Νέα

Ξαδέρφη φαντασίωση μονο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Thessgeorge
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Παρόμοιο σκηνικό και εγώ στα 15, 16 εκείνη. Είχε ξαπλώσει και οι νεανικές βυζάρες της είχαν απλωθεί σε όλο της το στέρνο. Καλοκαιρι ήταν  φορούσε μόνο κοντομανικο και σουτιεν. Της χαιδευα την κοιλια όταν ξαφνικά μπαίνει μέσα ή γιαγιά μου και όλα τελείωσαν πριν καν αρχίσουν  :headbang:
τυπε γιατι δεν καλεσες και το γκρανυ για ενα threesome :think: :S :S :S

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Τυπε μην το παίρνεις προσωπικά όλοι ανώμαλοι-διεστραμμένοι είμαστε εδώ μέσα, άσε που το 90% θα ήθελαν να γαμήσουν την μουναρα ξαδέλφη τους, βέβαια μόνο ενα 10% εχει το θάρρος να το παραδεχθεί.
Συμφωνώ απολύτως!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε σε καταλαβαινω..και εγώ έχω μια δεύτερη ξαδέρφη η οποία είναι υπέρ τούμπανο.Αυτη μένει Αθήνα οπότε δεν έχουμε καθημερινή επαφή.Μιλαμε συχνά όμως και λέμε τα νέα μας.Δεν έχει σχέση και όλο κλαίγεται ότι δεν υπάρχουν πλέον σωστοί άντρες και όλοι κοιτάνε την πουτσα και άλλες τέτοιες μαλακιες.Οταν λοιπόν ήμουν Αθήνα (πρόσφατα) συζητούσαμε για τα νέα βυζια που είχε βάλει.Με το που της πέταξα το ψέμα ότι δεν έχω πιάσει ποτέ σιλικόνη έτσι όπως οδηγούσα και την είχα δίπλα μου αμέσως πετάει τις βυζαρες της έξω και έχασα το φως μου,κόντεψα να τρακαρω!!!  :tits:
Εννοείται ότι άρχισα να τα ζουλάω να πιάνω ρόγα κτλ.εν ώρα οδηγησης όλα αυτά!
Έπειτα που πηγαμε για φαγητό της  ειπα ότι κόλλησα με τα βυζια της και μου έστειλε φωτό να τα έχω!!!!
Τώρα πες μου εσυ,την γαμας η δεν την γαμας...;;;;;;
Δευτερη ξαδερφη. Με βυζαρες. Και τις πεταξε εξω. Και τις χουφτωσες. Και σου εστειλε φωτο τα βυζια να τα εχεις

Αλλά ΔΕΝ την πηδηξες. Και μας ρωτας "την γαμας ή δεν την γαμας".
Εισαι ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ Ή ΑΔΕΛΦΗ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Έχω ξάδερφο που γάμησε δύο πρώτες του ξαδέρφες από άλλο σόι. Αδερφές μεταξύ τους. Τη μία μάλιστα την ξεπαρθένιασε στα όρθια στο τείχος του κάστρου Ιωαννίνων. Τη γάμησε και τη μέρα του γάμου του όταν οι άλλοι χόρευαν στο γλέντι. Μπήχτης μέγας ο τύπος.
Δεν τις έβλεπε συχνά, οπότε δεν είχε την αίσθηση της συγγένειας. Αφού του κωλοτρίβονταν τι να κάνει ο άνθρωπας;;;;;  :2funny:    

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε ψυχοπονιαρης είμαι!!
Δεν ήθελα να την ξεπατωσω και να κολλήσει!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Χωρίς μαλακιες όμως έτσι έγιναν τα πράγματα.Δεν ξέρω γιατί αλλά ένιωσα ότι κάτι δνε πάει καλά με όλο αυτό.Δεν νομίζω να το ξανά νιώσω όμως όταν την δω!!!  :knockinb:
Μια ισπανικη εστω ρε τυπε...ετσι για το καλο...

Επισκέπτης
Κρύψτε τις ξαδέρφες σας τύποι... Οι γαμιαδες ξαδέρφων είναι όλοι στο μπου και είναι καυλωμένοι.

OP
OP
T

Thessgeorge

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
ρε τυποι ολοι δεν εχω αναγκη το σεξ γαμαω οποτε θελω οχι μονο την κοπελα που ειμαι μαζι αυτον τον καιρο εχω ενα σωρο στο ινστα και φεισμπουκ που ψηνονται να πηδηχτουμε που να εξηγω τωρα, το θεμα ειναι οτι εχω κολλησει μαζι της πηδαω γκομενες και σκεφτομαι αυτην για να τελειωσω με καυλωνει αφανταστα. θελω πολυ να την πηδηξω κατι να γινει να παει στραβα και να μου ριξει ακυρο και να πει τπτ στους γονεις παει μετα πρεπει να εξαφανιστω απο προσωπου γης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
ρε τυποι ολοι δεν εχω αναγκη το σεξ γαμαω οποτε θελω οχι μονο την κοπελα που ειμαι μαζι αυτον τον καιρο εχω ενα σωρο στο ινστα και φεισμπουκ που ψηνονται να πηδηχτουμε που να εξηγω τωρα, το θεμα ειναι οτι εχω κολλησει μαζι της πηδαω γκομενες και σκεφτομαι αυτην για να τελειωσω με καυλωνει αφανταστα. θελω πολυ να την πηδηξω κατι να γινει να παει στραβα και να μου ριξει ακυρο και να πει τπτ στους γονεις παει μετα πρεπει να εξαφανιστω απο προσωπου γης
Ε άστο τότε ρε φίλε. Σε τέτοιες περιπτώσεις πέφτουμε μόνο όταν είμαστε σίγουροι. Το μπελά σου ψάχνεις;;;  :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Έχω ξάδερφο που γάμησε δύο πρώτες του ξαδέρφες από άλλο σόι. Αδερφές μεταξύ τους. Τη μία μάλιστα την ξεπαρθένιασε στα όρθια στο τείχος του κάστρου Ιωαννίνων. Τη γάμησε και τη μέρα του γάμου του όταν οι άλλοι χόρευαν στο γλέντι. Μπήχτης μέγας ο τύπος.
Δεν τις έβλεπε συχνά, οπότε δεν είχε την αίσθηση της συγγένειας. Αφού του κωλοτρίβονταν τι να κάνει ο άνθρωπας;;;;;  :2funny:    
Ξαδέρφες απο άλλο σόι;Πως γίνεται αυτό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom