Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Για να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.
Για συγχωνευση το βλεπω...Για να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.
Όταν λες βιτριόλι;Για συγχωνευση το βλεπω...
Βιτριολι φαση..
Άλλο θέμα αυτο, αστυνομικό ρεπορτάζ. Εμένα με ενδιαφέρει η συζήτηση πάνω στο ερώτημα της ψηφοφορίας. Πιστεύω οτι το κάνουν αρκετά. Ξενο πηδιούνται πολύ περισσότερο απο όσο φαίνεται. Τους αρέσει το σεξ όσο και σε εμάς, εκείνες το απολαμβάνουν περισσότερο. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνουν το ίδιο αν όχι περισσότερο είναι η δομή της κοινωνίας. Αλλα και παλι εχουν τον τροπο τους.
Προφανώς και το κάνουν. Περισσότερο από αρκετά. Δεν θα τις καταλάβεις εύκολα όμως. Εκτιμάνε πλήρως την εχεμύθεια, το διακριτικό φλερτ, τους καλούς τρόπους... Και το "βαρύ" παρελθόν σου. Εξ' ου και οι μεγάλες επιτυχίες γίνονται πλέον είτε μέσω σόσιαλ είτε σε χώρους εργασίας.
Στα λέει ένας που τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το να πηδά παντρεμένες/χωρισμένες.
Για να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.
Απο τη δουλειά μου και το κοινωνικό περιβάλλον πιστεύω ότι οι ελληνίδες παντρεμένες(πόσω μάλλον μάνες) είναι πολύ πουριτανές για κάτι τέτοιο..
Κανείς δε ξέρει βέβαια τι παίζει στο κρεβάτι του καθενώς.
Συναναστρέφομαι με ελληνίδες άνω των 30 και αμφιβάλλω ότι γίνεται κάτι.
Ειναι και πιο ασφαλες ετσι να μην πιασουν και παιδι.Λείπει η επιλογή "πολύ, περισσότερο από τους άνδρες".
Μας δουλεύεις ρε τύπε? Δεν ξενοπηδιουνται απλά, ξενοξεκωλιαζονται!!
Να τοποθετηθουν ο Τατσοπουλος κι ο Σπαλιαρας :SΓια να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.
Αλλες πηδιουνται αλλες οχι..αναλογα τον ανθρωπο και καποιες καταστασεις ειναι και αυτο.Μια χαρά πηδιούνται οι παντρεμένες γιατί νομίζεις ότι μετά από 10 χρόνια γάμου και αν προσθέσουμε μία 5ετία σχέσης ακόμη θέλουν τους άντρες τους ή οι άντρες τους εκείνες;
Είχα σχέση σχεδόν 2 χρόνια με παντρεμένη και μου έλεγε ότι με τον άντρα της απλά ζούνε στο ίδιο σπίτι, είχαν δύο παιδιά και δεν κοιμόντουσαν καν στο ίδιο δωμάτιο.
Για αυτόν που είπε ότι οι Ελληνίδες είναι πολύ πουριτανές: Όταν δεις σε dating app γυναίκα που δε δείχνει το πρόσωπό της 9,5/10 είναι παντρεμένη.