Αραχτος, κανεις την αναζητηση της ημερας. Πεφτεις πανω στο προφιλ της τυπισσας.
Φωτογραφιες γεματες καυλα, παντου. Με φορεμα, με σορτσακια, με μαγιω, με κολαν, τα παντα. Ποζες παντου γεματες καυλα και ναζια.
Ξαφνικα, βλεπεις πιο κατω να ποζαρει μαζι με ενα παιδακι, τυπος πουθενα. Καμια χωρισμενη λες θα ειναι, μαλιστα. Κλασικη περιπτωση. Η τυπισσα τουμπανο, γυρω στα 32, τερμα. Ματια, σωμα, προσωπο, τερμα ολα.
Σκρολαρεις προς τα κατω, προς τερμα κατω στις φωτογραφιες της. Σε δυο απο τις εκατονταδες που εχει στο προφιλ της, τερμα κατω κατω, εχει και μια που ηταν πριν 6 χρονια με τον τυπο. Προφανως ειναι ο τυπος.
Απο την αλλη, πολυ αερατη η γκομενα στις φωτο, ανετη και γεματη ναζια και σεξουαλισμο. Λες να ειναι καμια ξεχασμενη η φωτο με τον τυπο και να ειναι ειτε χωρισμενη ειτε σε διασταση;
Στελνεις αιτημα, το αποδεχεται στο μπαμ. Στο μπαμ ομως. Στελνεις μηνυμα, συντομο και απλο, ανθρωπινο οχι πεσιμο. Απανταει επισης στο μπαμ. Δεν εχετε κανεναν κοινο φιλο γνωστο, τιποτα.
Πριν χωθεις, λες ας δωσω μια ευκαιρια. Ρωτας, εισαι παντρεμενη ή ελευθερη; Παντρεμενη απαντα. Θα ηταν καλυτερα να το σταματησουμε εδω της λες και ευχεσαι καλη συνεχεια. Απαντα "εγω δεν εχω προβλημα παντως".
Η συνεχεια στα μηνυματα που παιχτηκαν καθως και στο τηλεφωνημα ειναι αρκετη για ακομα μια φορα ωστε να μου δινει χαρα που δεν εχω κανει κυρια και μανα καμια τους.
Δεν θα βρεθω με τη τυπισσα, την εφτασα εως εκει που ηθελα και απλα θα τη παρατησω, μπλοκ και τελος. Απλα ηθελα να τσεκαρω οτι για ακομα μια φορα ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεω.
Η ωρα ειναι 23:00, αυτη τη στιγμη που γραφω, η τυπισσα εστειλε ξανα μηνυμα. Εχει ψηθει αγρια για περιπετειες.
Οποιος θελει, στελνει viber αριθμο με πμ και τον καλω βιντεοκληση και βλεπει το μηνυμα που μολις τωρα ηρθε.
Νταξει να στελνουν τα γκομενακια του ινστα στις 23:00 και στις 01:00 οτι γουσταρουν. Αυτη, παντρεμενη γυναικα με παιδι τι σκατα;
Ο τυπος (2 μελη απο εδω μεσα τον εχουν δει τη γνωριζουν τη φαση) ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ παλικαρι, και εμφανιση και τα παντα. Κυρια με τα ολα της την εχει, παντου την εχει παει από οτι δειχνουν οι φωτο και ειναι στη τριχα, ρουχα μαλλια σπιτι ολα.
Δεν ειναι κανας χοντρος φαλακρος, μια χαρα νεο παλικαρι ειναι, στη κυριολεξια μια χαρα. Ανω του μεσου ορου κιολας.
Αυτα, εως τωρα.