rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.780
- Πόντοι
- 12.946
Τα νέα είναι ησυχία ....Πάλι βγαίνει! Θα το κλείσει το μαγαζί!
@Αγράμματος , @rodriguez96 , τι νέα;
Να κεράσω αποξηραμένο ανανά χωρίς ζάχαρη;
Τα νέα είναι ησυχία ....Πάλι βγαίνει! Θα το κλείσει το μαγαζί!
@Αγράμματος , @rodriguez96 , τι νέα;
Να κεράσω αποξηραμένο ανανά χωρίς ζάχαρη;
Όλα καλά κι εγώ!Ολα καλά αγαπητέ μου Ωρίωνα, τίποτα το ιδιαίτερα
Ναι θέλω
Εσύ πως τα πας ?
Όλα καλά κι εγώ!
Ορίστε! Οσμωτικός!
Με μόλις 138kCal, τα 40 γραμμάρια για όσους μετρούν θερμίδες!
Nubic, ειδικά για σένα, φροντίσαμε να φέρουμε μπάρες Holigreen!τελείωσαν οι γιορτές, πάνε και οι διαγωνισμοί, τώρα ηρεμία.
Κανένα ξηροκάρπιο δίπλα στη φωτιά ,να λέμε ιστορίες και να ακούσουμε κανένα τραγουδάκι.
Τόση δουλειά κάνεις για να ανεβάσει τις πωλήσεις στο κατάστημα του και ο Γκότζι γράφει ιστορίες για φαντάσματαΕιδικά για τον @CaptainK , φέραμε αμύγδαλο γευστικό, αποφλοιωμένο και ψημένο (γνωστό και ως αμύγδαλο περλέ)
Στου Γκοτζιμπέρι το μαγαζί, θα τα βρείτε όλα!
Θέλεις να ξαναγίνεις μούτσος δηλαδή; Να σε έχω κατά νου για την επόμενη δουλειά;Γεια σου, απορροφητήρα!
Μετά θα πάω στο νήμα μου (του διάσημου ΚΕ), στο νήμα του Αγράμματου, στο ράδιοbou, στους παππούληδες, στο Malakas και σε ό,τι καινούργιο, ενδιαφέρον βγαίνει. Κοινώς, θα ασχοληθώ με το ναυτικό ξανά.
Θα περνάω και από εδώ αλλά ως πελάτης.
Και να έλεγα ότι είχε έμπνευση και ότι θα έβγαζε χρήματα από εκεί...2 λέξεις γράφει, 3 σβήνει.Τόση δουλειά κάνεις για να ανεβάσει τις πωλήσεις στο κατάστημα του και ο Γκότζι γράφει ιστορίες για φαντάσματα
Αφού δεν μπορώ το μουτσιλίκι, Καπετάνιε. Με ζαλίζει η θάλασσα.Θέλεις να ξαναγίνεις μούτσος δηλαδή; Να σε έχω κατά νου για την επόμενη δουλειά;
Πολύ περιπετειώδης τύπος είσαι ρε Ωρι....Αφού δεν μπορώ το μουτσιλίκι, Καπετάνιε. Με ζαλίζει η θάλασσα.
Άλλωστε, ο μπαμπάς με χρειάζεται στο γραφείο.
Δηλαδή δεν θα πουλάς πια φιστίκι στα γήπεδα;Λοιπόν μεταβιβάσω το μαγαζί στον Ωρίωνα που είναι προκομενος και επιχειρηματίας. Εγώ θα έρχομαι για καφέ και θα φέρνω ξηρούς καρπούς ενιωτε.. θα αντεπιστρεψω αργωτερα με καινούριους καρπούς
Ωραία, θα το αναλάβει η Orion Shipping Company και αυτό και θα μετονομαστεί σε Orion Shipping and more Company.Λοιπόν μεταβιβάσω το μαγαζί στον Ωρίωνα που είναι προκομενος και επιχειρηματίας. Εγώ θα έρχομαι για καφέ και θα φέρνω ξηρούς καρπούς ενιωτε.. θα αντεπιστρεψω αργωτερα με καινούριους καρπούς
Εσείς που γυρνάτε τα γήπεδα, τον είχατε δει να πουλάει φιστίκι σε κανένα γήπεδο;Δηλαδή δεν θα πουλάς πια φιστίκι στα γήπεδα;