Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
364
Πόντοι
21
Η ιερόδουλη νοιώθει τον φυλακόβιο διότι έχουν πολλά κοινά αφού κι αυτόν τον πηδάνε στη φυλακή!
Αρκετές γυναίκες ιερόδουλες και μη τρέφουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια και εμμονή για αδύναμους και ταλαιπωρημενους

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.112
Πόντοι
201
Αρκετές γυναίκες ιερόδουλες και μη τρέφουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια και εμμονή για αδύναμους και ταλαιπωρημενους

Βλέπουν σε αυτούς μια εικόνα από τον ίδιο τον εαυτό τους.

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
588
Πόντοι
81
Σας Εχω ξανα αναφερει οτι μια που τραβιόμασταν ηθελε να νοικιασει σπιτι να μενουμε μαζι....
==φυσικα δεν το δεχτηκα,
==αλλη ηθελε σοβαρη σχεση-σχεση, την κοπανησα...
==Η αλλη ειχε συνειδητοποίηση την υποσταση της και πιστευε οτι δεν ηταν σε θεση να κανει σχεση.....
Πολλα τα ζητηματα με τα Κοριτσια, οσον αφορα την προσωπικη τους ζωη......
Ψυχολογικα,παιδια σε Αναμονη,κοινωνικος κυκλος που δεν πρεπει να γνωριζει,ουσιες, αλκοολ
καταπιεσμενα θελω, καψουρες,ξεσπασματα......αποθημενα, φοβιες, ψευτομαγκιες
γενικως δυσκολες ψυχες!!!!!!!!!!!!
==Η αλλη μου Ελεγε....ξερεις τι ειναι να εισαι τοσες ωρες κλεισμενη εδω μεσα κ να περνας
την ζωη σου με αυτες τις συνθηκες μεσα σε αυτο το περιβαλλον????
Για αυτο το Σαββατοκύριακο τα δινω ολα εξω................
Πολυεξοδες, λουσουδες, σπαταλες κ τσιγκουνες σε αλλα, μοστρατες..................

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
364
Πόντοι
21
IMG_20250119_182350.jpg

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
588
Πόντοι
81
Πως πιστεύετε η συγκεκριμένη εκδιδόμενη θα αντιδρούσε σε μια σοβαρή σχεση
IMG_20250120_193247.jpg
Εαν σας Αγαπουσε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.........Θα σας εκανε δωρο ενα ΚΕΡΑΤΟΚΟΦΤΗ νεας Τεχνολογιας,
ωστε να κυκλοφορείται χωρις Προβλημα.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
309
Πόντοι
26
Εαν σας Αγαπουσε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.........Θα σας εκανε δωρο ενα ΚΕΡΑΤΟΚΟΦΤΗ νεας Τεχνολογιας,
ωστε να κυκλοφορείται χωρις Προβλημα.
με ποιον τροπο μπορει μια ιεροδουλη να ερωτευτει πελατη της?

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
588
Πόντοι
81
με ποιον τροπο μπορει μια ιεροδουλη να ερωτευτει πελατη της?
Φιλε Καλησπερα,
Η Εργαζομενη -οι Περισσοτερες απο δαυτες- Εχουν αποκτηση μια ιδιαιτερη Ψυχολογια
Για να Ερωτευτει οπως ολες οι ΜπαρουτοΚαπνισμενες Γκομενες οι οποιες εχουν το ΓαμΙση
σαν Κατουρημα και την Πουτσα ως Τηλεκοντρολ,
Πρεπει να Συμβουν κατι απο αυτα τα 4
=1 Να εισαι Παρα πολυ ωραιος Γκομενος & Παιχτης
=2 Να εισαι Μεγαλη Λερα-Απατη-Νυχτας-Μπαβος-Παραγοντας-Σκοτωνω..Πορτας,Φουμαρτζης...........
=3 Να εχεις Κοινωνικο Στατους Ιατρος,Δικηγορος, Πολιτικος, Λεφτας κτλ
=4 Να Μπορεσεις να την Δεις ως Ανθρωπο-οχι σαν Τρυπα-Κορμι
Να Αγγιξεις χοδρες & Αποκρυφα Σημεια της Ψυχης της.....
Εαν δηλαδη, μπορεσεις και ανοιξεις την Κερκοπορτα....ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ.......

