Νέα

Ξηροκαρπάδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gojiberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 869
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.959
Πόντοι
46.423
Laughing1.gif

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.917
Πόντοι
12.946
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.915
Πόντοι
3.556
Να σας πω και μια ιστορία από όταν ήμουν φαντάρος στην Ρόδο.
Οταν έφτασα λοιπόν με έβαλαν στον τεχνικό γραφείο επειδή τους είπα ότι είχα γνώσεις υπολογιστή, εγώ βέβαια ήθελα τα απογεύματα να παίζω starcraft :rockon:Τελοσπάντων δυο μήνες μετά ήρθε ένα παλικάρι, ο Γιάννης, στο τεχνικό γραφείο και αυτός! Πολύ καλό παιδί, κάναμε παρέα, βγαίναμε στις εξόδους κλπ Αλλά επειδή ήταν υπερβολικά καλός όλο τον έβαζαν να κάνει αγγρείες, μια στα μαγειρία μετά καθαριότητες στις τουαλέτες κλπ Σε κάποια φάση του είπα ρε συ μίλα λίγο είναι κρίμα να σε χώνουν όλη την ώρα, δεν είναι σωστό.. μου απάντησε δεν πειράζει. έτσι είναι στον στρατό, τώρα είμαι νέος κλπ Τον λυπήθηκα είναι η αλήθεια...Πέρασε ενάμισης μήνας έτσι και μας ανακοινώνουν πως σε μια εβδομάδα θα κάνει επίσκεψη ο υποστράτηγος της μεραχίας στο στρατόπεδο, έπεσε πολύ δουλειά δυστυχώς :confused: Την ημέρα της επισκέψεως του, μου λέει ο Γιάννης, αυτός που θα έρθει είναι φίλος του πατέρα μου, έβαλα τα γέλια, του λέω ασε ρε τα σάπια !! Καλά μου λέει περίμενε και θα δεις... Μπαίνει ο υποστράτηγος στο γραφείο μας και αμέσως πάει και του λέει, Γιάννη τι κάνεις εσύ εδώ ?? Δεν μου είπες οτι μπήκες φαντάρος, ο πατέρας σου είναι καλα?? Ε την επόμενη μέρα του έδωσαν ένα μήνα άδεια και μέχρι να πάρει μετάθεση όλη την ημέρα καθόταν στο κψμ :tooth::tooth::tooth:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.139
Πόντοι
6.236
Αυτό ακριβώς είναι που με νευρίασε και ξέκοψα από άλλα νήματα,
ο Τζίμης είναι πολύ εντάξει παιδί, τον έχω γνωρίσει.
Ας μου έλεγε τι πρόβλημα είχε, μίλαγε με γρίφους :confused:
Είναι διακριτικός.
Θα κάνει και αυτός το διάλειμμά του και θα γυρίσει.
Δεν είχε λείψει και καθόλου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.915
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom