wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
σαν στο σπίτι σαςστο γαμήσανε το θρεντ οι μπαχαλάκηδες![]()
σαν στο σπίτι σαςστο γαμήσανε το θρεντ οι μπαχαλάκηδες![]()
τα διπροσωπα τα γαμαω.
εχεις ωραιο γουστο φιλε.σε παω![]()
Καλύτερα να ανοιγανε θρεντ παντως![]()
εσυ προκαλεις την τυχη σου. εχεις και συ αδυνατη μνημη για φρεσκαρισμα? τραβα γαμησου λοιπον σου εχω πει οτι σε βαριεμαι εσενα και καθε φορα ασχολεισαι γιατι εχεις καημο. μη μου μιλας βρες αλλη καψουρα.
στην αρχη μου ρθε αποτομο μεχρι να καταλαβω τι παιζειτο σκυλομετάνιωσες που ανέβασες φωτο σου πες την αλήθεια όμως ;)
ολοι εχουμε αδυνατη μνημη και κανεις μας δεν κραταει πμ ουτε φωτο μελων μονο εσυ.
ημουν η αφορμη απλαπω ρε σεις ποτε φτασατε στις 100 σελιδες;
προκαλεις σαματα wilde rose.. ;)
Αυτο ευχαριστο για τους υπολοιπους, που τον τρωγανε και στην μπαλα.... στην μαπαΜόνος του έχει μείνει αυτός ο μαλάκας...ούτε για μπάλα δεν μαζεύονται Δάσκαλε...
Τελικά εσύ ανέβασες φώτο...κι αλλού βαρέσαν οι καμπάνες ;)στην αρχη μου ρθε αποτομο μεχρι να καταλαβω τι παιζει
Αυτο ευχαριστο για τους υπολοιπους, που τον τρωγανε και στην μπαλα.... στην μαπα![]()
:2funny
Τελικά αποδείχτηκε οτι δεν ηταν μελος.Σιγα το τρομερο ατοπημα που μου το κάνεις και κεφαλαίαελεγες οτι ηταν ηδη μελος του μπου ρε πατσαβουρα? ενω τωρα λες οτι δεν ηταν μελος αλλα γραφτηκε πρωτη φορα για να σε κραξει? αντε στα γαμηδια που θες και περαιτερω κουβεντα αντι να ζητησεις συγγνωμη. σκουπιδι.
σαν στο σπίτι σας![]()
σαν στο σπίτι σας![]()
αφου ολοι ειναι με την καμπανα στο χερι ;)Τελικά εσύ ανέβασες φώτο...κι αλλού βαρέσαν οι καμπάνες ;)
Τελικά αυτά τα βυζιάΤελικά αποδείχτηκε οτι δεν ηταν μελος.Σιγα το τρομερο ατοπημα που μου το κάνεις και κεφαλαίαΣημασία έχει οτι έκανε λογαριασμο για να με κατηγορησει.Επίσης σημασια οτι βγαζεις πμ στην φόρα για μια περίοδο που δέχτηκα τεράστια ψυχολογική πίεση και τρόμο απο τον συγκεκριμένο και όλα αυτά τα λέγαμε σε πμ..ΣΕ ΠΜ ανάρχιδε
Τελικά αποδείχτηκε οτι δεν ηταν μελος.Σιγα το τρομερο ατοπημα που μου το κάνεις και κεφαλαίαΣημασία έχει οτι έκανε λογαριασμο για να με κατηγορησει.Επίσης σημασια οτι βγαζεις πμ στην φόρα για μια περίοδο που δέχτηκα τεράστια ψυχολογική πίεση και τρόμο απο τον συγκεκριμένο και όλα αυτά τα λέγαμε σε πμ..ΣΕ ΠΜ ανάρχιδε