Νέα

Ξαδέρφη φαντασίωση μονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Thessgeorge
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.815
Πόντοι
216
Καλησπέρα θέλω να πηδήξω την ξαδέρφη μου δεν μπορώ άλλο να το σκέφτομαι να της το πω στα ίσια λέτε?
Κ αυτήν μου έχει δώσει κάποια σημάδια αλλά μπορεί να είναι λάθος και να κάνω μλκια.
Το θέμα ομως είναι μαζί με έναν μλκ και εγώ έχω σχέση αλλά κάνουμε πολλά πράγματα οι 2 μας όπως θάλασσα καφέ ποτό ψώνια γενικά είμαστε πολύ κοντά και τα λέμε όλα μεταξύ μας ακόμα και λεπτομερειες για το πώς πηδιεται μου λέει 29 αυτή 32 εγώ μουναρα ψηλή αδύνατη κωλαρα βυζάρες μεγαλες..
Μάλλον δεν θα το τολμήσω γιατί θα την χάσω μετά δεν είναι χαζή ούτε κανένα πουτανακι σπουδαγμένη με μεταπτυχιακά την δουλειά της την παρέα της δεν έχω που αλλού να το πω για να πάρω γνώμη οπότε το γράφω εδω!
Να της πω στα ίσια θέλω να σε πηδήξω το σκέφτομαι από το πρωί ως το βράδυ η να αφήσω τα πράγματα όπως έχουν?

Τύπε το κανελώνεις το ρυζόγαλο; Είσαι ο ιδανικός homoκολλητος της...

Επισκέπτης
Κροατία θα το πάρει στα πεναλτυ

Ελπιζω να μην το επαιξες και στο στοιχημα  :grin:

Ρε συ συζητας με την ξαδερφη σου για γαμησια ? Τι λετε δλδ ? Ποσο τον εχει ο γαμιας της, αν τη γαμαει απο κωλο ? Αυτα τα κανουν οι γκομενες με τις φιλες τους ή με τους  :gay: φιλους τους.

karlota

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
8
Πόντοι
0
Ανέβασε καμία φωτογραφία της για αρχή να τη δούμε και εμείς.

OP
OP
T

Thessgeorge

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Ελπιζω να μην το επαιξες και στο στοιχημα  :grin:

Ρε συ συζητας με την ξαδερφη σου για γαμησια ? Τι λετε δλδ ? Ποσο τον εχει ο γαμιας της, αν τη γαμαει απο κωλο ? Αυτα τα κανουν οι γκομενες με τις φιλες τους ή με τους  :gay: φιλους τους.

το παιξα χαλαλι ομως....

ναι συζηταμε τα ειχε με εναν και μου ελεγε με καθε λεπτομερεια τι της κανει στο κρεβατι βεβαια ρωτησα και εγω για πες τι σου κανει και σου αρεσει τοσο πολυ και αυτη αρχισε να μου λεει με καθε λεπτομερεια.. επισης οποτε παω σπιτι της κανενα εσωρουχο θα χει εξω στρινγκ σουτιεν τα βλεπω και τρελαινομαι θελω οσο τιποτα αλλο να την πηδηξω.
μαλλον στην μλκια θα μεινω το κοβω για εκει παει δυστυχως δεν θα τολμησω

δεν ειμαι gay φιλε ελεος

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.277
Πόντοι
486
Ρε φίλε εννοείται πως αυτές τις βρώμικες σκέψεις για την ξαδέλφη σου τις ξεχνάς. Μην ακούς τι σου λένε προχώρα και κάνε παιχνίδι, σκεφτόμαστε με το πάνω κεφάλι και όχι με το κάτω. Συγγενείς πρώτου βαθμού είστε, υπάρχει οικειότητα λόγω συγγένειας και ασφαλώς οι κοντινές ηλικίες σας έχουν φέρει πιο κοντά σε φιλικό επίπεδο.

Δεν είμαστε ζώα να πηδάμε μάνες, αδελφές γιαγιάδες αλλά νοημονες άνθρωποι που συνυπάρχουμε σε έναν πλανήτη 7δις. Στροφή και αλλού φίλε

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Έπεσες σε όλα έξω μαν άστο καλύτερα

Τυπε ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις προσβαση καθολου σε μουνι ... γιαυτο εχεις τετοιες διαστροφες...

Κατα πασα πιθανοτητα κατοικεις σε χωριο και τον παιζεις βλεποντας την ξαδερφη σου να απλωνει στριγκ στο απεναντι σπιτι

Ολα τα αλλα που λες ειναι παραμυθια ....

Ασε ησυχη την ξαδερφη σου , δε νομιζω οτι εχει προορισμο στην ζωη της να ξεκαβλωσει τον αυνανα απο το σοι ...

Αν θελεις να ξεκαβλωσεις βρες κανα μπουρδελο και γαμα καμια που να εχει το ιδιο στυλ σωματος,εμφανισης ...

OP
OP
T

Thessgeorge

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Τυπε ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις προσβαση καθολου σε μουνι ... γιαυτο εχεις τετοιες διαστροφες...

Κατα πασα πιθανοτητα κατοικεις σε χωριο και τον παιζεις βλεποντας την ξαδερφη σου να απλωνει στριγκ στο απεναντι σπιτι

Ολα τα αλλα που λες ειναι παραμυθια ....

Ασε ησυχη την ξαδερφη σου , δε νομιζω οτι εχει προορισμο στην ζωη της να ξεκαβλωσει τον αυνανα απο το σοι ...

Αν θελεις να ξεκαβλωσεις βρες κανα μπουρδελο και γαμα καμια που να εχει το ιδιο στυλ σωματος,εμφανισης ...

χαχαχα θεσσαλονικη μενω τα μουνια που εχω πηδηξει εσυ ουτε σε ονειρα θα τα πηδηξεις

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
χαχαχα θεσσαλονικη μενω τα μουνια που εχω πηδηξει εσυ ουτε σε ονειρα θα τα πηδηξεις

Τυπε βγες και λιγο εξω απο το σπιτι εχουν και αλλες γκομενες μουνια περα απο τις συγγενεις σου χαχα

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Εφόσον όπως λες έχεις κομματιάσει όλη την Βόρεια Ελλάδα και σε παρακαλάνε άλλα τόσα μουνιά να τα ξεκωλιάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς λογικά και να συνεχίσεις να σοδομίζεις μωράκια ΠΛΗΝ της ξαδέρφης σου (όσο μουνάρα και αν είναι).
Άλλωστε, όλοι κάπου, κάπως, κάποτε φανταστήκαμε ότι γαμάμε κάποια ξαδέρφη ή κάποια μουνάρα θειά μας, αλλά δεν το κάναμε και θέμα.
Το πιο πιθανό είναι ότι απλά νιώθει μεγάλη οικειότητα μαζί σου (αν έχουν όπως τα γράφεις τα πράγματα) and that's all!

:sunglasses:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ξαδέρφες απο άλλο σόι;Πως γίνεται αυτό;
Εννοώ όχι δικές μου ξαδέρφες.
Εγώ είμαι ξάδερφος με το παιδί από την μάνα του και οι ξαδέρφες που γάμησε αυτός είναι από τον πατέρα του. Με μένα αυτές δεν έχουν σχέση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Μπορεί να είναι φίδια αλλά σκέψου την μικρή κατ' εσέ πιθανότητα να είναι αλήθεια, πόσο θα κάβλωνες ρε φίλε... Εγώ επειδή τις γνωρίζω και τις δύο και είδα να τον καβλαντίζουν τον ξάδερφο πολύ άγρια, σου λέω ότι έτσι έγινε. Εσύ μπορείς να λες ότι γουστάρεις.

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Τι να σου πω ρε φιλε..ακομα και να γουσταρει..αν μαθευτει..Αν ηταν τριτη ξαδερφη,στα αρχιδια σου..εχω τριτες ξαδερφες που δεν τις εχω δει ποτε στην ζωη μου...Απλως αυτη η σχεση ειναι κοντινη...Και κατι αλλο..δεν γινεται να γαμας μουναρες...καλυτερες κι απο εκεινη εμφανησιακα και να την θες ακομα
...Οσο μουναρα και να ειναι μια γυναικα, γαμιωντας αλλες ,σου περναει..Παιζει αισθημα μηπως;;Δυο γυναικες που ηθελα να πηδηξω πολυ στην ζωη μου..μολις τις πηδηξα, τις ερωτευτηκα..

:think:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ε δεν το πιστεύω ρε τύποι..Εχθες πόσταρα για την ξαδέρφη μου το τούμπανο και ενώ έχουμε να τα πούμε πάνω από 2 μήνες μου έσκασε μνμ τώρα μολις ότι έρχεται να με βρει για Π/Σ/Κ !!!
:S :S :S

Ε άμα δεν γαμησω και αυτή τη φορά να  με λένε έτσι όπως με λένε... :2funny: :2funny: :2funny:
:coffee:

OP
OP
T

Thessgeorge

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Ε δεν το πιστεύω ρε τύποι..Εχθες πόσταρα για την ξαδέρφη μου το τούμπανο και ενώ έχουμε να τα πούμε πάνω από 2 μήνες μου έσκασε μνμ τώρα μολις ότι έρχεται να με βρει για Π/Σ/Κ !!!
:S :S :S

Ε άμα δεν γαμησω και αυτή τη φορά να  με λένε έτσι όπως με λένε... :2funny: :2funny: :2funny:

Από?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ειπε, "ο ξαδερφος μου γαμησε δυο ξαδερφες απο το αλλο σόι".
Εσενα ο ξαδερφος σου δεν εχει ξαδερφες απο το δευτερο σόι?
Έχω ξάδερφο που γάμησε δύο πρώτες του ξαδέρφες από άλλο σόι.
Λείπει το "το" απο το δεύτερο σόι και με μπέρδεψε.
Μπορεί να είχα πιει και καμια μπύρα παραπάνω  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom