλεις φωτο χεριων???
συνηθως για αλλο μου λενε καλα λογια αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις, παντως εχω βγαλει το μοτο οποια την γευεται μεγευεται! θα θελα πολυ να γ.....νωρισω την erinal και bite η και μαζι η και χωρια πρεπει να ναι οι μουνιτσες εδω μεσασακουκο πουλι δεν βλέπω αλλά σώμα 8 μην πω 9 και χέρια 7. Σαν του ροσι τα χέρια κανεις..
σιγα ρε άλτεκ...θα χύσουμε ρεεεεεεε...........
κωστας ναρουτο.. six points..
σορρυ κανω συγκρισεις με αλλους διαγωνιζομενους...
κ μας το παιζει σουπερ μαγειρας... *P
αυτα ειναι τα εις ανωτερα για τα οποια κραζει ο λιωμας ανωθεν (αμα σε χαλαει ο χαβαλες τι μπαινεις κ παιρνεις ματι...) αλτεκι???
γκου χου γκου χουεμεις μπορουμε να πουμε αραγε το ιδιο;
αντε παλι με τη φωτο μου
δλδ αν σου εβαζα σεβεν ποιντς δεν θα μου ζηταγες φωτο???
αυτα ειναι τα εις ανωτερα για τα οποια κραζει ο λιωμας ανωθεν (αμα σε χαλαει ο χαβαλες τι μπαινεις κ παιρνεις ματι...) αλτεκι???
δεν κακο δεν κακο... *P
λυσσάρεςςςςςςςςςς..........θα το φάτε το παιδί...μην δείτε γυμνό άντρα...ορμάτε.....τεκνατζούδες....