ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.476
- Πόντοι
- 24.596
κατεβαινω σε λιγο παλι κατω στην ξαδελφη μου να φυγουν τα χοντρα :- :S :S :S
Ε δεν το πιστεύω ρε τύποι..Εχθες πόσταρα για την ξαδέρφη μου το τούμπανο και ενώ έχουμε να τα πούμε πάνω από 2 μήνες μου έσκασε μνμ τώρα μολις ότι έρχεται να με βρει για Π/Σ/Κ !!!
:S :S :S
Ε άμα δεν γαμησω και αυτή τη φορά να με λένε έτσι όπως με λένε...![]()
![]()
ΕρχεταιΡε μηπως η ξαδερφη σου διαβαζει μπου ....χαχαχαχαχα
τυπε κατι ακουστηκε οτι θα ανακουφισει ολο το σοι σε ενδειξη αγαπηςΤυποι,συμβαίνει τώρα,πιπαλεκος πιπωνει ξάδερφο του στα γκουντυς Συγγρού.![]()
![]()
![]()
τυπε κατι ακουστηκε οτι θα ανακουφισει ολο το σοι σε ενδειξη αγαπης![]()
:S :S :S
φημες τυπε..επειδη του αρεσει να εξυπηρετει κοσμο![]()
![]()
τυπε,λες να τον παίρνει ο πιπαλεκος?
![]()
![]()
![]()
τυπε γιατι δεν πεταξες εξω το κανονικο ματζαφλαριΜε τις ξαφέλφες γίνονται οι πρώτοι πειραματισμοί. Εγώ όταν ήμουν στο γυμνάσιο έβαλα ένα ματζαφλάρι από κουτσούκ ανάμεσα στα πόδια μου (στο ύψος του πούτσου) και η ξαδέλφη μου (ένα χρόνο μικρότερη) έκανε προσομοίωση πίπας και γελούσαμε. Μετά μας έπιασε η Θεία μου (μάνα της) και πάψαμε να γελάμε...
Είναι σίγουρο πως η ξαδέλφη σου έχει σκεφτεί να την γαμάς. Πάτε για ποτό, μεθύστε (και καλά για άλλοθι)και ξεσκιστείτε.
Καλησπέρα θέλω να πηδήξω την ξαδέρφη μου δεν μπορώ άλλο να το σκέφτομαι να της το πω στα ίσια λέτε?
Κ αυτήν μου έχει δώσει κάποια σημάδια αλλά μπορεί να είναι λάθος και να κάνω μλκια.
Το θέμα ομως είναι μαζί με έναν μλκ και εγώ έχω σχέση αλλά κάνουμε πολλά πράγματα οι 2 μας όπως θάλασσα καφέ ποτό ψώνια γενικά είμαστε πολύ κοντά και τα λέμε όλα μεταξύ μας ακόμα και λεπτομερειες για το πώς πηδιεται μου λέει 29 αυτή 32 εγώ μουναρα ψηλή αδύνατη κωλαρα βυζάρες μεγαλες..
Μάλλον δεν θα το τολμήσω γιατί θα την χάσω μετά δεν είναι χαζή ούτε κανένα πουτανακι σπουδαγμένη με μεταπτυχιακά την δουλειά της την παρέα της δεν έχω που αλλού να το πω για να πάρω γνώμη οπότε το γράφω εδω!
Να της πω στα ίσια θέλω να σε πηδήξω το σκέφτομαι από το πρωί ως το βράδυ η να αφήσω τα πράγματα όπως έχουν?
τυπε γιατι δεν πεταξες εξω το κανονικο ματζαφλαρι:S :S :S
Πολύ άβγαλτη ρε τύπε!!!Τι να σου πω!!!Ήμουν μικρός και άβγαλτος τύπε και η ξαδέλφη μου ακόμη πιο μικρή και άβγαλτη και λίγο χαζή. Για να είμαι ειλικρινής, είπα να ξεκινήσω με αυτό το παιχνιδάκι και ανάλογα με το πώς θα πήγαινε, θα πλάσαρα και το ζωντανό πράγμα αργότερα. Δεν πρόλαβα. Και καλύτερα γιατί είχε ημερολόγιο που έγραφε τα πάντα. Από εκεί έμαθε η θεία μου μετά από 1-2 χρόνια ότι γαμιόταν με τον καθηγητή της στο Γυμνάσιο!
Πολύ άβγαλτη ρε τύπε!!!Τι να σου πω!!!
Τύπε άβγαλτη ήταν μέχρι τότε, απλά ήταν λυσσασμένη σεξουαλικά- αν και ήταν όμορφη αλλά με πολύ αυστηρούς γονείς - και λίγο (εως πολύ) βλήμα. Ο καθηγητής της είχε πουλήσει έρωτα. Είχε γίνει φασαρία τότε, είχε πάει η θεία από το σχολείο, απομάκρυναν τον καθηγητή, έγινε της πουτάνας. Δεν ξερώ αν τον έδιωξαν τελικά κιόλας....
τυπε,μπορεί να φοβήθηκε μην πετάξει και αυτή το δικό της έξω :S :S :Sτυπε γιατι δεν πεταξες εξω το κανονικο ματζαφλαρι:S :S :S
Οσο πουτανακι και να ειναι,σε ανηλικο δεν χωνεσε. Αραγε,ο καθηγητης, μπηκε κωλο?!!!Τύπε άβγαλτη ήταν μέχρι τότε, απλά ήταν λυσσασμένη σεξουαλικά- αν και ήταν όμορφη αλλά με πολύ αυστηρούς γονείς - και λίγο (εως πολύ) βλήμα. Ο καθηγητής της είχε πουλήσει έρωτα. Είχε γίνει φασαρία τότε, είχε πάει η θεία από το σχολείο, απομάκρυναν τον καθηγητή, έγινε της πουτάνας. Δεν ξερώ αν τον έδιωξαν τελικά κιόλας....