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
456
Ο γκόμενος της ιερόδουλης είναι ο μόνος με τον οποίο νιώθει κάτι όταν την πηδάει...Γι αυτό θα τους φροντίζουν καλά τους φυλακόβιους τους.
Κάνετε λάθος εδώ μέσα νομίζετε ότι μια πουτάνα μεταμορφώνεται και παύει να είναι πουτάνα εκτός μπουρδέλου.
Το νταβά-φυλακόβιο τον έχει για προστασία, για ναρκωτικά, για σκύλο.
Κιαυτός "πληρώνει" για να γαμήσει, απλά σε είδος.
Και μάλιστα ΠΟΛΥ πιο ακριβά, γιαυτό και του κάνει καλα΄γαμήσια, μεγάλα σε διάρκεια, ακάποτα κλπ.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
588
Πόντοι
81
Κάνετε λάθος εδώ μέσα νομίζετε ότι μια πουτάνα μεταμορφώνεται και παύει να είναι πουτάνα εκτός μπουρδέλου.
Και μάλιστα ΠΟΛΥ πιο ακριβά, γιαυτό και του κάνει καλα΄γαμήσια, μεγάλα σε διάρκεια, ακάποτα κλπ.
Για σου ρε Φιλε,
Καποιες με Παρακαλαγαν να τις παρω Ακαποτα-
Απλα το Αναφερω......-δεν το κανω ποτε-

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.597
Πόντοι
11.331
Συναγωνιστή αναφέρθηκε ήδη.

Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν ρίσκο. Δεν έχει σημασία το επάγγελμα.

Την καταστροφή μπορεί κάποιος να τη βρει εξίσου εύκολα είτε από εκδιδόμενη, ή από μη εκδιδόμενη.

Εγώ μιλώντας προσωπικά, πιό πολύ πλέον επιφυλάσσομαι για τις μη εκδιδόμενες, παρά για τις εκδιδόμενες. Τουλάχιστον οι εκδιδόμενες είναι σε καλύτερη θέση να εκτιμήσουν.

Όταν ένας α΄νθρωπος αποφασίζει να αράξει, είναι σε θέση να αξιολογεί και τις συνέπειες των επιλογών του. Το είπε η φιλενάδα μας σε προηγούμενες σελίδες.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
364
Πόντοι
21
Την καλησπέρα μου σε όλους.

Διαβάζοντας όλα τα σχόλια με κάποια θα συμφωνήσω αν και εγώ είμαι της άποψης πως εφόσον η γυναίκα κάνει αυτή την δουλειά καλό είναι να μην έχει γκομενο-σχέση η ότι άλλο....

Δεσμος μεταξύ πελάτη-σεξεργάτριας είναι πιο πιθανός και ξεκάθαρος διότι και οι δύο ξέρουν τι θέλουν ο ένας από τον άλλον.
Φιλιά με συναίσθημα βγαίνουν πάνω στη δουλειά, εμενα τουλάχιστον,μου τυχαίνει πολλές φορές!

Επίσης δεν είναι απαραίτητος ένας γκόμενος ώστε να νιώσουμε ασφαλεια η να είναι προστάτης μας!

Μπορεί να υπάρχει σχέση με κοπέλα του χωρου θεωρώ στο 15% υπο προϋποθέσεις αλλά και αυτό θα είναι ψυχοφθορο και καταστροφή και για τους δύο κάποια στιγμή!

Αυτά από εμένα:smitten::hi:
.

• Like
Αντιδράσεις: NELLO

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
18
Like
11.132
Πόντοι
4.496
Την καλησπέρα μου σε όλους.

Διαβάζοντας όλα τα σχόλια με κάποια θα συμφωνήσω αν και εγώ είμαι της άποψης πως εφόσον η γυναίκα κάνει αυτή την δουλειά καλό είναι να μην έχει γκομενο-σχέση η ότι άλλο....

Δεσμος μεταξύ πελάτη-σεξεργάτριας είναι πιο πιθανός και ξεκάθαρος διότι και οι δύο ξέρουν τι θέλουν ο ένας από τον άλλον.
Φιλιά με συναίσθημα βγαίνουν πάνω στη δουλειά, εμενα τουλάχιστον,μου τυχαίνει πολλές φορές!

Επίσης δεν είναι απαραίτητος ένας γκόμενος ώστε να νιώσουμε ασφαλεια η να είναι προστάτης μας!

Μπορεί να υπάρχει σχέση με κοπέλα του χωρου θεωρώ στο 15% υπο προϋποθέσεις αλλά και αυτό θα είναι ψυχοφθορο και καταστροφή και για τους δύο κάποια στιγμή!

Αυτά από εμένα:smitten::hi:
και εγω που εκοψα τα μαλλια τι θα κανουμε τωρα????:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::buck2::buck2::buck2::buck2::think::think::think::headbang::headbang::headbang::2funny::2funny::2funny::angel::angel::angel::cheesy::cheesy::cheesy:

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
364
Πόντοι
21
Τι εννοείς πως θα ήταν η συμπεριφορά μας;
Οπως αρμόζει σε κάθε σχέση
Δηλαδή πιστεύετε επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν μπορούμε να αγαπήσουμε κ να αγαπηθουμε;
2025 έχουμε
.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom