Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ρε συ Pussycat έλεος τέτοια ώρα! Μου τον έχεις κάνει νταούλι και είμαι και χωρίς γυναίκα απόψε!
Aσχετο, ρε περσονα τα αβαταρ σου πανε απο το κακο στο χειροτερο δεν βαζεις παλι το λαχανοφυλλο με το κωλοδαχτυλο καλυτερο ηταν.μη το κάνεις αυτό.......
ο περαίας σε έχει αναγκη......
η σκοποβολή θέλει ησυχία.......
το ξέρω ότι σε έπιασε αλλεργικό σοκ...Aσχετο, ρε περσονα τα αβαταρ σου πανε απο το κακο στο χειροτερο δεν βαζεις παλι το λαχανοφυλλο με το κωλοδαχτυλο καλυτερο ηταν.
το ξέρω ότι σε έπιασε αλλεργικό σοκ...
Επειδή με τους γαύρους πλέον εχουμε μια σχέση ερωτική, δεν έβρισκα άλλο τρόπο να σε συγ--χύσω....
παλιέ γάματες.Λοιπόν, θα σας κάνω ένα τεστ για να τσεκάρω ποια είναι πιο σεξουαλική γυναίκα από τις τρεις σας....
Λοιπόν, θα σας κάνω ένα τεστ για να τσεκάρω ποια είναι πιο σεξουαλική γυναίκα από τις τρεις σας....
ρε βικυ λυπήσου με........εγω αποξω παλιε?
παλιέ γάματες.
απόλυτο ρισπέκτ στον πρώτο αρχιδάτο άντρα του σάιτ που πόσταρε το πουλί του.
Εστω και μαραμένο.
είσαι νιός παλλικάρι μου...θα καταλάβεις ότι εδώ στο σάιτ κυκλοφορεί απόλυτη τρέλλα.....Η μαγκια δεν ειναι να δειχνεις τα αποκρυφα σου σε κοινη θεα.Πρεπει να αφηνεις και την γυναικα λιγο να φαντασιωνεται.
Δλδ εμεις ειμαστε "λουλουδες" που δεν τα δειξαμε?
Δεν σου κανω επιθεση απλα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο σου..Φιλικα παντα.
η λίλα crossdresser?λοιπόν μάγκες αποφάσισα να ποστάρω φωτό από μέλος του σάιτ....
μου την είχε στείλει σε πμ.......
ακούω κριτικές......
ρε βικυ λυπήσου με........
θέλω να πάω γηια ύπνο.....
τώρα βρήκες να μπεις;