Νέα

XXX Φωτογραφίες ΜΟΝΟ από τα μέλη γυναίκες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
kalimera paidia....skeytomai na anebaso kai go foto

Αγγελε,
κατ' αρχήν, καλώς ήρθες στο site :)

Ομως ΠΡΙΝ μάθεις ν' ανεβάζεις φώτος, ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ FORUM & ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ POST ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ...

Aπαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων με χρήση greeklish. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον Η/Υ που δεν έχει Ελληνικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε το προς δημοσίευση μήνυμά σας στο παρακάτω link

κι εν συνεχεία να το μεταφέρετε στο thread (γραμμένο πλέον σωστά, μ' ελληνικούς χαρακτήρες) με copy + paste...

Όποιοι/ες χρειάζονται ορθογραφική βοήθεια στις δημοσιεύσεις τους υπάρχει το δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου Open office, το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου και λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες (Microsoft Windows, Solaris, Linux, Μac OS).

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εδω καποιοι κατεβαζανε τις φωτο της λιλας στις δικες σου λες να κολησουν; δεν ξερεις ποση ανωμαλια κυκλοφορει εδω μεσα; βαλε εσυ και αν ειναι θα σε πουμε να την κατεβασεις με την μια

Επισκέπτης
εδω καποιοι κατεβαζανε τις φωτο της λιλας στις δικες σου λες να κολησουν; δεν ξερεις ποση ανωμαλια κυκλοφορει εδω μεσα; βαλε εσυ και αν ειναι θα σε πουμε να την κατεβασεις με την μια

Α...να την ανεβασω και οταν μου πειτε ...να την κατεβάσω.
Πάω να το σκεφτω λιγάκι και να το συζητησω με τις κοπελες και να πιω και λιγακι καφε γιατι προβληματιστηκα..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αστο αν ειναι να καψεις καμια φλατζα απο την σκεψη γαμησε το

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εντάξει κορίτσια, 20 λέει, βγάλε καμια 3- 4 πόντους κάτω...όπως είπε η μουνίτσα, ρουλίνι το χεις το μάτι στο σωστό 17 είναι εύγε!!

Ρόσι εύγε και συ παιδί μου, έτσι να μην ξεχνιόμεθα.
Ρόσι επειδή τα χέρια σου μου άρεσαν πιο πολύ απο όλη την φωτο βγαλε και μια τα χέρια μονα τους.

κ εγω τα χερια κοιταγα...
ε ρε ανωμαλιες που κρυβουμε κ εμεις χαχαχαχαα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να βαλω μια της γκομενας?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ελατε να τα δειτε,θα βαλω μετα τωρα ειμαι στο μαγαζι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Συνημμένα

• iblis12.jpg
    iblis12.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 18

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σου φαινεται για Μ.Ο.16-17? για αυτο εβαλα το χερι μπροστα υπολογισε το ειναι γυρω στα 20, ετσι ειναι τα 16αρια;

Για νάχουμε καλό ρώτημα, εσύ που τα ξέρεις τόσο καλά τα 16άρια;          :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom