Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τις εβγαλε καλλιτεχνικα γιατι εχουμε πολυ underwear police εδω μεσα

και που να δεις τι κανει; και νεκρα μουνια αναστενει

Σοβαρά ενδιαφέρομαι και θέτω πλειστηριασμό. Αλλα θέω πολλά πουλιά για να συγκρίνω ρε γμτ ειμαι και άσχετη..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σοβαρά ενδιαφέρομαι και θέτω πλειστηριασμό. Αλλα θέω πολλά πουλιά για να συγκρίνω ρε γμτ ειμαι και άσχετη..
συγκριση γινεται μονο live τι να την κανεις την Φερραρι babe αν πηγαινεις ρελαντι; εχουμε κανει και κατι στον χωρο επαγγελματικα καποτε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ανυπερβλητο....ανεξαντλητο....αεναο....αγερωχο....σαν τα ψηλα βουνα ενα πραμα...με αριστερες φιλοσοφικες και πολιτικες ισως πεποιθησεις....ευγε νεε μου :2funny:

ΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ :boobies:

Αν το δεις ανάποδα, είναι μάλλον ακροδεξιό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμα εχεις παλαμαρι τι τη θελεις τη φεραρι.........αμα εχεις ψωλη σαινι τι τη θες τη λαμποργκινι..........

μεγαλες κουβεντες ειχαν πει οι καφριλιον καποτες...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Λοιπον, μιας και πολλες απαντησεις δοθηκαν αν εξηγηθω

1. Ρε παιδες δεν ειπα να μη γαμαμε η' να γαμιομαστε, ειπα οτι ο τροπος με τον οποιο γαμαμε εξαρταται απο την κοινωνια
2. Απο τα θηλαστικα, ειμαστε τα μονα (μαζι με τα δελφινια) που χρησιμοποιουμε το σεξ περα απο τεκνοποιηση και διαιωνιση του ειδους. Η' μηπως καποιοι/καποιες εδω τους αρεσει το κωλογαμησι για τεκνοποιηση?
3. Το σεξ χρησιμοποιειται εδω και χιλιαδες χρονια για διασκεδαση, εξου και τα οργια, παρτουζιτσες, call-girls (η' μηπως θελετε παντου να δωσετε παιδακια?) Ακομα και αυτο το website με το εν λογω ονομα υπαρχει λογω κοινωνικων δρομενων σωστα?
4. δηλαδη τα βιωματα στη παιδικη ηλικια δεν εχουν να κανουν με μη-γονιδιακους παραγοντες? Ορμονικες διαταραχες εχουν αμεση σχεση με το νευρικο συστημα που επηρεαζεται απο την ψυχολογια που κατα συνεπεια επηρεαζεται απο τον κοινωνικο περιγυρο (γιατι η υστερια υπηρχε μονο στις γυναικες πριν 40-50 χρονια και τωρα παρουσιαζεται και στους αντρες?). Τωρα, φιλε Νεαρχε τι να πω οτι λες λιγο μαμακιες? Αν εισαι υποτακτικος η' γκει εχει να κανει λιγο πολυ με ταμπελιτσες που βαζουμε......δηλαδη πως λεμε τα ατομα που ειναι λιγο απ' ολα? αναποφασιστους? η' Masterosubhomobiretro sexual?

Το σεξ ερχεται οντως πρωτα και τα ταμπου μετα...τα τελευταια καθοριζουν πως θα πραξουμε, πως θα συμπεριφερθουμε και πως δε θα αρχισουμε να τη βγαζουμε να την παιζουμε στο clubaki οταν δουμε εναν μουναρο να περναει μπροστα μας. Κλεινοντας, παλι λεγω οτι στο γαμισι πανω δεν υπαρχουν ταμπελες........αλλιως δεν ειναι γαμισι........my opinion guys and girls.......

Επισκέπτης
συγκριση γινεται μονο live τι να την κανεις την Φερραρι babe αν πηγαινεις ρελαντι; εχουμε κανει και κατι στον χωρο επαγγελματικα καποτε

δεν θελω να οδηγήσω ροσι.  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μανία αυτη η συγκριση του πουλιου με το του του, την μηχανη, η το κινητο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν θελω να οδηγήσω ροσι.  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μανία αυτη η συγκριση του πουλιου με το του του, την μηχανη, η το κινητο...

καλα ρε τωρα θα μαθεις ποσο αμεσα συνδεδεμενα ειναι αυτα ολα μεταξυ τους? :P :P

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ετσι ετσι εμεις ειμαστε μια ζωη οι υλιστες εσεις μονο καλη καρδια κοιτατε! αντε γκουντ ναιτ

ποκαχοντας κανε κανενα κουμαντο θελω και εγω λιγο

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Ο αλλος δειχνει to καβλι toy και εγω φιλοσοφω........μαλλον εγω ειμαι ο μαλακας.........Αντε φιλτατοι ολα στη φορα και ετοιμαζω μια τον δικο μου........

Pokahontas

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πικρα παντως να εισαι δεξιος και το πουλι σου να βλεπει αριστερα....εγω δεν ξερω πως θα μπορουσα να το αντεξω....παπαπαπαππα
δε σου παει καρδια να πας στο MEGA Βασιλοπουλο μετα....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πικρα παντως να εισαι δεξιος και το πουλι σου να βλεπει αριστερα....εγω δεν ξερω πως θα μπορουσα να το αντεξω....παπαπαπαππα
δε σου παει καρδια να πας στο MEGA Βασιλοπουλο μετα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Λοιπον, μιας και πολλες απαντησεις δοθηκαν αν εξηγηθω

1. Ρε παιδες δεν ειπα να μη γαμαμε η' να γαμιομαστε, ειπα οτι ο τροπος με τον οποιο γαμαμε εξαρταται απο την κοινωνια
2. Απο τα θηλαστικα, ειμαστε τα μονα (μαζι με τα δελφινια) που χρησιμοποιουμε το σεξ περα απο τεκνοποιηση και διαιωνιση του ειδους. Η' μηπως καποιοι/καποιες εδω τους αρεσει το κωλογαμησι για τεκνοποιηση?
3. Το σεξ χρησιμοποιειται εδω και χιλιαδες χρονια για διασκεδαση, εξου και τα οργια, παρτουζιτσες, call-girls (η' μηπως θελετε παντου να δωσετε παιδακια?) Ακομα και αυτο το website με το εν λογω ονομα υπαρχει λογω κοινωνικων δρομενων σωστα?
4. δηλαδη τα βιωματα στη παιδικη ηλικια δεν εχουν να κανουν με μη-γονιδιακους παραγοντες? Ορμονικες διαταραχες εχουν αμεση σχεση με το νευρικο συστημα που επηρεαζεται απο την ψυχολογια που κατα συνεπεια επηρεαζεται απο τον κοινωνικο περιγυρο (γιατι η υστερια υπηρχε μονο στις γυναικες πριν 40-50 χρονια και τωρα παρουσιαζεται και στους αντρες?). Τωρα, φιλε Νεαρχε τι να πω οτι λες λιγο μαμακιες? Αν εισαι υποτακτικος η' γκει εχει να κανει λιγο πολυ με ταμπελιτσες που βαζουμε......δηλαδη πως λεμε τα ατομα που ειναι λιγο απ' ολα? αναποφασιστους? η' Masterosubhomobiretro sexual?

Το σεξ ερχεται οντως πρωτα και τα ταμπου μετα...τα τελευταια καθοριζουν πως θα πραξουμε, πως θα συμπεριφερθουμε και πως δε θα αρχισουμε να τη βγαζουμε να την παιζουμε στο clubaki οταν δουμε εναν μουναρο να περναει μπροστα μας. Κλεινοντας, παλι λεγω οτι στο γαμισι πανω δεν υπαρχουν ταμπελες........αλλιως δεν ειναι γαμισι........my opinion guys and girls.......

Άρες μάρες κουκουνάρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom