Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
τυπε το γκαλαξι ειναι κλειστο ακομα κανε λιγο υπομονη
Και σε εσενα ειχα πει για Φιλοθεη που ειπες οτι συχναζεις αλλα ουτε εσυ εμφανιστηκες τυπε.
:S :S :S
τυπε το γκαλαξι ειναι κλειστο ακομα κανε λιγο υπομονη
Πιστεύω πως άμα βρεις την ανάγκη μιας γυναίκας, τι είναι αυτό που της λείπει... ότι και να είναι ... ελεύθερη παντρεμένη, χωρισμένη, χήρα ... την κανεις ότι θες ... όμως το μεγαλύτερο ποσοστό ψάχνει για ασφάλεια ....
τυπε δεν ειμαι εγω σκληρος χυστης κι ειπα μην φερεις τιποτα μουναρες και εκτεθειςΚαι σε εσενα ειχα πει για Φιλοθεη που ειπες οτι συχναζεις αλλα ουτε εσυ εμφανιστηκες τυπε.
:S :S :S
Έτσι πιστεύω και ‘γώ.Καμία γυναίκα δεν αποδέχεται τον άντρα της να ξενοπηδάει.Εκτός αν ξενοπηδιέται κι αυτή και πατσίζουν.
Απο παντρεμενες/δεσμευμενες αυτες που κερατωνουν ειναι εκεινες που εχουν βαρεθει την ασφαλεια
Οσες τετοιες εχω πηδηξει ειχαν μια χαρα γαμους με μια χαρα συζυγους
Απο οτι εχω δει εγω τουλαχιστον τις γυναικες τις οδηγει στο κερατο η πληξη και η απαξιωση που νιωθουν στο προσωπο του συζυγου τους
Έτσι πιστεύω και ‘γώ.
Η γυναίκα που δίνει πράσινο φως στον άντρα της για ξένοπήδημα είτε έχει βρει κάτι κάτι καλύτερο άλλου ή απλά ψάχνει την απενοχοποίηση για να ξενοπηδηχτει.
Είναι θέμα χρόνου.
Για το swinging που είπε άλλο παλικάρι, αν δεν ξέρετε και οι δυο πολύ καλά γιατί είστε εκεί και δεν έχετε γράψει χιλιόμετρα μαζί θα ληξετε τη σχέση ταχύτατα και με συνοπτικές.
Αν ήταν στην θέση σου ο σκληρός και ακούραστος, θα την πήδαγε μπροστά στον σύζυγο, θα έχυνε στο στόμα της και θα έβλεπε μετά τον σύζυγο να την φιλάει ενώ τα χύσια του θα μούλιαζαν ακόμα στα ούλα της και μετά θα έχυνε και πάνω στον σύζυγο :S :S :SΠριν χωθεις, λες ας δωσω μια ευκαιρια. Ρωτας, εισαι παντρεμενη ή ελευθερη; Παντρεμενη απαντα. Θα ηταν καλυτερα να το σταματησουμε εδω της λες και ευχεσαι καλη συνεχεια. Απαντα "εγω δεν εχω προβλημα παντως".
Η συνεχεια στα μηνυματα που παιχτηκαν καθως και στο τηλεφωνημα ειναι αρκετη για ακομα μια φορα ωστε να μου δινει χαρα που δεν εχω κανει κυρια και μανα καμια τους.
Δεν θα βρεθω με τη τυπισσα, την εφτασα εως εκει που ηθελα και απλα θα τη παρατησω, μπλοκ και τελος. Απλα ηθελα να τσεκαρω οτι για ακομα μια φορα ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεω.
Η ωρα ειναι 23:00, αυτη τη στιγμη που γραφω, η τυπισσα εστειλε ξανα μηνυμα. Εχει ψηθει αγρια για περιπετειες.
Οποιος θελει, στελνει viber αριθμο με πμ και τον καλω βιντεοκληση και βλεπει το μηνυμα που μολις τωρα ηρθε.
Νταξει να στελνουν τα γκομενακια του ινστα στις 23:00 και στις 01:00 οτι γουσταρουν. Αυτη, παντρεμενη γυναικα με παιδι τι σκατα;
Ο τυπος (2 μελη απο εδω μεσα τον εχουν δει τη γνωριζουν τη φαση) ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ παλικαρι, και εμφανιση και τα παντα. Κυρια με τα ολα της την εχει, παντου την εχει παει από οτι δειχνουν οι φωτο και ειναι στη τριχα, ρουχα μαλλια σπιτι ολα.
Δεν ειναι κανας χοντρος φαλακρος, μια χαρα νεο παλικαρι ειναι, στη κυριολεξια μια χαρα. Ανω του μεσου ορου κιολας.
Αυτα, εως τωρα.
Αν ήταν στην θέση σου ο σκληρός και ακούραστος, θα την πήδαγε μπροστά στον σύζυγο, θα έχυνε στο στόμα της και θα έβλεπε μετά τον σύζυγο να την φιλάει ενώ τα χύσια του θα μούλιαζαν ακόμα στα ούλα της και μετά θα έχυνε και πάνω στον σύζυγο :S :S :S
Λακη περιεργο ακουγεται καπως ολο αυτο.
Πως και σε αφησε να τρεχεις σε αγνωστες που δεν γνωριζει και δεν φοβαται να μη κολλησεις κατι;
Συνηθως οι γυναικες που δεν μπορουν να ικανοποιησουν το συντροφο τους, βρισκουν τη λυση και δεν τον αφηνουν να τρεχει αλλου σε αγνωστες.
1. Για να ξενοπηδάς, γνωρίζεις πως η γυναίκα σου είναι λίγη για να σου ικανοποιήσει τις ανάγκες. Ωστόσο μένεις. Πρώτο ψυχολογικό θέμα
2. Η γυναίκα σου γνωρίζει και εχει αποδεκτεί το κέρατο. Μένει σε μια σχέση και τα έχει καλά με τον εαυτό της παρά το ο,τι την έχεις χαρακτηρίσει ανεπαρκή. Δεύτερο ψυχολογικό θέμα.
Ψυχολογικά εις το τετράγωνο. Εκτός φυσικά αν σε έχει κάνει και εκείνη τάρανδο και σε έχει γράψει στις ωοθήκες της. Καλά κρασιά αγαπητέ.
Δεν είναι άγνωστες ρε !
Γνωστές είναι !!!!!!
Σοβαρές κυρίες, παντρεμένες με παιδιά !!!!!
Τις καλύπτει όλες ο Λάκης !!!!!!!!
Ειλικρινά, πιστεύεις ότι υπάρχει γυναίκα που θα αντέξει να την πηδάς 2-3 φορές την ημέρα, κάθε μέρα, για χρόνια ;;;;;
Καμία δεν το αντέχει !!!!!!!!!
Οπότε αναγκαστικά .... συνειδητοποιεί την ανεπάρκειά της !
Εχει γυναικες που γαμιουνται 5-10 φορες την ημερα για χρονια, τι μας λες Λακη;
Ο αντρας δεν μπορει, η γυναικα απλα στηνεται.
Δεν μιλάμε για βίζιτες, πουτάνες και πορνοστάρ φίλε.
παλι τσοντες με νυμφομανεις ειδες;Εχει γυναικες που γαμιουνται 5-10 φορες την ημερα για χρονια, τι μας λες Λακη;
Ο αντρας δεν μπορει, η γυναικα απλα στηνεται.