Νέα

Ξενοπήδημα και γυναίκες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο ξενογαμιούνται οι παντρεμένες/σε σχέση;

• Πολύ, όπως και οι άνδρες

Ψήφοι: 45 39,5%
  • Αρκετά, αλλα όχι όπως και οι άνδρες

Ψήφοι: 50 43,9%
  • Λίγο, το κάνουν πολύ σπάνια

Ψήφοι: 17 14,9%
  • Καθόλου, σχεδόν ποτέ

Ψήφοι: 2 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    114
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 179312
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Άλλο θέμα αυτο, αστυνομικό ρεπορτάζ. Εμένα με ενδιαφέρει η συζήτηση πάνω στο ερώτημα της ψηφοφορίας. Πιστεύω οτι το κάνουν αρκετά. Ξενο πηδιούνται πολύ περισσότερο απο όσο φαίνεται. Τους αρέσει το σεξ όσο και σε εμάς, εκείνες το απολαμβάνουν περισσότερο. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνουν το ίδιο αν όχι περισσότερο είναι η δομή της κοινωνίας. Αλλα και παλι εχουν τον τροπο τους.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.809
Πόντοι
3.506
Άλλο θέμα αυτο, αστυνομικό ρεπορτάζ. Εμένα με ενδιαφέρει η συζήτηση πάνω στο ερώτημα της ψηφοφορίας. Πιστεύω οτι το κάνουν αρκετά. Ξενο πηδιούνται πολύ περισσότερο απο όσο φαίνεται. Τους αρέσει το σεξ όσο και σε εμάς, εκείνες το απολαμβάνουν περισσότερο. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνουν το ίδιο αν όχι περισσότερο είναι η δομή της κοινωνίας. Αλλα και παλι εχουν τον τροπο τους.

Προφανώς και το κάνουν. Περισσότερο από αρκετά. Δεν θα τις καταλάβεις εύκολα όμως. Εκτιμάνε πλήρως την εχεμύθεια, το διακριτικό φλερτ, τους καλούς τρόπους... Και το "βαρύ" παρελθόν σου. Εξ' ου και οι μεγάλες επιτυχίες γίνονται πλέον είτε μέσω σόσιαλ είτε σε χώρους εργασίας.

Στα λέει ένας που τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το να πηδά παντρεμένες/χωρισμένες.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 179312
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Προφανώς και το κάνουν. Περισσότερο από αρκετά. Δεν θα τις καταλάβεις εύκολα όμως. Εκτιμάνε πλήρως την εχεμύθεια, το διακριτικό φλερτ, τους καλούς τρόπους... Και το "βαρύ" παρελθόν σου. Εξ' ου και οι μεγάλες επιτυχίες γίνονται πλέον είτε μέσω σόσιαλ είτε σε χώρους εργασίας.

Στα λέει ένας που τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το να πηδά παντρεμένες/χωρισμένες.

Συμφωνώ. Είμαι ανάμεσα σε πολύ και αρκετά. Τι εννοεις ως «βαρυ παρελθόν»;

ntilitzer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
  Απο τη δουλειά μου και το κοινωνικό περιβάλλον πιστεύω ότι οι ελληνίδες παντρεμένες(πόσω μάλλον μάνες) είναι πολύ πουριτανές για κάτι τέτοιο..
Κανείς δε ξέρει βέβαια τι παίζει στο κρεβάτι του καθενώς.
Συναναστρέφομαι με ελληνίδες άνω των 30 και αμφιβάλλω ότι γίνεται κάτι.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Μετα το βιτριολιασμα τυπε απο Σεπτεμβρη ξενοπηδημα!!!

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Το σιγουρο ειναι οτι ξερουν να κρυβονται καλυτερα απο εμας οταν το κανουν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Για να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.

Λείπει η επιλογή "πολύ, περισσότερο από τους άνδρες".

Απο τη δουλειά μου και το κοινωνικό περιβάλλον πιστεύω ότι οι ελληνίδες παντρεμένες(πόσω μάλλον μάνες) είναι πολύ πουριτανές για κάτι τέτοιο..
Κανείς δε ξέρει βέβαια τι παίζει στο κρεβάτι του καθενώς.
Συναναστρέφομαι με ελληνίδες άνω των 30 και αμφιβάλλω ότι γίνεται κάτι.

Μας δουλεύεις ρε τύπε? Δεν ξενοπηδιουνται απλά, ξενοξεκωλιαζονται!!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Ξενογαμιώνται αβέρτα αλλά δεν το διατυμπανίζουν. Ειδικά στον χώρο εργασίας και πάντα μεταξύ παντρεμένων.

