You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξηροκαρπάδικο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 983
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 446
@Αγράμματος μας έταξες μια νουβέλα..
Ναι, ναι, ευτυχώς που έχουμε και σένα.Δεν είμαι τέως Γκοτζι..είμαι τέως ιδιοκτήτης..( όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι)
Πώς πέρασες με τα ΚΑΠΗ. Έφαγες τίποτα;
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 446
Κάτι σπανακότυροπιτες πολύ σούπερ...μίλησε η εμπειρία..ωραια πέρασα - παραδοσιακά στην ΑράχωβαΝαι, ναι, ευτυχώς που έχουμε και σένα.
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 446
@Αγράμματος τι έγινε? Έριξες το δόλωμα κι όλη μέρα ξημεριβραδιαζομαι μπας και διαβάσω το αριστούργημα και τίποτα..
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 446
Την άλλη φορά έλα κι εσύ μαζί..έχει σπανατοροπθτα για όλους ( μιλκο όμως δικά σου έξοδα)Ναι, ναι, ευτυχώς που έχουμε και σένα.
Τι πένθος; Πέθανε κανένας παππούς στην εκδρομή από το πολύ μίλκο;Αν δεν ήταν το πένθος θα έβαζα παραδοσιακά τώρα λίγο να μερακλωσουμε
Θα φέρω να πουλήσω και ξηροκάρπια αλεσμένα για τους μασελούχους.Την άλλη φορά έλα κι εσύ μαζί..έχει σπανατοροπθτα για όλους ( μιλκο όμως δικά σου έξοδα)
Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 446
Είπαμε για τον David lynch..τστστσ...( Βέβαια εσύ ξέχασες ότι έχεις 8 κόρες)Τι πένθος; Πέθανε κανένας παππούς στην εκδρομή από το πολύ μίλκο;
Ναι, θα πάνε στην Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας.Για Κυριακή τι πρόγραμμα έχετε; Θα πάτε σε κανένα μοναστήρι;
Θα κάνουν και στάση στο δρόμο, στο γνωστό σημείο στην Εθνική, για να αγοράσουν κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης για τα εγγόνια τους.
Τέτοιους (λαίμαργους) πελάτες θέλουμε - αλλά να πληρώνουν κιόλας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 40K