BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.881
- Πόντοι
- 3.556
Εξελίξεις στις υιοθεσίες και την παρένθετη μητέρα για ΛΟΑΤΚΙ
Φυσικά και ο στόχος είναι η υιοθεσία. Όλα τα άλλα λόγια του αέρα και στάχτη στα μάτια.
Εξελίξεις στις υιοθεσίες και την παρένθετη μητέρα για ΛΟΑΤΚΙ
Έλον Μασκ: Ο ιός της woke κουλτούρας «σκότωσε» τον γιο μου που έγινε τρανς - Δείτε βίντεο
Με ξεγέλασαν να επιτρέψω τη φυλομετάβαση του παιδιού μου, ο γιος μου είναι «νεκρός», είπε οι δισεκατομμυριούχος - Όπως λέει, γι’ αυτό ορκίστηκε να καταστρέψει τον «ιό της woke κουλτούρας» - Το παιδί του δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί τουwww.protothema.gr
ουδέν κακόν αμιγές καλού , το Σύμπαν είναι πάνσοφο !!!!Τον πιστεύω τον Elon Musk, ότι του τη φέρανε με παραπλανητικές ψυχοθεραπευτικές συμβουλές.
Μου είχε κάνει και εντύπωση, πώς και είχε εξελιχθεί έτσι άσχημα το θέμα με το γιο του.
Νομίζω χρειαζόμαστε έναν αποτυχημένο ζωγράφο στην Ευρώπη.Υποψιάζομαι, ότι όλες αυτές οι μαλακίες περί δυσανεξίας φύλου σε αρσενικούς, προέρχονται από τίποτα μικροτσούτσουνους με ορμονική διαταραχή.
Σκέφτονται, τόσο τοσοδούλα που την έχουν, δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν να πείσουν, ότι είναι άντρες. *lol*
:—)
Μπορει ελευθερα ν αυτοκτονησει...
Υποπτεύομαι το έχει μετανιώσει ήδη. Είναι η Ellen Page που έγινε Elliot. Όταν έγινε άντρας παντρεύτηκε μία λεσβία που τον χώρισε. Φαντάζομαι του ρούφηξε το αίμα.
Ο Κομμουνισμός, δεν έχει σχέση με την σαπίλα Woke. Η «Αριστερά» ναι...πολιτικη ορθοτητα δηλαδη απωλεια ταυτοτητας και εθνικης συνειδησης και φυσικα να παραδωσουμε τα "προνομια" μας σε οποιον θελει να λυμαινεται το κρατος μας!!!
τυπε μηπως εισαι και κομμουνιστης?
αριστερα της "πολιτικης ορθοτητας" και της "προοδου" εννοεις τυπε..Ο Κομμουνισμός, δεν έχει σχέση με την σαπίλα Woke. Η «Αριστερά» ναι...
Τύπε δεν ξέρω ποιούς εννοέις. ΣΟΒΑΡΟΥΣ αριστερούς δεν έχω δει.αριστερα της "πολιτικης ορθοτητας" και της "προοδου" εννοεις τυπε..
γιατι υπαρχει και η πατριωτικη αριστερα.