Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 80
- Πόντοι
- 6
Α ενταξει τυπε σε παρεξηγησα sorry :S :S :S :S :S :S :S :S :Sγια να σου εφερνα στην ψειρου ρωτησα τυπε:S :S :S
Α ενταξει τυπε σε παρεξηγησα sorry :S :S :S :S :S :S :S :S :Sγια να σου εφερνα στην ψειρου ρωτησα τυπε:S :S :S
τυπε γιατι δεν χωνεσαι στο σκιαχτρο την ξαδελφη σου ,ετσι για την καλτιλα; :S :S :SΑ ενταξει τυπε σε παρεξηγησα sorry :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Tυπε στο θεμα που υπαρχει εδω μεσα για της ποιο skinny Πουτανες πιστευω ολες αυτες δεν ποιανουν μια μπροστα στην ξαδερφη μου θα ειχε τρελο σουξε σε αυτους που γουσταρουν σκελετους :S :S :S :S :S :S :S :S :Sτυπε γιατι δεν χωνεσαι στο σκιαχτρο την ξαδελφη σου ,ετσι για την καλτιλα; :S :S :S
τυπε,πιστευω ότι πρέπει να χωθείς στην καλή ξαδέρφη.Δε νομιζω κανένα πουτανακι να πει στους συγγενείς ότι μου την έπεσε ο ξάδερφος,ακόμα και να μην κάτσει.Απλα θα απομακρυνθεί.Οποτε αν έχει δώσει έστω και το παραμικρό δικαίωμα ότι μπορεί να γουστάρει,πιστευω ότι αξίζει το ρίσκο του πεσιματος.Και όταν κάτσει,θα λες τι μαλακας ήμουν που δεν έκανα κίνηση τόσο καιρο.Tυπε στο θεμα που υπαρχει εδω μεσα για της ποιο skinny Πουτανες πιστευω ολες αυτες δεν ποιανουν μια μπροστα στην ξαδερφη μου θα ειχε τρελο σουξε σε αυτους που γουσταρουν σκελετους :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Tυπε να εισαι σιγουρος πως την φραση ''τι μαλακας ειμαι που δεν εχω κανει κινηση ακομα'' την λεω στον εαυτο μου εδω και παρα πολυ καιρο :S :S :S :S :Sτυπε,πιστευω ότι πρέπει να χωθείς στην καλή ξαδέρφη.Δε νομιζω κανένα πουτανακι να πει στους συγγενείς ότι μου την έπεσε ο ξάδερφος,ακόμα και να μην κάτσει.Απλα θα απομακρυνθεί.Οποτε αν έχει δώσει έστω και το παραμικρό δικαίωμα ότι μπορεί να γουστάρει,πιστευω ότι αξίζει το ρίσκο του πεσιματος.Και όταν κάτσει,θα λες τι μαλακας ήμουν που δεν έκανα κίνηση τόσο καιρο.
Πιστεύεις και στον Αγιο Βασίλη;
Πίστευα τύπε, μέχρι που του ζήτησα να μου φέρει δώρο την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, με έγραψε στ'αρχίδια του και από τότε ξενέρωσα και δεν πιστεύω τίποτα.
:S :S :S :S
φίλε φοβάμαι ότι αν σου δοθεί ευκαιρία, λίγο μετά το σόι σου θα πηγαίνει τοίχο τοίχο όταν σε βλέπει...
Ειστε 2 παρα πολυ καλες φιλες, τι αλλο θελεις? Μην το χαλασεις αυτο...
Καλησπέρα θέλω να πηδήξω την ξαδέρφη μου δεν μπορώ άλλο να το σκέφτομαι να της το πω στα ίσια λέτε?
Κ αυτήν μου έχει δώσει κάποια σημάδια αλλά μπορεί να είναι λάθος και να κάνω μλκια.
Το θέμα ομως είναι μαζί με έναν μλκ και εγώ έχω σχέση αλλά κάνουμε πολλά πράγματα οι 2 μας όπως θάλασσα καφέ ποτό ψώνια γενικά είμαστε πολύ κοντά και τα λέμε όλα μεταξύ μας ακόμα και λεπτομερειες για το πώς πηδιεται μου λέει 29 αυτή 32 εγώ μουναρα ψηλή αδύνατη κωλαρα βυζάρες μεγαλες..
Μάλλον δεν θα το τολμήσω γιατί θα την χάσω μετά δεν είναι χαζή ούτε κανένα πουτανακι σπουδαγμένη με μεταπτυχιακά την δουλειά της την παρέα της δεν έχω που αλλού να το πω για να πάρω γνώμη οπότε το γράφω εδω!
Να της πω στα ίσια θέλω να σε πηδήξω το σκέφτομαι από το πρωί ως το βράδυ η να αφήσω τα πράγματα όπως έχουν?
Η λαϊκή σοφία λέει το εξής:
Στην ξαδέρφη και στην θειά
πάντα μπαίνει πιο βαθειά.
Αν δεν σου κάτσει η ξαδέρφη να πας στην θειά. Η παράδοση, ένα παραδοσιακό αποκριάτικο Κοζανίτικο λέει το εξής:
Αχ μωρ' θειά μου να σουν ξένη
πλακωμός που 'χε να γένει.
Κάμε γιόκα μ' τη δουλειά σου
κι εγώ πάλι θα 'μαι θειά σου.
Οπότε ακολουθείς πιστά, τις επιταγές της λαϊκής σοφίας και της παράδοσης. Είναι ανεκτίμητοι θησαυροί.
Η λαϊκή σοφία λέει το εξής:
Στην ξαδέρφη και στην θειά
πάντα μπαίνει πιο βαθειά.
Αν δεν σου κάτσει η ξαδέρφη να πας στην θειά.