Επισκέπτης
τις εβγαλε καλλιτεχνικα γιατι εχουμε πολυ underwear police εδω μεσα
και που να δεις τι κανει; και νεκρα μουνια αναστενει
Σοβαρά ενδιαφέρομαι και θέτω πλειστηριασμό. Αλλα θέω πολλά πουλιά για να συγκρίνω ρε γμτ ειμαι και άσχετη..
τις εβγαλε καλλιτεχνικα γιατι εχουμε πολυ underwear police εδω μεσα
και που να δεις τι κανει; και νεκρα μουνια αναστενει
Κοίτα ρε για πότε μαζεύτηκαν τα κουρίτσια...
συγκριση γινεται μονο live τι να την κανεις την Φερραρι babe αν πηγαινεις ρελαντι; εχουμε κανει και κατι στον χωρο επαγγελματικα καποτεΣοβαρά ενδιαφέρομαι και θέτω πλειστηριασμό. Αλλα θέω πολλά πουλιά για να συγκρίνω ρε γμτ ειμαι και άσχετη..
Ανυπερβλητο....ανεξαντλητο....αεναο....αγερωχο....σαν τα ψηλα βουνα ενα πραμα...με αριστερες φιλοσοφικες και πολιτικες ισως πεποιθησεις....ευγε νεε μου
ΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
100% ακροδεξιο τι θες να το κοψω να ταισω γατες;Αν το δεις ανάποδα, είναι μάλλον ακροδεξιό.
100% ακροδεξιο τι θες να το κοψω να ταισω γατες;
συγκριση γινεται μονο live τι να την κανεις την Φερραρι babe αν πηγαινεις ρελαντι; εχουμε κανει και κατι στον χωρο επαγγελματικα καποτε
δεν θελω να οδηγήσω ροσι.
Ρε μανία αυτη η συγκριση του πουλιου με το του του, την μηχανη, η το κινητο...
100% ακροδεξιο τι θες να το κοψω να ταισω γατες;
Poka, OK, τώρα το έκανες λιανά...Λοιπον, μιας και πολλες απαντησεις δοθηκαν αν εξηγηθω
καλα ρε τωρα θα μαθεις ποσο αμεσα συνδεδεμενα ειναι αυτα ολα μεταξυ τους?
Πικρα παντως να εισαι δεξιος και το πουλι σου να βλεπει αριστερα....εγω δεν ξερω πως θα μπορουσα να το αντεξω....παπαπαπαππα
δε σου παει καρδια να πας στο MEGA Βασιλοπουλο μετα....
Λοιπον, μιας και πολλες απαντησεις δοθηκαν αν εξηγηθω
1. Ρε παιδες δεν ειπα να μη γαμαμε η' να γαμιομαστε, ειπα οτι ο τροπος με τον οποιο γαμαμε εξαρταται απο την κοινωνια
2. Απο τα θηλαστικα, ειμαστε τα μονα (μαζι με τα δελφινια) που χρησιμοποιουμε το σεξ περα απο τεκνοποιηση και διαιωνιση του ειδους. Η' μηπως καποιοι/καποιες εδω τους αρεσει το κωλογαμησι για τεκνοποιηση?
3. Το σεξ χρησιμοποιειται εδω και χιλιαδες χρονια για διασκεδαση, εξου και τα οργια, παρτουζιτσες, call-girls (η' μηπως θελετε παντου να δωσετε παιδακια?) Ακομα και αυτο το website με το εν λογω ονομα υπαρχει λογω κοινωνικων δρομενων σωστα?
4. δηλαδη τα βιωματα στη παιδικη ηλικια δεν εχουν να κανουν με μη-γονιδιακους παραγοντες? Ορμονικες διαταραχες εχουν αμεση σχεση με το νευρικο συστημα που επηρεαζεται απο την ψυχολογια που κατα συνεπεια επηρεαζεται απο τον κοινωνικο περιγυρο (γιατι η υστερια υπηρχε μονο στις γυναικες πριν 40-50 χρονια και τωρα παρουσιαζεται και στους αντρες?). Τωρα, φιλε Νεαρχε τι να πω οτι λες λιγο μαμακιες? Αν εισαι υποτακτικος η' γκει εχει να κανει λιγο πολυ με ταμπελιτσες που βαζουμε......δηλαδη πως λεμε τα ατομα που ειναι λιγο απ' ολα? αναποφασιστους? η' Masterosubhomobiretro sexual?
Το σεξ ερχεται οντως πρωτα και τα ταμπου μετα...τα τελευταια καθοριζουν πως θα πραξουμε, πως θα συμπεριφερθουμε και πως δε θα αρχισουμε να τη βγαζουμε να την παιζουμε στο clubaki οταν δουμε εναν μουναρο να περναει μπροστα μας. Κλεινοντας, παλι λεγω οτι στο γαμισι πανω δεν υπαρχουν ταμπελες........αλλιως δεν ειναι γαμισι........my opinion guys and girls.......