brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.009
- Πόντοι
- 2.606
εσυ κρατάς και το διατυμπανίζεις κιόλας ?ολοι εχουμε αδυνατη μνημη και κανεις μας δεν κραταει πμ ουτε φωτο μελων μονο εσυ.
εσυ κρατάς και το διατυμπανίζεις κιόλας ?ολοι εχουμε αδυνατη μνημη και κανεις μας δεν κραταει πμ ουτε φωτο μελων μονο εσυ.
Οντως τελικά.Για φαντάσου να κρατάγαμε πιμια με τις πούτσες που μας έχουν στειλει απο τα περισσότερα διάσημα νικ εδω μεσα...χαχαχατελικα οι γυναικες που εχουν βρεθει εδω ειναι πιο ξηγημενες απο σας. και αυτο ειναι η μεγαλυτερη σας τιμωρια τελικα και ξεφτιλα μαζι
Το Μεμάκι ας πούμε..λέει τι λέει αλλά είναι ξήγας το μωρό. :-*αχου το :-* ελα να το παω βολτιτσα στο βουνο να ξεσκασει κανα πεντοχιλιαρο να ηρεμισει![]()
![]()
Εγω εδώ και χρόνια τα εχω κλείσει και φυσικά δεν κρατάω πμ..τι είμαι καμιά γυναικούλα ??
Αλιντισσα PM (0) 0 νέα
και να σου χει στειλει κιολας τη φωτο, να θελει να κλεισει ραντεβου κ ταυτοχρονα να σε λεει μπαζο δημοσιαΟντως τελικά.Για φαντάσου να κρατάγαμε πιμια με τις πούτσες που μας έχουν στειλει απο τα περισσότερα διάσημα νικ εδω μεσα...χαχαχα
Σωστό κι αυτό...αλλά διορθώνεται ;)
μωρο μου , εγω ειμαι τζεντλεμαν γιαυτο με γουσταρουν τα ρουσσιδια ;) το θεμα μου δεν ειναι οι τροποι, ειναι η μπαζοελλεηνιδιαση των ελλεηνιδων ;) (εσυ εξαιρεισαι βεβαια :-*)Το Μεμάκι ας πούμε..λέει τι λέει αλλά είναι ξήγας το μωρό. :-*
Εγώ που δεν έχω στείλει σε καμιά σας τίποτα και σας τα γράφω φόρα παρτίδα...σου λέω πως μπορείς και πολύ καλύτερα από μια ερασιτεχνική πορνοιστορία.Ξεκίνα να βγάζεις ρούχα λοιπόν και χέσε τα παλιά, τον Έκτορα και τα πμ. ;)Άσε την τέχνη και το ταπεραμέντο να ξεχειλήσει απ τις βυζάρες σου :-* και φτιάξε μας!Οντως τελικά.Για φαντάσου να κρατάγαμε πιμια με τις πούτσες που μας έχουν στειλει απο τα περισσότερα διάσημα νικ εδω μεσα...χαχαχα
Εκτορα, 5 χρονια στο μπου που ειμαι μελος....προκαλω, αν εχω στειλει ενα π.μ σε μη "εργαζομενη" γυναικα, για να την ψησω...την προκαλω το λοιπον... να το βγαλει στην δημοσιοτητα.πεστα ω παιχτουρα![]()
Δεν ξέρω τι κατάλαβες..αλλά σε βρίσκω πολύ ξυνομούνα τελικά!Κι αυτό το υφάκι μεταξύ Νίτσε και Μουνίτσε είναι πολύ ντεκαβλέδεν γαμιέσαι πλακοφ αγορινα μου που νομιζεις οτι θα ψαρωσω αν μου πεις την μπουρδα σου και μετα μολις μου πεταξεις το αγκίστρι θα κατσω να καυλαντισω;![]()
αστο μεγα παιχτουρα, κανε το σταυρο σου που η νταρια λειπει και μην ανοιγεις πολυ το στομα σου γιατι υπαρχουν και μελη πιο παλια απο σενα ;)Εκτορα, 5 χρονια στο μπου που ειμαι μελος....προκαλω, αν εχω στειλει ενα π.μ σε μη "εργαζομενη" γυναικα, για να την ψησω...την προκαλω το λοιπον... να το βγαλει στην δημοσιοτητα.
Ειναι μια αληθεια αυτη που εγραψες.....οσα απο τα γυναικεια νικ, ανταποκρινονται στο γυναικειο φυλο.τελικα οι γυναικες που εχουν βρεθει εδω ειναι πιο ξηγημενες απο σας. και αυτο ειναι η μεγαλυτερη σας τιμωρια τελικα και ξεφτιλα μαζι
αντε καλο κουραγιο!!!Wilde Rose πηραμε το διορισμο για την κυριακη