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Λείπει η επιλογή "πολύ, περισσότερο από τους άνδρες".

Μας δουλεύεις ρε τύπε? Δεν ξενοπηδιουνται απλά, ξενοξεκωλιαζονται!!
Ειναι και πιο ασφαλες ετσι να μην πιασουν και παιδι.

Charis38

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2020
Like
25
Πόντοι
0
Θα παραθέσω μια αποψη του τιτάνα Ραπτόπουλου..αν δείξεις σε μια γκόμενα παντρεμένη η και οχι,ότι είσαι σοβαρός κ εχεμυθος κ δεν θα μάθει κανείς τπτ..την έχεις ξεκωλιασει!!

Hawk1678

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2020
Like
284
Πόντοι
20
Πιστεύω πως άμα βρεις την ανάγκη μιας γυναίκας, τι είναι αυτό που της λείπει... ότι και να είναι ... ελεύθερη παντρεμένη, χωρισμένη, χήρα ... την κανεις ότι θες ... όμως το μεγαλύτερο ποσοστό ψάχνει για ασφάλεια ....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Παντα οταν ειμαι με κοπελα..δεν παω με αλλη.
Αν τυχει κατι καλο θα μεινουμε στο φλερτ. αν επιμενει και αξιζει, τοτε χωριζουμε αυτην που εχουμε. :grin:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.236
Πόντοι
3.846
Μια χαρά πηδιούνται οι παντρεμένες γιατί νομίζεις ότι μετά από 10 χρόνια γάμου και αν προσθέσουμε μία 5ετία σχέσης ακόμη θέλουν τους άντρες τους ή οι άντρες τους εκείνες;

Είχα σχέση σχεδόν 2 χρόνια με παντρεμένη και μου έλεγε ότι με τον άντρα της απλά ζούνε στο ίδιο σπίτι, είχαν δύο παιδιά και δεν κοιμόντουσαν καν στο ίδιο δωμάτιο.

Για αυτόν που είπε ότι οι Ελληνίδες είναι πολύ πουριτανές: Όταν δεις σε dating app γυναίκα που δε δείχνει το πρόσωπό της 9,5/10 είναι παντρεμένη.

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Είναι αποτελεσμα της πατριαρχιας. Και οι γυναικες ειναι ανθρωποι. Εδω χιλιαδες παντρεμενοι πανε στα μπουρδελα για να ξενοπηδηξουν, μια γυναικα δεν εχει αυτη την επιλογη. Οταν η σχεση εχει τελειωσει τυπικα και δεν υπαρχει ουσια γιατι να καθεται να περιμενει; Ο γαμος σαν θεσμος ειναι προβληματικος. Ναι το κερατο δεν ειναι ωραιο για την πλευρα που το μαθαινει, ομως γινεται αποδεκτο οταν κατανοηθουν τα αιτια ή μπορεις να το προλαβεις. Μην κατακρινεται λοιπον τις γυναικες που το κανουν, γιατι το κανετε και εσεις. Προσωπικα δεν ειμαι παντρεμενος και δεν παω με παντρεμενες. Εχω αρκετα ξεκαθαρα τα πραγματα στη ζωη μου.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Μια χαρά πηδιούνται οι παντρεμένες γιατί νομίζεις ότι μετά από 10 χρόνια γάμου και αν προσθέσουμε μία 5ετία σχέσης ακόμη θέλουν τους άντρες τους ή οι άντρες τους εκείνες;

Είχα σχέση σχεδόν 2 χρόνια με παντρεμένη και μου έλεγε ότι με τον άντρα της απλά ζούνε στο ίδιο σπίτι, είχαν δύο παιδιά και δεν κοιμόντουσαν καν στο ίδιο δωμάτιο.

Για αυτόν που είπε ότι οι Ελληνίδες είναι πολύ πουριτανές: Όταν δεις σε dating app γυναίκα που δε δείχνει το πρόσωπό της 9,5/10 είναι παντρεμένη.
Αλλες πηδιουνται αλλες οχι..αναλογα τον ανθρωπο και καποιες καταστασεις ειναι και αυτο.
το σιγουρο ειναι τουλαχιστον για τους νεους...οτι κανεις δεν παντρευεται με την λογικη οτι θα παει με αλλες μετα.
αυτα τυχαινουν και ειναι πολλοι οι παραγοντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom